nasıl geldi bukleler bende merak ettim sölersen sevinirim.
turplu su canım.Sana özel mesajda yazmıştım.turplu su topiğine yazdım.Bakabilirsin
WOW
Turplu su mu bukle bukle yapti sacini ??
saclarin düzmüydü ya da saclarin zaten dalgaliydi turplu su mu bunu iyice ortaya cikardi ?
benim saçım dalgalı. en son 4 yıl önce oryal yapıldı. ama buklelerini bozmuştu ve bir türlü düzelmemişti.daha öce demiştim kuaför saçımı çok kötü tiftik tiftik kesti diye.
turplu suda yumurta var.yumurtada keratin var.Tabiri caizse saçı tamir ediyor.1 haftadır kullanıyorum.4 kere yaptım.İlk yapmada birden saçımdaki değişikliği farkettim.
Bugün turplu sudan sonra pantene 7-24 sürdüm ve yine buklelerim oldu.
mmm..turplu su ..hadi bakalım..sıra bunda galiba..belki bana da yarar..nasılsa yağ yok içinde ,yağlandırmaz da...
sağol tatlım..
deneyeceğim
turplu su canım.Sanırım sen de yapıyorsun.Turplu su topiğine yazdım.Bakabilirsin
yumurta sarısını mutlaka koy canım. deneyimlerini yazarsın sonra...
1 haftada yarım cm'den fazla uzadı ayrıca.3aydır boşuna oyalanmışım.Siyah turp bulursanız daha iyiymiş ve kabuklarıyla rendeliyorsunuz
o zaman ben sadece bunu yapayım haftada 1 ve de başka bir şey yapmayayım..böylece daha iyi anlamış olurum ve de başka yöntemlerle vakit kaybetmemiş olurum..
sağol canım benim
canım turplu su topiğine bak önce nasıl yapıldığını araştır. 2 günde bir yapanlar var.Benim ilk haftam.Ben de öyle yaptım. suyunu 2 bardak koysan yeter.3-4 bardak su çok geliyor.Posasını elinle iyice sıkarsın zaten.Özü çıksın.
canim oncelikle gecmis olsun.. bahar geliyor ondan olabilir. ama sana tavsiyem bi doktora git kan tahlili yaptir, belki demir, cinko, biotin, vitamin eksikligi vardir..
bebe yagini denemekten bisi kaybetmezsin, uzatmasa bile müthis bakim yapiyor.. ama benimde beklentim uzatmasi tabi..
Cidden inanılmaz bi formül. Benim saçlarım baya sert kabarık ve kuruydu, üstelik kuruluktan da dalgası garip bi kıvırcık halini almıştı ama saçımda hiçbir işlem yok, yapısı böyle sanırsam.Herneyse ben bebek yağını denedim ve şu ana kadar denediğim hiçbir üründen bu kadar memnun kalmamıştım. Kabarıklığı bayaaaa bir indi dalgası geri geldi ayrıca rengi de ortaya çıktı saçımın, yumuşacık oldu. Ha ayrıca ben çıkınca da jöle yerine çok az bir miktar şekil vermek için kullandım banyodan önce saç diplerime yedirdikten sonra. O da gerçekten çok işe yaradı hiç sertleştirmeden çok güzel bi şekil verdi saçlarıma çok mutluyuuuuuum Saçlarının kabarıklığından şikayeti olanlara kesinlikle tavsiye ederim.
Fakat benim saçlarım çok sık ve kuru olduğundan yağlı falan göstermedi ama çok ince telli sönük saçlar için daha da söndürücü ve saç dökücü özelliği olabilir diye düşünüyorum. Ama yine de şekillendirmek için kullanılabilir çok az bi miktar
ise yaradigini duymak ne güzel.. :)
bende banyodan once hem sac diplerime hem sacima suruyorum, banyodan sonrada kuruyunca saclarimin ucuna suruyorum.. benimde cok gur oldugu icin cok kabarir. hem yatistiriyor saclarimi hem de yumusacik yapiyor boyadan yipranan saclarimi.. bende cok memnunum.. bi ton paraya satilan bir cok sac yaglarindan cok daha faydali...
Benımde cok gür ve kabarık saclarım deneyeyım bunu
Her nekadar saçları yumuşattığı ve şekil vermekte kolaylık sağladığı kesin olsada bebek yağı saça sürülmez, uzun vadede saçı kurutur ve saç köklerini tıkar zira ph değeri saç derisine sürmeye uygun değildir ...Eğer vucuda sürülecek yağlar ile şampuanlar aynı olabilecek olsaydı vucut jeli ile şampuanı ayrı ayrı almazdık değil mi? Aranızda hiç vucut jeli+şampuanın bir arada olduğu bir ürünü kullananınız oldu mu, kullananalar ne demek istediğimi anlamıştır...Ayrıca saçlarına acıbadem sütü sürenler varmış bu da son derece yanlış bir uygulama, normal şartlarda aslında acı badem sütü kesinlikle makyaj çıkartmakta bile kullanılmamalı ve bu ürün hala neden satılıyor hiç bir fikrim yok ph değeri kullanıma uygun değil...Bu arada zamanında bende kullandım ve çokda memnun kalmıştım hesapta ancak dediğim gibi uzun vadede sakıncalarını görüyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?