Bebek takıntısı..👶🏻

gidecegim canım önümüzdeki gunlerde. cok sagol

Bende senin gibiyim 8 aydir .sprem testi.yaptik bugun degerler dusuk olduğu icin ilaç verdi 3 ay kullanin olmassa asilama yapicz dediler.
Yarin hormon testi yaptircm.
Allah isteyen herkese versin.
2 ay erken. Ben evlendigim aydan beri istiyorum ama olmuyor.

hayırlısı olsun canım insallah olur bebegin en kısa zamanda

Ben de 2 3 yıl çoçuğum olmasa diye dua ediyorum. Kocama doyayım, gezeyim filan diye hayallerim var. Çocuk olanların da hali ortada. Cinsellik, uyku bitmiş. Hayatın merkezi olmuş bez parası. Amaan

Ben de 2 3 yıl çoçuğum olmasa diye dua ediyorum. Kocama doyayım, gezeyim filan diye hayallerim var. Çocuk olanların da hali ortada. Cinsellik, uyku bitmiş. Hayatın merkezi olmuş bez parası. Amaan
tabii herkesin kendi tercihi o kadar bunalttı ki beni bu durum en iyisi sizin gibi dusunmek

Dalga mi geçiyorsunuz
5 sene negatif aldım
2 nedir

Ben de 9 aydır evliyim 2 aydır deniyoruz olmadı bu ay takmayacağım diyorum ama elinde değil insanın benimki takıntı değil ama stres yapıyorum işte günü gününe olan adetim gecikiyor iki aydır test yapıyorum negatifi gördükten birkaç saat sonra adet oluyorum daha yeniyiz diye böyle oluyor olabilir belki zaman geçtikçe biz de alışırız stres yapmaktan kurtuluruz takıntı haline gelmesi iyi değil tabi her şeyin bir zamanı var allahtan en hayırlı zamanda vermesini iste sen elinden geleni yaparsın zaten umarım kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberi alırız

Fazla gebelik bolumunde takilmayin.
Bazen bu bir bebege hazir olmaktan ziyade hamilelige ,bebege hevese donusuyor ki saniyorum sizde bu tamamen su anda milliet ne guzel hamile ben de olayim istegi.

tabii herkesin kendi tercihi o kadar bunalttı ki beni bu durum en iyisi sizin gibi dusunmek

Tabii ki. Bu günlere geri dönemeyeceksin. Şimdi mesela tatile çık rahatça gezersin, bütün gece dışarıda eğlenirsin vs. Bebeği olanlar yanına birini alıyor, biri denize giriyor öbürü odada bekliyor.. Hiiç gidemiyor. Tatili geçtim sinemaya gidecek kuzenim ama çocukla gidemiyorlar. Çarşıya çıkacak çocukla rahatça yürüyemiyor. Sürekli ilgi istiyor bebek, alaka bekliyor. Bedenin değişiyor ayrıca kilosu, çatlağı vs. Cinsellik sağlık açısından yasaklanıyor aylarca. Bunları 3 yıl sonra da yaşayabilirsin. Demiyorum ki çocuk sahibi olma. Evliliğin ilk dönemini özgür sevgililik gibi düşünmek lazım. Yemeğe gidin, evde sevdiğiniz dizileri izleyin. Emin olun kahvaltı yapmak bile lüks gelecek o çocuk olunca size. Neden keyif almak varken bu eziyeti reva görüyorsun kendine. Burada bir sürü konu var çocuk sonrası hayatlarla ilgili. O yüzden tadını çıkar iki kişi olmanın

Fazla gebelik bolumunde takilmayin.
Bazen bu bir bebege hazir olmaktan ziyade hamilelige ,bebege hevese donusuyor ki saniyorum sizde bu tamamen su anda milliet ne guzel hamile ben de olayim istegi.
haklısınız

ay vallahi yazdıklarınız iyi geldi

insallah en kısa sürede olur bebegin canım

Bende daha 4 aylık evliyken konu açmıştım gerçekten fazla sabırsızdım hemen olacak bişey diye düşünüyordum, her ay en az 3,4 tane gebelik testi üstüne bunlarda çıkmaz diye kan testi şimdi ikinci yılımız dolmak üzere onca tedaviden geçtim inan artık hiç kafama takmıyorum, demek ki bir zamanı var o zamanda beni bekliyor bebişim. Keyfini çıkar daha deneyeli iki ay olmuş bide yumurtlama günlerini anlayabiliyorsan o zamanları değerlendirmeye çalış

Canım ben 7 aydır deniyorum doktor bi yıl olmadan gelme dedi ama ben başka doktorlara gittim en sonunda bi doktor hsg felan çekti hormonlara bakti bende bise çıkmayınca eşime bakıldı sonu hüsran çift taraflı varikosel amilyat olacak inşallah yakın zmaanda kavuşucam dileğime sende 5 6 ay dene ondan sonra git doktora bu kadar tskma ama biliyorum elde degil ama kendini rahatlatmaya çalış bu süre zarfında kendi vücudunu dinle tanı testler var lh testleri ondan sipariş et vs kafan dağılır kısırlığın en büyük sebebi stres miş bunu doktor dedi geven hafta kısırsın anlamında demiyorum ama olumsuz yönde etkilediği için doktorlar infelite diye adlandırıyor o yüzden sakın ol sunu unutma onun kismeti ne zamansa ozaman gelecek sadece birşeyler vesile olacak... Inşallah en yakın zamanda kavuşursun isteğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…