- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi Minikkuala
-
asla yapmaz ben ve kardeşim kedilerle büyüdük 'kedilerle' evimiz avlumuz müsaitti besliyorduk çocuk için çok iyi olur benceTut sorun değil traş ettiririz sprey leri var onlardan kullanıp düzenli taradiktan sonra birsey olmaz korkum bebeği tirmalarmi
Çok güzel ya bende bi pisi sahiplendim dün ^^ bodrumda ayağı kırılmış aldık veterinere götürdük baktırdık evimize aldık bir kızımız oldu böylece :) bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum hayvanlar insanlardan daha bir yakın geliyor bana.
Hanımlar Merhabalar Nasılsıniz iyisinizdir InşaAllah konuma geleyim
Benim 6 aylık kızım var ve kedi sahiplenmek karar verdik esimle birlikte ve evimizin minik yeni üyesini bulduk 3 aylik oda sahibi veteriner ve biz sahiplendik yarın sabah alicaz inşaallah asilari tam kedicigin sorum şu bebekle birlikte evinde kedi besleyenler var mı zorlukları nedir nelere dikkat etmem gerekir çocuk doktorumuz sağlık sorunu olmaz dedi ve veterinerden her hangi bir mikrop bulaşması söz konusu değil dedi genel olarak fikirlerinizi merak ettim
Kızımız 3 gün daha aşı olacak azıcık canı yanıyor ama biraz hırçın sevdirmiyor kendini hem korkuyor hem canı yanıyor malesef. Kıyamadık çokta sevimli bir yavru bodrumdan çıktığı için kararmış aşıları bitince bi banyo mis gibi olur. Zaten istiyorduk Allah çıkardı karşımıza onu ^^Çok mutlu oluyorum böyle şeyler okuyunca. Ne güzel yapmışsınız hem tedavi ettirip hem sahiplenmişsiniz
asla yapmaz ben ve kardeşim kedilerle büyüdük 'kedilerle' evimiz avlumuz müsaitti besliyorduk çocuk için çok iyi olur bence
Valla kedi ve kopegimiz var evde.. bebegim de suan 3 aylik olmak uzere.. ama yani nasil desem milletin kedisi uysal oyuncu falanaa bizimki varya tam bir baş belasikisirlastirdik ama yok kiskancliktan deliriyor bebegin besigine her seyine atliyor. Cocugu kucagimiza aliyoruz ayaklarimiza dolaniyor. Bebegi tek basina koltukta birakamiyorum ben cunku eller kollar oynadikca patisini vuruyo oyun saniyor. Gecen biraktim cok kisa sureligine dondugumde bebegin kafasini yaliyordu ben gelince patisiyle vurdu..
Tavsiyem kisirlastirilmis ama uysal bir kedi almanizdan yana.. belki kedi sonradan geldigi icin daha rahat edersiniz ama bizimki milli felaket.. tras yapilmasin ragmen ber yer kil tuy, 1 yillik perdelerim yirtik hep.. gozunuzu korkutmus olmayayim ama iyi dusunun.. cocuklarin hahvanlarla buyumesini istiyorum ben ama bizim kedi gibi olmasin insallah.. lutfen uysal yetistirin kedinizi hircin oynamayin ki mizaci sertlesmesin.. kopek gibi laftan anlamiyor kedi..
Ya bizimki de oyle temizlikci ablaya bana cocuga ya aklina ne geliyorsa tam bir manyak.. odaya kapatinca da odada kiyamet kopariyor,her seyin ustune atlayip asagiya atiyor.. Az kaldi deliricem yani.. cocuk dursa o durmuyor..ay evet böyle psikomanyak kediler de var
aynı kardeşimin kedisi
tam bir sayko
ufacık boyuyla eve gelen temizlikçiye saldırıyor temizlik yapılmasını istemediği için.
Kapıları ben hiç kapatamıyordum, canımızdan bezdiriyordu. açana kadar miyav da miyavvYa bizimki de oyle temizlikci ablaya bana cocuga ya aklina ne geliyorsa tam bir manyak.. odaya kapatinca da odada kiyamet kopariyor,her seyin ustune atlayip asagiya atiyor.. Az kaldi deliricem yani.. cocuk dursa o durmuyor..
Valla kedi ve kopegimiz var evde.. bebegim de suan 3 aylik olmak uzere.. ama yani nasil desem milletin kedisi uysal oyuncu falanaa bizimki varya tam bir baş belasikisirlastirdik ama yok kiskancliktan deliriyor bebegin besigine her seyine atliyor. Cocugu kucagimiza aliyoruz ayaklarimiza dolaniyor. Bebegi tek basina koltukta birakamiyorum ben cunku eller kollar oynadikca patisini vuruyo oyun saniyor. Gecen biraktim cok kisa sureligine dondugumde bebegin kafasini yaliyordu ben gelince patisiyle vurdu..
