• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek ve kedi

Bebek ve kedi aynı evde olabilirmi sizce

• Evet

• Hayır

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kedi aşıkları basmış burayı :KK70:

Oğlumun boğmayacağını emin olsam ben de gördüğüm yavrulardan birini sokmuştum eve. Ama hayvanı sakatlar diye korkuyorum.

Çok güzel ya bende bi pisi sahiplendim dün ^^ bodrumda ayağı kırılmış aldık veterinere götürdük baktırdık evimize aldık bir kızımız oldu böylece :) bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum hayvanlar insanlardan daha bir yakın geliyor bana.

Çok mutlu oluyorum böyle şeyler okuyunca. Ne güzel yapmışsınız hem tedavi ettirip hem sahiplenmişsiniz :KK200:

Hanımlar Merhabalar Nasılsıniz iyisinizdir InşaAllah konuma geleyim

Benim 6 aylık kızım var ve kedi sahiplenmek karar verdik esimle birlikte ve evimizin minik yeni üyesini bulduk 3 aylik oda sahibi veteriner ve biz sahiplendik yarın sabah alicaz inşaallah asilari tam kedicigin sorum şu bebekle birlikte evinde kedi besleyenler var mı zorlukları nedir nelere dikkat etmem gerekir çocuk doktorumuz sağlık sorunu olmaz dedi ve veterinerden her hangi bir mikrop bulaşması söz konusu değil dedi genel olarak fikirlerinizi merak ettim

Valla kedi ve kopegimiz var evde.. bebegim de suan 3 aylik olmak uzere.. ama yani nasil desem milletin kedisi uysal oyuncu falanaa bizimki varya tam bir baş belasi :D kisirlastirdik ama yok kiskancliktan deliriyor :( bebegin besigine her seyine atliyor. Cocugu kucagimiza aliyoruz ayaklarimiza dolaniyor. Bebegi tek basina koltukta birakamiyorum ben cunku eller kollar oynadikca patisini vuruyo oyun saniyor. Gecen biraktim cok kisa sureligine dondugumde bebegin kafasini yaliyordu ben gelince patisiyle vurdu..
Tavsiyem kisirlastirilmis ama uysal bir kedi almanizdan yana.. belki kedi sonradan geldigi icin daha rahat edersiniz ama bizimki milli felaket.. tras yapilmasin ragmen ber yer kil tuy, 1 yillik perdelerim yirtik hep.. gozunuzu korkutmus olmayayim ama iyi dusunun.. cocuklarin hahvanlarla buyumesini istiyorum ben ama bizim kedi gibi olmasin insallah.. lutfen uysal yetistirin kedinizi hircin oynamayin ki mizaci sertlesmesin.. kopek gibi laftan anlamiyor kedi..

Çok mutlu oluyorum böyle şeyler okuyunca. Ne güzel yapmışsınız hem tedavi ettirip hem sahiplenmişsiniz :KK200:
Kızımız 3 gün daha aşı olacak azıcık canı yanıyor ama biraz hırçın sevdirmiyor kendini hem korkuyor hem canı yanıyor malesef. Kıyamadık çokta sevimli bir yavru bodrumdan çıktığı için kararmış aşıları bitince bi banyo mis gibi olur. Zaten istiyorduk Allah çıkardı karşımıza onu ^^

Valla kedi ve kopegimiz var evde.. bebegim de suan 3 aylik olmak uzere.. ama yani nasil desem milletin kedisi uysal oyuncu falanaa bizimki varya tam bir baş belasi :KK70: kisirlastirdik ama yok kiskancliktan deliriyor :KK43: bebegin besigine her seyine atliyor. Cocugu kucagimiza aliyoruz ayaklarimiza dolaniyor. Bebegi tek basina koltukta birakamiyorum ben cunku eller kollar oynadikca patisini vuruyo oyun saniyor. Gecen biraktim cok kisa sureligine dondugumde bebegin kafasini yaliyordu ben gelince patisiyle vurdu..
Tavsiyem kisirlastirilmis ama uysal bir kedi almanizdan yana.. belki kedi sonradan geldigi icin daha rahat edersiniz ama bizimki milli felaket.. tras yapilmasin ragmen ber yer kil tuy, 1 yillik perdelerim yirtik hep.. gozunuzu korkutmus olmayayim ama iyi dusunun.. cocuklarin hahvanlarla buyumesini istiyorum ben ama bizim kedi gibi olmasin insallah.. lutfen uysal yetistirin kedinizi hircin oynamayin ki mizaci sertlesmesin.. kopek gibi laftan anlamiyor kedi..

ay evet böyle psikomanyak kediler de var
aynı kardeşimin kedisi
tam bir sayko :D
ufacık boyuyla eve gelen temizlikçiye saldırıyor temizlik yapılmasını istemediği için.

