- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
kendimi keseyim falan yazmanıza ne gerek var? Uzun zaman deneyenler var biliyorum diye yazmısım ben zaten .
erken oldugunun farkındayım diye belirttim zaten.Peki ne dememizi istersin anlamadım ?
Kendimizden örnek veriyorsak bu şimdiden bu denli takıntı yapmaman gerektığini anlaman için. 2 ay paniklemek için çoook kısa bir süre ama tahminimce zamanla geçer çünkü her kadın hemen gebe kalabileceğini saniyor ama herkesin yapısı farklıdır bunu kabullenmek gerekir.
Nasıl kaldım bir de bana sorNe güzel ama şimdi hamilesin Allah isteyen herkese bekletmeden nasip etsin inşallah
O negatiflere alışıp, senin için sıradanlaşmaması dileğiyle...merhaba, ben 8 aydır evliyim ve bebek istiyoruz maddi olarak iyiyiz, aramızda cok iyi şükür.
daha cok yeni 2 aydır istiyoruz ama 2 kez bile olsa negatif görmek canımı sıktı ve bunu baya takıntı yaptım.
Simdi siz diyeceksiniz ki; 8 ay nedir? Bu acele ne? Hayatın tadını cıkarın. Tamam biliyorum ben bunları. Hatta haklısınızda bende dusunuyorum daha yeniyiz 2 kez denedik olmadı. Beraber 1 tatil daha geciririz, 1 yılımız dolar seneye bebek deneriz tekrardan.
Birde diyeceksiniz ki; daha 2 ay olmuş 1 yıl olsa neyse yıllarca bekleyenler var bu ne umutsuzluk..
ama işte ben bunu takıntı haline getirdim.
aklımda hep bebek var. surekli nasil olacak, adet olacak mıyım diye stres. kimler neler yasamıs okuyorum delirdim sanırım
Nasil kurtulacagım ben bu takıntıdan..
Siz kendi teşhisinizi koymuşsunuz zaten.merhaba, ben 8 aydır evliyim ve bebek istiyoruz maddi olarak iyiyiz, aramızda cok iyi şükür.
daha cok yeni 2 aydır istiyoruz ama 2 kez bile olsa negatif görmek canımı sıktı ve bunu baya takıntı yaptım.
Simdi siz diyeceksiniz ki; 8 ay nedir? Bu acele ne? Hayatın tadını cıkarın. Tamam biliyorum ben bunları. Hatta haklısınızda bende dusunuyorum daha yeniyiz 2 kez denedik olmadı. Beraber 1 tatil daha geciririz, 1 yılımız dolar seneye bebek deneriz tekrardan.
Birde diyeceksiniz ki; daha 2 ay olmuş 1 yıl olsa neyse yıllarca bekleyenler var bu ne umutsuzluk..
aklımda hep bebek var. surekli nasil olacak, adet olacak mıyım diye stres. kimler neler yasamıs okuyorum delirdim sanırım
Bende bdv yi okuyup eşime daha cok sarılıyorum şükrediyorum hatta bazen onunlada paylasıyorum nasıl hayatlar var diye :)
Bende bdv yi okuyup eşime daha cok sarılıyorum şükrediyorum hatta bazen onunlada paylasıyorum nasıl hayatlar var diye :)
Öncelikle yaşım 20 değil. Benzettiginiz kişilerlede alakam yok. Onları biliyorım ve bana bayaa terrsBir şey yazacağım ama ne olur bana kızmayın.
20 yaşında yeni evli, hayatına farklı bir yön vermiş kadının tek amacı çocuk doğurmak olmamalı bence.
Amacım polemik yaratmak falan değil ama ne bileyim bana sosyal medya da tüm evi pembeyle döşenmiş gelinleri hatırlattınız.
Aşkom, kocişim sürprizler, sunumlar, en mutlu biziz, sürekli çocuk doğuralım gibisinden..
Neyse
Umarım en yakın zamanda olur çocuğunuz .
hı hı tam olarak onu demeniz lazım.2 ayda olmadıysa bi daha hiç olmaz. hemen dert etmeye başla filan mı dememiz lazım nedir yani anlamadım.
bende sizin gibiydim hemen olur sanmistim bende takıntılıyım 4 ay sonunda oldumerhaba, ben 8 aydır evliyim ve bebek istiyoruz maddi olarak iyiyiz, aramızda cok iyi şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?