Bebek takıntısı..👶🏻

1 senedir istiyoruz olmuyor, biz kendimizi öldürelim o zaman daha 2 ay olmuş biraz sabır. Hormonları etkileyen en önemli faktör stres'tir bu aklınız'da olsun.

1 senedir olmuyor ve 34 yaşındayım bi boş gebelik geçirdim ve eşim ne tüp ne aşılama hiç birine yanaşmıyor, ben kendimi keseyim bu durumda

Her zaman hayırlısını dilemek lazım
Bende 13 ay bekledim cennet kuşumu stresten olmuyordu, ama 3 gün ömrü varmış. Ne zaman vazgeçtim o ay hamile kaldım.
Ama herşey nasip kısmet
Ciddi sorumluluk isteyen birşey
İnşallah zamanı geldiğinde olur.
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın

Insallah Allah senide saglikla sihhatle bir evlada kavusturur canim. Evliligini ona endeksleme derim ben, keyfini sur her guzelligin.

Ben 9 aydır evliyim ilk günden beri korunmuyotum ama nasıp olmadı daha takıntı yapıyosun illaki ama napcan olmaynca

1 senedir olmuyor ve 34 yaşındayım bi boş gebelik geçirdim ve eşim ne tüp ne aşılama hiç birine yanaşmıyor, ben kendimi keseyim bu durumda
kendimi keseyim falan yazmanıza ne gerek var? Uzun zaman deneyenler var biliyorum diye yazmısım ben zaten .

bernisko bugune kadar nasil bir ortamda yetistiniz bilmiyorum ama ortalama bir turk ailesinde yetistiginizi varsayarsak cogunluk etrafta insanlar bir an once evlenip coluga cocuga karisma halindedir.ve gerekli gereksiz herkes bu konuda akil fikir verir yorum yapar sorun oldugunu dusunur vs.. oku ise gir evlen cocuk yap gibi.ya da oku evlen cocuk yap.ya da evlen cocuk yap.aslinda maddiyatiniz da iyiyse yapilacak oyle cok aktivite var ki esle.bulundugunuz sehre gore doga yuruyusleri kamp gibi etkinlikler.veya canli muzik tiyatro sinema vb. cocuk olunca zaten bir sekilde buyuyor.ama esle basbasa gamsiz bir sekilde aktivite yapma hali uzuuun yillar olmuyor.bir de hayatta takinti yaptigimiz her konu sinavimiz olur her zaman :) gonlunuzce olsun insallah.

Sen benden de beter çıktın ya bu ne hadi ben 8,5 yıl oldu benim delirmem normal de seni bilemedim :)

ailem ve esimin ailesi bu konuda karısmadılar sadece kv 1 kez söyledi hayırlısı dedim bir daha konu acılmadı tamamen kendi kararımız.
Eşimin işi nedeniyle öyle gezmelere vakit olmuyor maalesef.
Ama zamana bıraktık artık.

kendimi keseyim falan yazmanıza ne gerek var? Uzun zaman deneyenler var biliyorum diye yazmısım ben zaten .

Mecazen yazmıştım onu, sizi anladığımı dile getirmek istemiştim aslındA, ben 1 senedir her regl günü günlerce ağlıyorum arayamadım kafamdan bu takıntıyı

Çok mükemmel bir yaştasınıx. Dr gifin yumurya takibi yaptırın. Çocuk sahibi olurdunuz. Geç kalmayın derim

İki aydır ovülasyon testi deniyorum, çikolata kistim var ama ameliyatlık bi büyüklüğü yokmuş, bitkisel kürler ve buhar banyoları deniyorum, teşekkür ederim

Takıntı yaptığınz sürece olacağı varsada olmayacak biliyorsnz değilmi geçmiş olsun.

Mecazen yazmıştım onu, sizi anladığımı dile getirmek istemiştim aslındA, ben 1 senedir her regl günü günlerce ağlıyorum arayamadım kafamdan bu takıntıyı
ben yanlış anlamısım o zaman. En kısa surede bebeginiz olsun Allah nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…