- 19 Ağustos 2010
- 893
- 701
- 323
yawhu o bebiş sonucta allasen bacım sen bilirsin ben düşüncelerimi söyledim hı ewet kimse bna sormadı ama olsun ddm gibi uçlarına sürmek mantıklı gelmişti denedm ama agırlastırdı saçlarımı umarım saçlarınız dökülmez sonucta bilmiyorum yanlısmı düşünüyrm bebeklerde ztn belli bi süreden sonra tüylerinn cogu dökülür diye biliyrm ben:78:
aliye canım saçıma bebe yağı sürdüm.Sadece diplerine.Ne kadar bekleteceğim?Böyle yatayım yarın yıkarım diyorum.Sen nasıl yapıyorsun canım?
Canim ben sürdükten 2 saat sonra yikiyorum.. ama sabaha kadar beklemesinden bi zarar gelecegini hic sanmiyorum.
saçlar gece uykudayken daha çok beslenirmiş.Eşim bir ampul kullanyordu.Çok bilinen sadece eczanelerde satılan bir marka.Onun prospektüsünde yazıyordu.Yatmadan önce yapın diye.2kat etkili diye bazı bakımları geceleri yaparım hep.Bir de bakım yağları en az 4 saat kalmalıymış saçta.Daha azı etkili olmazmış.Bunu da tv'de bir uzmandan duymuştum
Bak bunu ben bilmiyordum söyledigin cok iyi oldu canim cok tsk ederim paylastigin icin.. bidaha yaptigimda bende yatmadan sürüp öyle yatiim. cogu sac maskelerinde hep 2 saat derlerya.. bende bunun icin 2 saat sonra yikardim hep :26:
Canım ben onların yalancısıyım.Tabi sana iyi gelir mi bilmiyorum.Benim gözüm karadır.Ben saatlerce durduruyorum.Ama bir sakıncası var mı bilmiyorum.sonra sana bir zararı olmasın.
ya bende saçlarımın çabucak uzamasını istiyorum.şimdi bebek yağını mı denesem yoksa başka diğer topikde okuduğum sinemakili kür mü kararsız kaldım.
Canım ben onların yalancısıyım.Tabi sana iyi gelir mi bilmiyorum.Benim gözüm karadır.Ben saatlerce durduruyorum.Ama bir sakıncası var mı bilmiyorum.sonra sana bir zararı olmasın.
yarın bende yapacağım kızlar...
kizlar benim saclarim avuc avuc 1 ay boyunca resmen dökülüyordu sacim azaldi incecik kalmisdi bende gece yatmadan evvel findikyagi sürdüm yatdim sabah yikadim ve sacdökülmesini aninda kesti siddetle tavsiye ederim
birde bebegiyagini deniyim saclarimin biran evvel uzamasi lazim:18:
kızlaben daha bir kere yapabildim.Yaptığım o kadar çok bakım var ki.Buna bir türlü sıra gelemedi.
ama ben asıl iksirimi buldum kızlar.Saçlarımın bukleleri geri geldi.
kızlaben daha bir kere yapabildim.Yaptığım o kadar çok bakım var ki.Buna bir türlü sıra gelemedi.
ama ben asıl iksirimi buldum kızlar.Saçlarımın bukleleri geri geldi.
neymis hemen aciklaaa
neymis hemen aciklaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?