- Konu Sahibi whiteroses099
-
Hayirli olsun.Rabbim mutlulugunuzu, bu bebekle daha cok arttirsin inşallah.Merhaba Arkadaşlar. ..Daha önce konu açmıştım ;ikinci evliligim ve Bebek konusunda muallaktaydim sizlere danismistim. ..çok sağolun ki hemen hepiniz gayet umut verici ve sevgiyle mesajlar bıraktiniz...
Bilmeyenler için; ilk evliligim eşimin vefatı ile bitti...kızım üç yaşındaydı. ..7 yıl sonra Aşkla bir daha evlendim...3 yıldır da evliyim ve dünya iyisi bir eşim var...uzuntulerime ödül gibi ...kızımın babası !olabilen bir eşim. ..ve 39 yaşında bebek istesek mi diye sormuştum sizlere...Dr um da tüm tahlillerimi titizlikle yaptı ve onayladı. ..ve kizlar;HAMİLEYİM! Kızım çok mutlu...Eşim çok mutlu...ben epeyi saskinim...istiyordum ama hala soktayim sanki...Hayırlısı olsun diyelim...Hepinize desteklerinden dolayi çok teşekkür ediyorum. ..sevgiler Arkadaşlarım. ..
Ne guzellllMerhaba Arkadaşlar. ..Daha önce konu açmıştım ;ikinci evliligim ve Bebek konusunda muallaktaydim sizlere danismistim. ..çok sağolun ki hemen hepiniz gayet umut verici ve sevgiyle mesajlar bıraktiniz...
Bilmeyenler için; ilk evliligim eşimin vefatı ile bitti...kızım üç yaşındaydı. ..7 yıl sonra Aşkla bir daha evlendim...3 yıldır da evliyim ve dünya iyisi bir eşim var...uzuntulerime ödül gibi ...kızımın babası !olabilen bir eşim. ..ve 39 yaşında bebek istesek mi diye sormuştum sizlere...Dr um da tüm tahlillerimi titizlikle yaptı ve onayladı. ..ve kizlar;HAMİLEYİM! Kızım çok mutlu...Eşim çok mutlu...ben epeyi saskinim...istiyordum ama hala soktayim sanki...Hayırlısı olsun diyelim...Hepinize desteklerinden dolayi çok teşekkür ediyorum. ..sevgiler Arkadaşlarım. ..
Rabbim kucagina almayıda nasip etsin inş darısı başıma aynı durumdayız banada dua et canımMerhaba Arkadaşlar. ..Daha önce konu açmıştım ;ikinci evliligim ve Bebek konusunda muallaktaydim sizlere danismistim. ..çok sağolun ki hemen hepiniz gayet umut verici ve sevgiyle mesajlar bıraktiniz...
Saglicakla kucaginiza alin, mutlulugunuza mutluluk katsin insallahMerhaba Arkadaşlar. ..Daha önce konu açmıştım ;ikinci evliligim ve Bebek konusunda muallaktaydim sizlere danismistim. ..çok sağolun ki hemen hepiniz gayet umut verici ve sevgiyle mesajlar bıraktiniz...
Can-i gonulden dualarim sizinle. ..dilerim beraber yaşarız bu mutluluğu. ..sevgilerRabbim kucagina almayıda nasip etsin inş darısı başıma aynı durumdayız banada dua et canım
Amiiin çok teşekkür ediyorum. ..Allah razı olsun Sizden...Burada böyle güzel haberler okudukça içimiz açılıyor..allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ..
Ayyy Allah razı olsun canım bizde pazar günü 5.yılımıza giricez 1tane düşük geçen ayda bir dış gebelik geçirdim Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşCan-i gonulden dualarim sizinle. ..dilerim beraber yaşarız bu mutluluğu. ..sevgiler
Ok teşekkür ediyorum nezaketinize. ..ne güzel kelimeler okuduklarim. ..sevgiler yolluyorum size...Konu sahibi eski yorumlarınızı okudum, çok olgun çok hoş birisiniz yorumlardan belli. Sizin gibi kadınlara annelik çok yakışıyor
Merhaba Arkadaşlar. ..Daha önce konu açmıştım ;ikinci evliligim ve Bebek konusunda muallaktaydim sizlere danismistim. ..çok sağolun ki hemen hepiniz gayet umut verici ve sevgiyle mesajlar bıraktiniz...
Ne güzel bir haber :) Allah tamamına erdirsin.
+1000Saglicakla buyutun kucaginiza alin..
Çok teşekkür ediyorum güzel temennilerinize. ..ne güzel bir etkileşim bu böyle karşılıklı. ..Harikasiniz. ..İlk konunu bilmiyordum bende çok sevindim şuan gülümsüyorum resmen, sağlıkla gelsin minnoşunuz inşallah. Allah eşini yanından eksik etmesin. Aşkınız evlatlarınızla daim olsun Rabbim iki cihan beraberliği nasip etsin çokkk mutlu oldum adınaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?