Kedinin mizacı önemli gerçekten de. Ç
Benim oğlum 13 aylıktı kedimizi sahiplendiğimizde, biraz cazgır bir tipti(kayboldu çok üzgünümmmm) zorlukları oluyor, tırmalaması da oluyordu yalan yok. Ama gerçekten faydası da oluyor.
Ay kafamı toplayıp yazamıyorum, çok özledim kedimi:((((

ay evet böyle psikomanyak kediler de var
aynı kardeşimin kedisi
tam bir sayko :KK70:
ufacık boyuyla eve gelen temizlikçiye saldırıyor temizlik yapılmasını istemediği için.
Ya bizimki de oyle temizlikci ablaya bana cocuga ya aklina ne geliyorsa tam bir manyak.. odaya kapatinca da odada kiyamet kopariyor,her seyin ustune atlayip asagiya atiyor.. Az kaldi deliricem yani.. cocuk dursa o durmuyor..

Ya bizimki de oyle temizlikci ablaya bana cocuga ya aklina ne geliyorsa tam bir manyak.. odaya kapatinca da odada kiyamet kopariyor,her seyin ustune atlayip asagiya atiyor.. Az kaldi deliricem yani.. cocuk dursa o durmuyor..
Kapıları ben hiç kapatamıyordum, canımızdan bezdiriyordu. açana kadar miyav da miyavv
Beşikte yatırmak çok sıkıntı olmuştu bir de çünkü parmaklıklarının arasında patilemeyi çok seviyordu. Oğlumun uykusu sorunluydu zaten devamlı uyanıyordu.

Valla kedi ve kopegimiz var evde.. bebegim de suan 3 aylik olmak uzere.. ama yani nasil desem milletin kedisi uysal oyuncu falanaa bizimki varya tam bir baş belasi :KK70: kisirlastirdik ama yok kiskancliktan deliriyor :KK43: bebegin besigine her seyine atliyor. Cocugu kucagimiza aliyoruz ayaklarimiza dolaniyor. Bebegi tek basina koltukta birakamiyorum ben cunku eller kollar oynadikca patisini vuruyo oyun saniyor. Gecen biraktim cok kisa sureligine dondugumde bebegin kafasini yaliyordu ben gelince patisiyle vurdu..

Sevgilimin kedisi beni kıskanıyor ya var böyle sahiplenen manyak kediler :KK48: Baş başa kaldığımızda beni dövüyor. Şişman ve güçlü yani kediden dayak yediğimi kimseye söyleyemiyorum da :KK70:Ama 1 yaşını geçtikten sonra dayakları azaldı. “Seninle mi uğraşıcam be” diye uzaktan pis pis bakıyor sadece :KK70:

Kediniz küçükse 1 yaşını geçince düzelebilir.

Kapıları ben hiç kapatamıyordum, canımızdan bezdiriyordu. açana kadar miyav da miyavv
Beşikte yatırmak çok sıkıntı olmuştu bir de çünkü parmaklıklarının arasında patilemeyi çok seviyordu. Oğlumun uykusu sorunluydu zaten devamlı uyanıyordu.

Valla kedi zor is.. bekarken falan da baktim ama bu kedi gibi gormedim hayatimda.. ayrim yapmaktan da hoslanmam ama kopegin gozunu seveyim ne akari var ne kokari.. cocugun ustu acik olsun agziyla battaniyeyi kapatiyor.. Ama kedi mili felaket.. nasil care buldunuz? Ben deliricem cunku..

Sevgilimin kedisi beni kıskanıyor ya var böyle sahiplenen manyak kediler :KK48: Baş başa kaldığımızda beni dövüyor. Şişman ve güçlü yani kediden dayak yediğimi kimseye söyleyemiyorum da :KK70:Ama 1 yaşını geçtikten sonra dayakları azaldı. “Seninle mi uğraşıcam be” diye uzaktan pis pis bakıyor sadece :KK70:

Kediniz küçükse 1 yaşını geçince düzelebilir.
Oda iyi :D kiz vallahi seni cok iyi anliyorum bizimki de oyle.. sevmeye calisiyorsun isiriyor cunku sevmeyi isirmak diye ogrenmis.. 1 bucuk yasina girecek kedi ama ne bi sakinlik var ne baska sey.. kisirlastirdik akillansin diye iyice beter oldu..

