gidecegim canım önümüzdeki gunlerde. cok sagolYasiniz genc mi bilemiyorum. Ben 20 yasimda evlendim. İlk sene korunmadik ama istemiyordukta illa. Sonraki sene dra gidince pco oldugumu öğrendim. Yumurtlama tedavisi gördüm. Stresten prolaktin hormonum yukseldi.
Tavsiyem once dra gidin. Guzel bir muayene ve hormon tahlillerinizi yaptirin. Folik asit kullanmaya baslayin(hamile kalirsaniz bebek icin cok faydali)
Ola ki sorun yok. 1 yıl denersiniz. Ama stres en buyuk dusman. Bir yil olmazsa eşinizde doktora gider, sizde tekrar gidersiniz.
Ben prolaktin hormununu 3 ayda düşürdüm. Pco oldugum icin kistlerim oldu vs. Yumurtlama tedavisi bile 3. Ay da oldu. Ama ben o ay kendimi dinlemedim. İlaclarimi aldim, ignemi oldum. Yeni işe girdim. Olursa olur olmazsa olmaz dedik. Calisirim, arabayida satar arsa aliriz dedik. O ay gebe kaldim
amin insallahAllah en kısa zamanda nasip eder inşallah :)
Bu en kötüsü bi sal kendini çocuk doğunca da keşke bir sene dursaydim diyeceksinben de 5. Dene ne de kaldım kuzum 5 ay sonra biraz dur bakalım
hayırlısı olsun canım insallah olur bebegin en kısa zamandaBende senin gibiyim 8 aydir .sprem testi.yaptik bugun degerler dusuk olduğu icin ilaç verdi 3 ay kullanin olmassa asilama yapicz dediler.
Yarin hormon testi yaptircm.
Allah isteyen herkese versin.
2 ay erken. Ben evlendigim aydan beri istiyorum ama olmuyor.
tabii herkesin kendi tercihi o kadar bunalttı ki beni bu durum en iyisi sizin gibi dusunmekBen de 2 3 yıl çoçuğum olmasa diye dua ediyorum. Kocama doyayım, gezeyim filan diye hayallerim var. Çocuk olanların da hali ortada. Cinsellik, uyku bitmiş. Hayatın merkezi olmuş bez parası. Amaan
Dalga mi geçiyorsunuzmerhaba, ben 8 aydır evliyim ve bebek istiyoruz maddi olarak iyiyiz, aramızda cok iyi şükür.
daha cok yeni 2 aydır istiyoruz ama 2 kez bile olsa negatif görmek canımı sıktı ve bunu baya takıntı yaptım.
Simdi siz diyeceksiniz ki; 8 ay nedir? Bu acele ne? Hayatın tadını cıkarın. Tamam biliyorum ben bunları. Hatta haklısınızda bende dusunuyorum daha yeniyiz 2 kez denedik olmadı. Beraber 1 tatil daha geciririz, 1 yılımız dolar seneye bebek deneriz tekrardan.
Birde diyeceksiniz ki; daha 2 ay olmuş 1 yıl olsa neyse yıllarca bekleyenler var bu ne umutsuzluk..
ama işte ben bunu takıntı haline getirdim.
aklımda hep bebek var. surekli nasil olacak, adet olacak mıyım diye stres. kimler neler yasamıs okuyorum delirdim sanırım
Nasil kurtulacagım ben bu takıntıdan..
Amin cumlemizin insAllah Rabbim sanada nasip etsin en kısa zamanda.hayırlısı olsun canım insallah olur bebegin en kısa zamanda
yıllarca deneyenler var diye yazdım ben zaten oraya sadece takıntı haline geldi bende.Dalga mi geçiyorsunuz
5 sene negatif aldım
2 nedir
tabii herkesin kendi tercihi o kadar bunalttı ki beni bu durum en iyisi sizin gibi dusunmek
haklısınızFazla gebelik bolumunde takilmayin.
Bazen bu bir bebege hazir olmaktan ziyade hamilelige ,bebege hevese donusuyor ki saniyorum sizde bu tamamen su anda milliet ne guzel hamile ben de olayim istegi.
ay vallahi yazdıklarınız iyi geldiTabii ki. Bu günlere geri dönemeyeceksin. Şimdi mesela tatile çık rahatça gezersin, bütün gece dışarıda eğlenirsin vs. Bebeği olanlar yanına birini alıyor, biri denize giriyor öbürü odada bekliyor.. Hiiç gidemiyor. Tatili geçtim sinemaya gidecek kuzenim ama çocukla gidemiyorlar. Çarşıya çıkacak çocukla rahatça yürüyemiyor. Sürekli ilgi istiyor bebek, alaka bekliyor. Bedenin değişiyor ayrıca kilosu, çatlağı vs. Cinsellik sağlık açısından yasaklanıyor aylarca. Bunları 3 yıl sonra da yaşayabilirsin. Demiyorum ki çocuk sahibi olma. Evliliğin ilk dönemini özgür sevgililik gibi düşünmek lazım. Yemeğe gidin, evde sevdiğiniz dizileri izleyin. Emin olun kahvaltı yapmak bile lüks gelecek o çocuk olunca size. Neden keyif almak varken bu eziyeti reva görüyorsun kendine. Burada bir sürü konu var çocuk sonrası hayatlarla ilgili. O yüzden tadını çıkar iki kişi olmanın
insallah en kısa sürede olur bebegin canımBen de 9 aydır evliyim 2 aydır deniyoruz olmadı bu ay takmayacağım diyorum ama elinde değil insanın benimki takıntı değil ama stres yapıyorum işte günü gününe olan adetim gecikiyor iki aydır test yapıyorum negatifi gördükten birkaç saat sonra adet oluyorumdaha yeniyiz diye böyle oluyor olabilir belki zaman geçtikçe biz de alışırız stres yapmaktan kurtuluruz takıntı haline gelmesi iyi değil tabi her şeyin bir zamanı var allahtan en hayırlı zamanda vermesini iste sen elinden geleni yaparsın zaten umarım kısa zamanda hayırlısıyla güzel haberi alırız
merhaba, ben 8 aydır evliyim ve bebek istiyoruz maddi olarak iyiyiz, aramızda cok iyi şükür.
daha cok yeni 2 aydır istiyoruz ama 2 kez bile olsa negatif görmek canımı sıktı ve bunu baya takıntı yaptım.
Simdi siz diyeceksiniz ki; 8 ay nedir? Bu acele ne? Hayatın tadını cıkarın. Tamam biliyorum ben bunları. Hatta haklısınızda bende dusunuyorum daha yeniyiz 2 kez denedik olmadı. Beraber 1 tatil daha geciririz, 1 yılımız dolar seneye bebek deneriz tekrardan.
Birde diyeceksiniz ki; daha 2 ay olmuş 1 yıl olsa neyse yıllarca bekleyenler var bu ne umutsuzluk..
ama işte ben bunu takıntı haline getirdim.
aklımda hep bebek var. surekli nasil olacak, adet olacak mıyım diye stres. kimler neler yasamıs okuyorum delirdim sanırım
Nasil kurtulacagım ben bu takıntıdan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?