Saç Uzatma Yöntemleri Bebek Yagi & Sac Uzatmak ?

yawhu o bebiş sonucta allasen bacım sen bilirsin ben düşüncelerimi söyledim hı ewet kimse bna sormadı ama olsun ddm gibi uçlarına sürmek mantıklı gelmişti denedm ama agırlastırdı saçlarımı umarım saçlarınız dökülmez sonucta bilmiyorum yanlısmı düşünüyrm bebeklerde ztn belli bi süreden sonra tüylerinn cogu dökülür diye biliyrm ben:78:

Agirlastirdi demissin.. sacina sürüp öylece gezmeyeceksin ki zaten ?
Sürdükten iki saat sonra yikamalisin sacindan.
Bebeklerin tügleri dökülür evet ama bu bebek yagindan kaynaklanan birsey degil :)
Saclari, ciltleri yenilendigi icin, sacta kepek ciltlerinde pul pul kabarmalar dökülmeler olur..

Son düzenleme:
Ayrica bugun ben ilk kez uyguladim saclarim gayet guzel yumusadi parladi, hic agirlasma felan olmadigi dedigin gibi..
Benim saclarim acicidan ve boyadan cok yipranmisti uclari cok korumustu bebek yagi kuru sac uclarimi bile yumusacik yapti valla :)
Uzatmasa bile ben bakim olarak kullanicam cunki sacima bekledigimden de fazla iyi geldi.

cnm bende bebek yagından dökülür demedim bebeklerinn tüylerinin. zaten dökülüyor bebekler için problem yok demek istemiştim. bende badem yağı bepanthen evigen üçlüsnden bulmustum ddn yumusaklıgı neyse sana ii bakımlar bi kaç ay sonra sonucları yazarsın artık...

aliye canım saçıma bebe yağı sürdüm.Sadece diplerine.Ne kadar bekleteceğim?Böyle yatayım yarın yıkarım diyorum.Sen nasıl yapıyorsun canım?

aliye canım saçıma bebe yağı sürdüm.Sadece diplerine.Ne kadar bekleteceğim?Böyle yatayım yarın yıkarım diyorum.Sen nasıl yapıyorsun canım?

Canim ben sürdükten 2 saat sonra yikiyorum.. ama sabaha kadar beklemesinden bi zarar gelecegini hic sanmiyorum.

Canim ben sürdükten 2 saat sonra yikiyorum.. ama sabaha kadar beklemesinden bi zarar gelecegini hic sanmiyorum.

saçlar gece uykudayken daha çok beslenirmiş.Eşim bir ampul kullanyordu.Çok bilinen sadece eczanelerde satılan bir marka.Onun prospektüsünde yazıyordu.Yatmadan önce yapın diye.2kat etkili diye bazı bakımları geceleri yaparım hep.Bir de bakım yağları en az 4 saat kalmalıymış saçta.Daha azı etkili olmazmış.Bunu da tv'de bir uzmandan duymuştum

Bak bunu ben bilmiyordum söyledigin cok iyi oldu canim cok tsk ederim paylastigin icin.. bidaha yaptigimda bende yatmadan sürüp öyle yatiim. cogu sac maskelerinde hep 2 saat derlerya.. bende bunun icin 2 saat sonra yikardim hep :26:

Bak bunu ben bilmiyordum söyledigin cok iyi oldu canim cok tsk ederim paylastigin icin.. bidaha yaptigimda bende yatmadan sürüp öyle yatiim. cogu sac maskelerinde hep 2 saat derlerya.. bende bunun icin 2 saat sonra yikardim hep :26:

Canım ben onların yalancısıyım.Tabi sana iyi gelir mi bilmiyorum.Benim gözüm karadır.Ben saatlerce durduruyorum.Ama bir sakıncası var mı bilmiyorum.sonra sana bir zararı olmasın.

kizlar benim saclarim avuc avuc 1 ay boyunca resmen dökülüyordu sacim azaldi incecik kalmisdi bende gece yatmadan evvel findikyagi sürdüm yatdim sabah yikadim ve sacdökülmesini aninda kesti siddetle tavsiye ederim

birde bebegiyagini deniyim saclarimin biran evvel uzamasi lazim:18:

ya bende saçlarımın çabucak uzamasını istiyorum.şimdi bebek yağını mı denesem yoksa başka diğer topikde okuduğum sinemakili kür mü kararsız kaldım.

aklina en cok yatan hangisiyse onu dene canim.. ikisini birdende uygulaya bilirsin.. ben bir cok yöntemi ayni anda deniyorum.

Canım ben onların yalancısıyım.Tabi sana iyi gelir mi bilmiyorum.Benim gözüm karadır.Ben saatlerce durduruyorum.Ama bir sakıncası var mı bilmiyorum.sonra sana bir zararı olmasın.

bende artik gece yatmadan sürüp strecleyip uzerinide 3-4 tane tülbentle sarip yatiyorum
ama sen sade sac diplerine demissin, ben saclarimada suruyorum yumusacik yapiyor.

canim oncelikle gecmis olsun.. bahar geliyor ondan olabilir. ama sana tavsiyem bi doktora git kan tahlili yaptir, belki demir, cinko, biotin, vitamin eksikligi vardir..

bebe yagini denemekten bisi kaybetmezsin, uzatmasa bile müthis bakim yapiyor.. ama benimde beklentim uzatmasi tabi..

Son düzenleme:
kızlaben daha bir kere yapabildim.Yaptığım o kadar çok bakım var ki.Buna bir türlü sıra gelemedi.
ama ben asıl iksirimi buldum kızlar.Saçlarımın bukleleri geri geldi.

kızlaben daha bir kere yapabildim.Yaptığım o kadar çok bakım var ki.Buna bir türlü sıra gelemedi.
ama ben asıl iksirimi buldum kızlar.Saçlarımın bukleleri geri geldi.

nasıl geldi bukleler bende merak ettim sölersen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…