Valla kedi zor is.. bekarken falan da baktim ama bu kedi gibi gormedim hayatimda.. ayrim yapmaktan da hoslanmam ama kopegin gozunu seveyim ne akari var ne kokari.. cocugun ustu acik olsun agziyla battaniyeyi kapatiyor.. Ama kedi mili felaket.. nasil care buldunuz? Ben deliricem cunku..
Kayboldu kedimiz:(

Enerjisini almak gerekiyor. Günde iki kere kendini 'at' zannederdi, öyle bir koşardı ki evin bi ucundan bi ucuna, bütün halılar filan yerinden kayardı:) çok özlüyorum:(
Beşiği kaldırdım. Kapıları da açık bırakıyordum. Yani ona uymak zorunda kaldım, nihayetinde o da çocuk gibi. Zor ama gerçekten, halinizi anlıyorum.

Arkadaşımın iki kedisi vardı doğum yaptı oğlu 1.5 yaşında hiç bir sorun yaşamadı çokta sağlıklı ve bağışıklık sistemine de iyi geldiği söyleniyor zekasınada faydası oluyormuş beniimde evimde üç tane evladım var (kediciklerim) çok mutluyuz hiç bir zorluğuda yok yemeği suyu yanına da tuvaletini bırakın yeterli hayırlı olsun

Kayboldu kedimiz:KK43:

Enerjisini almak gerekiyor. Günde iki kere kendini 'at' zannederdi, öyle bir koşardı ki evin bi ucundan bi ucuna, bütün halılar filan yerinden kayardı:) çok özlüyorum:KK43:
Beşiği kaldırdım. Kapıları da açık bırakıyordum. Yani ona uymak zorunda kaldım, nihayetinde o da çocuk gibi. Zor ama gerçekten, halinizi anlıyorum.
Desem ki onunla oynamiyoruz sevmiyoruz tamam ama hergun oynuyorum da.. ya misafir geliyor bazen salonda yatacak oluyorlar yer olmadigindan kedi yuzunden mumkun degil.. gelenlerin de yuzune atliyor.. ve benim de oyle yuzume atliyor cocuk dogmadan once acikti kapi ama artik yatakodasini vs kapatiyorum..

Desem ki onunla oynamiyoruz sevmiyoruz tamam ama hergun oynuyorum da.. ya misafir geliyor bazen salonda yatacak oluyorlar yer olmadigindan kedi yuzunden mumkun degil.. gelenlerin de yuzune atliyor.. ve benim de oyle yuzume atliyor cocuk dogmadan once acikti kapi ama artik yatakodasini vs kapatiyorum..
Yani inanki birebir aynı bizim kedimizle. Kimi kedi eve uygun olmuyor demek ki. Bizimki dışarıda olmayı çok severdi, yazın tatilde çıkmaya başlamıştı, yatmaya filan eve giriyordu, yazlığın bahçesi vardı, diğer kedileri kovalıyordu filan. Evdeyken çok daha sakindi böylece, kendini daha kolay sevdiriyordu. Evet evet şimdi şöyle uzaklaşıp bakınca duruma daha net görebiliyorum, kesinlikle evde olmaya uygun bir kedi değildi:( ya da bana öyle geliyor bilmiyorum:(

Cok iyi etmissiniz ama sokaga atmayin lutfen olur mu. Bir hevesle alinip sokaga terk edilmis kedi kopek vs.mevcut.
Kediler alerjik hastaliklari da onler mikrop konusunda endise etmeyin
Cocuklugumdan beri kedi kopek icindeyim daha hasta olmadim:KK66:

Yani inanki birebir aynı bizim kedimizle. Kimi kedi eve uygun olmuyor demek ki. Bizimki dışarıda olmayı çok severdi, yazın tatilde çıkmaya başlamıştı, yatmaya filan eve giriyordu, yazlığın bahçesi vardı, diğer kedileri kovalıyordu filan. Evdeyken çok daha sakindi böylece, kendini daha kolay sevdiriyordu. Evet evet şimdi şöyle uzaklaşıp bakınca duruma daha net görebiliyorum, kesinlikle evde olmaya uygun bir kedi değildi:KK43: ya da bana öyle geliyor bilmiyorum:KK43:

Valla bizimki de ev kedisi degil bence zorla tuuyormus gibi hissediyorum ama bizi de seviyor yani disari gitse cadde ustu oturuyoruz canim korkarim birakmaya.. Ama bazen oyle bi sinir oluyorum ki hem cocuk hem kedi delirtiyor beni.. Bide bende sahiplendim sokaktan annesi yoktu minnacikti.. keske kapi onunde baksaymisim valla boyle cook zorlaniyorum ne perdelerim kaldi yirtik olmayan ne koltuk ki hepsi 1 yillik esyaydi

Back
X