- 15 Temmuz 2016
- 4.004
- 6.297
- 108
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Pusetteki oyuncakları sallayan kedi süperdi.Şu videoyu izleyip rahatlayın, kediler ve bebekler, bebekler ve köpekler aynı evde çok mutlu bir şekilde yaşayabilir, evde bakılan evciller zaten rutin sağlık kontrolünden geçirilmekte ve düzenli olarak iç-dış parazit ilaçları, yıllık rutin aşıları yapılmakta.
Şu videoyu izleyip rahatlayın, kediler ve bebekler, bebekler ve köpekler aynı evde çok mutlu bir şekilde yaşayabilir, evde bakılan evciller zaten rutin sağlık kontrolünden geçirilmekte ve düzenli olarak iç-dış parazit ilaçları, yıllık rutin aşıları yapılmakta.
Ben neredeyse doğduğumdan beri, keza kızım da aynı şekilde kedi ve köpeklerle büyüdük, 45 yaşındayım ve sağlıklıyım, kızım da öyle hamd olsun, ayrıca evde bir evcil bakmanın çocuklara her bakımdan faydası olduğunu düşünüyorum hem duygusal açıdan hem sorumluluk sahibi olması açısından.:) yüzümü güldürdü video çok guzeeeell bizde böyle olalım inşaallah. Evet düzenli aşı ve bakımı olduğu sürece sorun olmaz inşaallah :) Teşekkürler Mune video Bi harikaydi
Hüzünlenme tatlım hiç birinin yeri dolmaz ama bir tane dost edinebilirsin tekrarAyy benim küçükken baktığım oyun arkadaşım kedi de boyleydi. Rengi, tipi aynı. Nasıl hüzünlendim şimdi.
O kadar mıncıklar oynardım gık demezdi ama benim ki..
Ay yerim ben minnoslarınıEki Görüntüle 2069935 Eki Görüntüle 2069936 Eki Görüntüle 2069937 3 unun birlikte yaptigi yaramazliklardan biri:))bir kavanoz sahlep yerlerde ve zavalli ben temizleyip durayim...
Aile olunca ortak karar almak lazim. Maalesef. Belki olur ilerde hayırlısı. :)Hüzünlenme tatlım hiç birinin yeri dolmaz ama bir tane dost edinebilirsin tekrar
Eki Görüntüle 2069935 Eki Görüntüle 2069936 Eki Görüntüle 2069937 3 unun birlikte yaptigi yaramazliklardan biri:))bir kavanoz sahlep yerlerde ve zavalli ben temizleyip durayim...
O nasıl birsey ilk defa duyuyorumYazıldı mı bilmiyorum
Yorumlara bakmadan direkt aktarayım
Tüy toplayan rulolardan bol bol al
İkea çok ucuz mesela, marketler çok pahalı bu üründe
Halı, koltuk, yatak, hatta yerde bile
gün içinde gördüğün yerde toplarsın, ben her odada bulunduruyorum
Resim bulup göndereceğim bekleO nasıl birsey ilk defa duyuyorum
Bi tane patili oglum var. 3 yildir bizimle.. Simdi de kizimiz yolda Allahin izni ile.. Hangisinden vazgecilir sizce? Ikisinin de yeri apayri. Benim icin de esim icin de.. Ne olur eger birakacaksaniz almayin.. Sorumluluklarini bilerek sahiplenin. Olmadi yapamadim demeyin.. Onlar da baglaniyor bizlere.. Benim oglum o kadar duskun ki bize asla dayanamam onu evden gondermeye. Kim sahiplenirse sahiplensin bizi ozleyecektir. Benim oglum bir de disari giden bir kedi.. Hep evde degil.. Bu daha riskli ancak yine de onsuz bebegimi buyutmeyi dusunmem.. Ayrica bence evcil hayvanlarin cocuklarin gelisimi uzerinde olumlu etkisi var..Hanımlar Merhabalar Nasılsıniz iyisinizdir InşaAllah konuma geleyim
Benim 6 aylık kızım var ve kedi sahiplenmek karar verdik esimle birlikte ve evimizin minik yeni üyesini bulduk 3 aylik oda sahibi veteriner ve biz sahiplendik yarın sabah alicaz inşaallah asilari tam kedicigin sorum şu bebekle birlikte evinde kedi besleyenler var mı zorlukları nedir nelere dikkat etmem gerekir çocuk doktorumuz sağlık sorunu olmaz dedi ve veterinerden her hangi bir mikrop bulaşması söz konusu değil dedi genel olarak fikirlerinizi merak ettim
Simdi bir de tuy toplayan eldiven cikmis. Buradan satan firma ismi vermek yasak mi bilmiyorum istersen ozelden ismini atabilirim. Fiyati 35 TL idi ama bayagi guzel bisey. Googleden bakabilirsin fikir edinmek icin..O nasıl birsey ilk defa duyuyorum
Allah beniResim bulup göndereceğim bekle
İkea bastis
Tabi canim kisirlastirma :) ciftlesme doneminde evine biraktigi sivinin kokusunu evi kentsel donusume verip yeniden yaptirsan cikaramazsin :) anlasilan ciftlesme doneminde bir hayvanin kaprisini cekmemissiniz henuz.. Bol sabir diliyorum bu durumda :):) kedim erkek kisirlastirmak istemiyorum açıkçası doğasıyla oynanmamasi taraftarıyım ama zaman ne getirir bilemiyorum
Bi yönden bakarsanız hiç tadamayan insanlar var hiç değilse gece olsa tatmissiniz :) pozitif düşünmek gerek
Gozumden kacti mi bilmiyorum ama soran olmadi sanirim. Sahipleneceginiz kedinin cinsi ne?Çok güzel bilgiler edindim suan çok teşekkür ederimmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?