- 12 Ağustos 2017
- 1.922
- 3.528
- 48
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Ay yok çıkarmayın dışarıya zaten. Ama anlıyorum ne kadar zorlandığınızı. Eşyayı takmamak lazım, yapacak bir şey yok çünkü o konuda. Olsun yine de sevgisi yeter.Valla bizimki de ev kedisi degil bence zorla tuuyormus gibi hissediyorum ama bizi de seviyor yani disari gitse cadde ustu oturuyoruz canim korkarim birakmaya.. Ama bazen oyle bi sinir oluyorum ki hem cocuk hem kedi delirtiyor beni.. Bide bende sahiplendim sokaktan annesi yoktu minnacikti.. keske kapi onunde baksaymisim valla boyle cook zorlaniyorum ne perdelerim kaldi yirtik olmayan ne koltuk ki hepsi 1 yillik esyaydi
Eee bu durumda sizin bir degil iki kopeginiz var :) bizim kedimiz de cok hircin. Sizinkinin cinsi ne? Tekirler genelde boyle oluyor. Gebeligimin basinda psikolojik tedavi gordurecek kadar cildirtti beni. Hep isirdi hep ilgi cekmek icin hircinlik yapti. Cok aglatti beni esek.. Ben bizimkinin numune oldugunu dusunuyorum. Veterinerimiz de meslek hayati boyunca boyle takintili bir kedi gormedigini soylemisti. Allahtan uzun zamandir bizimle. Cigerini biliyorum keretanin. Bebegimle yalniz biraksam çig çig yer muhtemelen. Hani hayvanlar bebeklere karsi daha uysal daha merhametli oluyor ya.. Iste bizimkin de o tolerans yok maalesef :)Valla kedi ve kopegimiz var evde.. bebegim de suan 3 aylik olmak uzere.. ama yani nasil desem milletin kedisi uysal oyuncu falanaa bizimki varya tam bir baş belasikisirlastirdik ama yok kiskancliktan deliriyor bebegin besigine her seyine atliyor. Cocugu kucagimiza aliyoruz ayaklarimiza dolaniyor. Bebegi tek basina koltukta birakamiyorum ben cunku eller kollar oynadikca patisini vuruyo oyun saniyor. Gecen biraktim cok kisa sureligine dondugumde bebegin kafasini yaliyordu ben gelince patisiyle vurdu..
Tavsiyem kisirlastirilmis ama uysal bir kedi almanizdan yana.. belki kedi sonradan geldigi icin daha rahat edersiniz ama bizimki milli felaket.. tras yapilmasin ragmen ber yer kil tuy, 1 yillik perdelerim yirtik hep.. gozunuzu korkutmus olmayayim ama iyi dusunun.. cocuklarin hahvanlarla buyumesini istiyorum ben ama bizim kedi gibi olmasin insallah.. lutfen uysal yetistirin kedinizi hircin oynamayin ki mizaci sertlesmesin.. kopek gibi laftan anlamiyor kedi..
Yalniz olmadigimi gormek guzel. Bir tek bizimki psikopat saniyordum ben :)Bizim kedi niye boyle degil yacok istiyorum normal bi kedi olsun ama yok felaket bisey..
Yalniz olmadigimi gormek guzel. Bir tek bizimki psikopat saniyordum ben :)
Bunlar ne fenalar boyle.. Esimle biz eskiya diyoruz bizimkineValla bizimki de tekir cinsi.. Ama insani deli eder.. Evde kirilmadik dokulmedik bisey yok.. yemek takimimdan 3 çukur tabak 4 servis tabagi kaldi.. Her seyi atiyor yere kiriyor.. Mutfak kapali artik, yatakodasi kapali, giyinme odasi kapali.. Yani Allah sabir versin ama cocukla cok zor.. Besiginde kedi yatiyor ya inmiyor zorla indiriyorum arada da yalandan vuruyor gibi yapiyorum onu bile oyun saniyor.. Az kaldi bende tedavi gormeye baslayacagim canim.. Sahiplendirsem desem bize de cok alisti yapamaz baska yerde ki bende veremem zaten ama boyle giderse ya o ya biz bu evden gidecegiz malesef.. Cocuga huzur vermiyor..
Cok sirin yavrum benimHanımlar işte bizim ogluş :)
Cok sirin yavrum benim
Canim su an alisamadigi icin cok tedirgin duruyor. Birkac gune alisir ancak su ayrintiyi vermek isterim. Alisma surecinde kediler stresten ishal oluyor dikkat et.
Çok da ürkek durmuş. Ama çok sevimli ve uslu duruyor. Allah kolaylıklar versin. :))
Çok da ürkek durmuş. Ama çok sevimli ve uslu duruyor. Allah kolaylıklar versin. :))
Öperim onu maşallah ona. :))Aslinda çokta uslu değilresimi çektiğimde yeni uyanmisti bende hemen çektim o yüzden biraz durgun çıkmış ama baya hareketli ve alıştı epeyce tuvaletinin yerini falan öğrendi
Çok tatlıııı çıldırıcaaam
Ayy süper olur, bugün kızımı okula götürdüm, sınıfın birinde köpek vardı girdik sınıfa sevdik o an keşke dedim içimden keşke benim çocuklarımda bi hayvanla birlikte büyüse. Ama maalesef bi çok nedenden dolayı alamıyoruz ama bebeğiniz adına çok sevindim sevmeyi ve merhameti çok güzel bir biçimde öğrenecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?