- 1 Ocak 2017
- 542
- 527
- 33
- Konu Sahibi Minikkuala
-
:) Eğitim zor oluyor ya. Çocuk gibiler ama bazıları intihar sebebiSanırım benden korkucak bu gidişle çünkü eşim yogun çalıştığı için evde olmuyor pek :)
Valla kizlar cok zor kediyle ya hele bu kediyle Allahim deli ediyor beni.. Esimden korkuyor evet ama tum gun benimle alay ediyor evin icinde.. normal de insanlar evcil hayvanlarini odaya kapatir falan ama ben cocugu yatakodasindan cikaramiyorum.. oyle fena ki huzur vermiyor..
Bizimki de atliyor eline ayaklarina..
Gecen mama yapmaya gittim geldim kafasini yaliyorbeni gorunce patisini vurdu.. Ay ölür müsün öldürür müsün..
Tüyleri zaten her yerde memem de bile tuy var.. cocugu emzirmeye kalksam ilk bes dakika ustumdekileri emzirecegim yerleeri ve cocugun kiyafetlerini temizliyorum..
Esim yarin ise gidince yine onunla kalacagim evde bak simdiden basima agrilar girdi.. offff offffff
Kediler evcilleştirilme süreci tamamlanmamış hayvanlardır. Yani köpek gibi komut almazlar. Hayvanın yaramaz(!) olması vesaire gayet doğaldır. Yaradılışı gereği de tüylüdür eğer tüylü olmasa doğada ve sokakta hayatta kalamazdı. Sizin hayvan sahiplenmenize çok sevindim umarım çok mutlu olursunuz.
Ancak buradan hayvan sahiplenmek isteyenlere uyarı olsun, hiçbir şey göründüğü gibi pespembe değil ve sahiplenilen hayvan terk edilmenin acısını çok uzun süre yaşıyor. Yemek yemeyi reddeden ve maalesef ölen çok fazla hayvan oluyor bu süreçte. Lütfen 15-20 sene bir hayvanı her haliyle kabullenip bakamayacak, onun ne kadar akıllı olursa olsun hayvan olduğunu unutmayacak, gerek veteriner gerek mama masraflarını karşılamayacaksanız sahiplenip sokağa/başkasına terk edip o hayvanların günahına girmeyin.
Valla kizlar cok zor kediyle ya hele bu kediyle Allahim deli ediyor beni.. Esimden korkuyor evet ama tum gun benimle alay ediyor evin icinde.. normal de insanlar evcil hayvanlarini odaya kapatir falan ama ben cocugu yatakodasindan cikaramiyorum.. oyle fena ki huzur vermiyor..
Bizimki de atliyor eline ayaklarina..
Gecen mama yapmaya gittim geldim kafasini yaliyorbeni gorunce patisini vurdu.. Ay ölür müsün öldürür müsün..
Tüyleri zaten her yerde memem de bile tuy var.. cocugu emzirmeye kalksam ilk bes dakika ustumdekileri emzirecegim yerleeri ve cocugun kiyafetlerini temizliyorum..
Esim yarin ise gidince yine onunla kalacagim evde bak simdiden basima agrilar girdi.. offff offffff
:) Eğitim zor oluyor ya. Çocuk gibiler ama bazıları intihar sebebi
Vay sıpa vay.Bakalım bizi daha neler bekliyor şimdiden salonun baş köşesini kapmış durumda kendi paspasina alistirmamak çalışıyorum ama alisicak gibi değil gidiyor bebeğimin hamaginda uyuyor sürekli
Bakalım bizi daha neler bekliyor şimdiden salonun baş köşesini kapmış durumda kendi paspasina alistirmamak çalışıyorum ama alisicak gibi değil gidiyor bebeğimin hamaginda uyuyor sürekli
Benim kedi de beni krizlere sokuyor . Yaramaz sinirli inatçı .ama en çok tüy sorunu beni benden alıyor. Varmı şu tüylere bir çare . Giydiğim dona kadar tüy çıkıyor yahu
Ahahah
Evdeki en rahat yer neresiyse oraya kuruluyorlar. Bebeğinizi paspasa alıştırmak daha kolay olabilir
Tıraş ettirmek hayvanı strese sokabilir..Traş ettirseniz tüyler kisalirsa çok göze batmaz herhalde bide her gün taramakta belki iyi gelebilir
Hiç niyetlenme benim kedimde aksi eşim aldı iş yerine götürdü orda 3 gün ne yemek yedi nede su içti dayanamadı eşim ölecek diye geri getirdi. Bende madalya taktım benim yapamadığımı tek basına yaptı valla 3 gün gece gündüz ağladım getir ölüyorum ben nefes alamıyorum diye beni tınlamayan adam baktı kedi elden gidiyor geri getirdiKediyi kime verdinizyakinda bende sahiplendirecegim boyle giderse.. yukaridaki yorumlari okursaniz belki bana da bi care olursunuz..
Mama yı değiştir nd mama aldığımdan beri tüy dökmüyorBenim kedi de beni krizlere sokuyor . Yaramaz sinirli inatçı .ama en çok tüy sorunu beni benden alıyor. Varmı şu tüylere bir çare . Giydiğim dona kadar tüy çıkıyor yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?