Tavsiyem kisirlastirilmis ama uysal bir kedi almanizdan yana.. belki kedi sonradan geldigi icin daha rahat edersiniz ama bizimki milli felaket.. tras yapilmasin ragmen ber yer kil tuy, 1 yillik perdelerim yirtik hep.. gozunuzu korkutmus olmayayim ama iyi dusunun.. cocuklarin hahvanlarla buyumesini istiyorum ben ama bizim kedi gibi olmasin insallah.. lutfen uysal yetistirin kedinizi hircin oynamayin ki mizaci sertlesmesin.. kopek gibi laftan anlamiyor kedi..
Kapıları ben hiç kapatamıyordum, canımızdan bezdiriyordu. açana kadar miyav da miyavv
Beşikte yatırmak çok sıkıntı olmuştu bir de çünkü parmaklıklarının arasında patilemeyi çok seviyordu. Oğlumun uykusu sorunluydu zaten devamlı uyanıyordu.
Oda iyiSevgilimin kedisi beni kıskanıyor ya var böyle sahiplenen manyak kedilerBaş başa kaldığımızda beni dövüyor. Şişman ve güçlü yani kediden dayak yediğimi kimseye söyleyemiyorum da Ama 1 yaşını geçtikten sonra dayakları azaldı. “Seninle mi uğraşıcam be” diye uzaktan pis pis bakıyor sadece
Kediniz küçükse 1 yaşını geçince düzelebilir.
Kayboldu kedimizValla kedi zor is.. bekarken falan da baktim ama bu kedi gibi gormedim hayatimda.. ayrim yapmaktan da hoslanmam ama kopegin gozunu seveyim ne akari var ne kokari.. cocugun ustu acik olsun agziyla battaniyeyi kapatiyor.. Ama kedi mili felaket.. nasil care buldunuz? Ben deliricem cunku..
Desem ki onunla oynamiyoruz sevmiyoruz tamam ama hergun oynuyorum da.. ya misafir geliyor bazen salonda yatacak oluyorlar yer olmadigindan kedi yuzunden mumkun degil.. gelenlerin de yuzune atliyor.. ve benim de oyle yuzume atliyor cocuk dogmadan once acikti kapi ama artik yatakodasini vs kapatiyorum..Kayboldu kedimiz
Enerjisini almak gerekiyor. Günde iki kere kendini 'at' zannederdi, öyle bir koşardı ki evin bi ucundan bi ucuna, bütün halılar filan yerinden kayardı:) çok özlüyorum
Beşiği kaldırdım. Kapıları da açık bırakıyordum. Yani ona uymak zorunda kaldım, nihayetinde o da çocuk gibi. Zor ama gerçekten, halinizi anlıyorum.
Yani inanki birebir aynı bizim kedimizle. Kimi kedi eve uygun olmuyor demek ki. Bizimki dışarıda olmayı çok severdi, yazın tatilde çıkmaya başlamıştı, yatmaya filan eve giriyordu, yazlığın bahçesi vardı, diğer kedileri kovalıyordu filan. Evdeyken çok daha sakindi böylece, kendini daha kolay sevdiriyordu. Evet evet şimdi şöyle uzaklaşıp bakınca duruma daha net görebiliyorum, kesinlikle evde olmaya uygun bir kedi değildiDesem ki onunla oynamiyoruz sevmiyoruz tamam ama hergun oynuyorum da.. ya misafir geliyor bazen salonda yatacak oluyorlar yer olmadigindan kedi yuzunden mumkun degil.. gelenlerin de yuzune atliyor.. ve benim de oyle yuzume atliyor cocuk dogmadan once acikti kapi ama artik yatakodasini vs kapatiyorum..
Yani inanki birebir aynı bizim kedimizle. Kimi kedi eve uygun olmuyor demek ki. Bizimki dışarıda olmayı çok severdi, yazın tatilde çıkmaya başlamıştı, yatmaya filan eve giriyordu, yazlığın bahçesi vardı, diğer kedileri kovalıyordu filan. Evdeyken çok daha sakindi böylece, kendini daha kolay sevdiriyordu. Evet evet şimdi şöyle uzaklaşıp bakınca duruma daha net görebiliyorum, kesinlikle evde olmaya uygun bir kedi değildiya da bana öyle geliyor bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?