- 4 Mart 2016
- 2.953
- 4.782
- 133
kendimi keseyim falan yazmanıza ne gerek var? Uzun zaman deneyenler var biliyorum diye yazmısım ben zaten .1 senedir olmuyor ve 34 yaşındayım bi boş gebelik geçirdim ve eşim ne tüp ne aşılama hiç birine yanaşmıyor, ben kendimi keseyim bu durumda
Benim 5 sene olmadı1 senedir istiyoruz olmuyor, biz kendimizi öldürelim o zamandaha 2 ay olmuş biraz sabır. Hormonları etkileyen en önemli faktör stres'tir bu aklınız'da olsun.
5 sene olmadı1 senedir olmuyor ve 34 yaşındayım bi boş gebelik geçirdim ve eşim ne tüp ne aşılama hiç birine yanaşmıyor, ben kendimi keseyim bu durumda
Amiinninsallah en kısa sürede olur bebegin canım
Çok mükemmel bir yaştasınıx. Dr gifin yumurya takibi yaptırın. Çocuk sahibi olurdunuz. Geç kalmayın derim1 senedir olmuyor ve 34 yaşındayım bi boş gebelik geçirdim ve eşim ne tüp ne aşılama hiç birine yanaşmıyor, ben kendimi keseyim bu durumda
Sen benden de beter çıktın ya bu ne hadi ben 8,5 yıl oldu benim delirmem normal de seni bilemedim :)merhaba, ben 8 aydır evliyim ve bebek istiyoruz maddi olarak iyiyiz, aramızda cok iyi şükür.
daha cok yeni 2 aydır istiyoruz ama 2 kez bile olsa negatif görmek canımı sıktı ve bunu baya takıntı yaptım.
Simdi siz diyeceksiniz ki; 8 ay nedir? Bu acele ne? Hayatın tadını cıkarın. Tamam biliyorum ben bunları. Hatta haklısınızda bende dusunuyorum daha yeniyiz 2 kez denedik olmadı. Beraber 1 tatil daha geciririz, 1 yılımız dolar seneye bebek deneriz tekrardan.
Birde diyeceksiniz ki; daha 2 ay olmuş 1 yıl olsa neyse yıllarca bekleyenler var bu ne umutsuzluk..
ama işte ben bunu takıntı haline getirdim.
aklımda hep bebek var. surekli nasil olacak, adet olacak mıyım diye stres. kimler neler yasamıs okuyorum delirdim sanırım
Nasil kurtulacagım ben bu takıntıdan..
ailem ve esimin ailesi bu konuda karısmadılar sadece kv 1 kez söyledi hayırlısı dedim bir daha konu acılmadı tamamen kendi kararımız.bernisko bugune kadar nasil bir ortamda yetistiniz bilmiyorum ama ortalama bir turk ailesinde yetistiginizi varsayarsak cogunluk etrafta insanlar bir an once evlenip coluga cocuga karisma halindedir.ve gerekli gereksiz herkes bu konuda akil fikir verir yorum yapar sorun oldugunu dusunur vs.. oku ise gir evlen cocuk yap gibi.ya da oku evlen cocuk yap.ya da evlen cocuk yap.aslinda maddiyatiniz da iyiyse yapilacak oyle cok aktivite var ki esle.bulundugunuz sehre gore doga yuruyusleri kamp gibi etkinlikler.veya canli muzik tiyatro sinema vb. cocuk olunca zaten bir sekilde buyuyor.ama esle basbasa gamsiz bir sekilde aktivite yapma hali uzuuun yillar olmuyor.bir de hayatta takinti yaptigimiz her konu sinavimiz olur her zaman :) gonlunuzce olsun insallah.
durumu anlatmak icindi o laf canım. Senin olur insallah en kısa zamandaSen benden de beter çıktın ya bu ne hadi ben 8,5 yıl oldu benim delirmem normal de seni bilemedim :)
kendimi keseyim falan yazmanıza ne gerek var? Uzun zaman deneyenler var biliyorum diye yazmısım ben zaten .
Çok mükemmel bir yaştasınıx. Dr gifin yumurya takibi yaptırın. Çocuk sahibi olurdunuz. Geç kalmayın derim
Takıntı yaptığınz sürece olacağı varsada olmayacak biliyorsnz değilmimerhaba, ben 8 aydır evliyim ve bebek istiyoruz maddi olarak iyiyiz, aramızda cok iyi şükür.
daha cok yeni 2 aydır istiyoruz ama 2 kez bile olsa negatif görmek canımı sıktı ve bunu baya takıntı yaptım.
Simdi siz diyeceksiniz ki; 8 ay nedir? Bu acele ne? Hayatın tadını cıkarın. Tamam biliyorum ben bunları. Hatta haklısınızda bende dusunuyorum daha yeniyiz 2 kez denedik olmadı. Beraber 1 tatil daha geciririz, 1 yılımız dolar seneye bebek deneriz tekrardan.
Birde diyeceksiniz ki; daha 2 ay olmuş 1 yıl olsa neyse yıllarca bekleyenler var bu ne umutsuzluk..
ama işte ben bunu takıntı haline getirdim.
aklımda hep bebek var. surekli nasil olacak, adet olacak mıyım diye stres. kimler neler yasamıs okuyorum delirdim sanırım
Nasil kurtulacagım ben bu takıntıdan..
ben yanlış anlamısım o zaman. En kısa surede bebeginiz olsun Allah nasip etsin insallahMecazen yazmıştım onu, sizi anladığımı dile getirmek istemiştim aslındA, ben 1 senedir her regl günü günlerce ağlıyorum arayamadım kafamdan bu takıntıyı
biliyorum maalesefTakıntı yaptığınz sürece olacağı varsada olmayacak biliyorsnz değilmigeçmiş olsun.
Benim 5 sene olmadı
Ölecek biri varsa o da ben olmalı idim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?