Ovulasyon testi alın ve yumurtlama zamanınızda deneyin.merhaba, ben 8 aydır evliyim ve bebek istiyoruz maddi olarak iyiyiz, aramızda cok iyi şükür.
daha cok yeni 2 aydır istiyoruz ama 2 kez bile olsa negatif görmek canımı sıktı ve bunu baya takıntı yaptım.
Simdi siz diyeceksiniz ki; 8 ay nedir? Bu acele ne? Hayatın tadını cıkarın. Tamam biliyorum ben bunları. Hatta haklısınızda bende dusunuyorum daha yeniyiz 2 kez denedik olmadı. Beraber 1 tatil daha geciririz, 1 yılımız dolar seneye bebek deneriz tekrardan.
Birde diyeceksiniz ki; daha 2 ay olmuş 1 yıl olsa neyse yıllarca bekleyenler var bu ne umutsuzluk..
ama işte ben bunu takıntı haline getirdim.
aklımda hep bebek var. surekli nasil olacak, adet olacak mıyım diye stres. kimler neler yasamıs okuyorum delirdim sanırım
Nasil kurtulacagım ben bu takıntıdan..
yumurtlama gunlerimi degerlendiriyoruz canım, sagolOvulasyon testi alın ve yumurtlama zamanınızda deneyin.
haklısınız fazlasıyla okuyorum hemdeStres yapma. Sağdan soldan bir şey okuma. Hele ki buradan gebeliğe hazırlık sayfalarını vs okuma.
Ben bu bdvye takıldım takılalı ilişkimde problem arıyorum mesela.
Olumsuz örnekleri okumak stresten başka bir şey değil. Baktınız olmuyor doktora gidersin. Her şeyin çaresi var artık
amin insallahAllah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın. Hayırlısından versin ...
olur insallahTakinca da olmuyor takmayinca da 6 yil takmadik olmadi smdi takiyoruz yine olmuyor
keske basarabilsem takmamayı canım, nerdeyse onun icin birlikte oluyorum bu duruma geldimKimsenin sana birşey demeye hakkı yok ki canım olabilir bebek istiyorsun sabırsızsin :) ama bnce biraz bekle 2 ay olmuş 1 sene olmazsa gelin diyor Doktorlar :) kafana fazla takarsan da olmaz bnce umursama süpriz olsun :)
Bende bdv yi okuyup eşime daha cok sarılıyorum şükrediyorum hatta bazen onunlada paylasıyorum nasıl hayatlar var diye :)Stres yapma. Sağdan soldan bir şey okuma. Hele ki buradan gebeliğe hazırlık sayfalarını vs okuma.
Ben bu bdvye takıldım takılalı ilişkimde problem arıyorum mesela.
Olumsuz örnekleri okumak stresten başka bir şey değil. Baktınız olmuyor doktora gidersin. Her şeyin çaresi var artık
Yasiniz genc mi bilemiyorum. Ben 20 yasimda evlendim. İlk sene korunmadik ama istemiyordukta illa. Sonraki sene dra gidince pco oldugumu öğrendim. Yumurtlama tedavisi gördüm. Stresten prolaktin hormonum yukseldi.merhaba, ben 8 aydır evliyim ve bebek istiyoruz maddi olarak iyiyiz, aramızda cok iyi şükür.
daha cok yeni 2 aydır istiyoruz ama 2 kez bile olsa negatif görmek canımı sıktı ve bunu baya takıntı yaptım.
Simdi siz diyeceksiniz ki; 8 ay nedir? Bu acele ne? Hayatın tadını cıkarın. Tamam biliyorum ben bunları. Hatta haklısınızda bende dusunuyorum daha yeniyiz 2 kez denedik olmadı. Beraber 1 tatil daha geciririz, 1 yılımız dolar seneye bebek deneriz tekrardan.
Birde diyeceksiniz ki; daha 2 ay olmuş 1 yıl olsa neyse yıllarca bekleyenler var bu ne umutsuzluk..
ama işte ben bunu takıntı haline getirdim.
aklımda hep bebek var. surekli nasil olacak, adet olacak mıyım diye stres. kimler neler yasamıs okuyorum delirdim sanırım
Nasil kurtulacagım ben bu takıntıdan..
Bu en kötüsü bi sal kendini çocuk doğunca da keşke bir sene dursaydim diyeceksinkeske basarabilsem takmamayı canım, nerdeyse onun icin birlikte oluyorum bu duruma geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?