iyyiiizzz biraz kocişleri çekiştirddikkk
sen nasılssınnn:79:[/QUO
sağol emel bende iyimmmmmmm
kızlar mrb. sohbetiniz hoşuma gitti yaa.sen kaç yıllık evlisin? benim kociş de seninkine benziyo. Bizim iki yıl oldu ama baya değişti bizimki benim kalaslığım yüzünden adam da artık eskisi gibi değil.
merhaba kıslar benim batım da 10 nisan bakalım hayırlısıyla bekliyorum hakkımızda ne hayırlıysa o olur inşaALLAH:)
Allah iyiliğini versin alyacım yeni evli değilmisin sen kociş için süslen püslen biraz ne olacak
hayırlısı ile bebişlerimiz olur da kırmızılar gelmez inşallah
:) yalnız değilmişim heyooooocanım biz 2.5 sene flörtten sonra evlendik 4 aylık evliyiz bende geçeği günü iple çekiyorum gerçi 3 senedir böyle zaten değişrmi acebbb
tabi biraz değişiyo.en azından bir süre sonra yalnız yatağa gitmeye alışıyo. ama o şap şup öpmeler ruh daraltıcı sarılmalar günde 100 kere aramalar bitmiyo canımmmama olsun bizim kocişlerde böyle olmasa bizi çekmezdi zaten şahsen beni çekmek zordur.
tabi biraz değişiyo.en azından bir süre sonra yalnız yatağa gitmeye alışıyo. Ama o şap şup öpmeler ruh daraltıcı sarılmalar günde 100 kere aramalar bitmiyo canımmmAma olsun bizim kocişlerde böyle olmasa bizi çekmezdi zaten şahsen beni çekmek zordur.
Kızlarr hoşgeldinizz hepiniz
ay napalım bizde kocişleri çekiştiriyodukk
Dediğim gibi bat larınız bildirin bana listeye ekliyorum liste baya bi ilkel oldu ama olsun iş görürInşallah hepimiz gebiş kalırız hadi hayırlısı bakalımmmmmmmmmmm
olmasalarda şikayet ederdik eminim
hoşbulduk canım çok yorgunum ya sabahın köründe yürüyüş yaptım 2 saat şimdide temizlik ölüyorum yaaaaa ama ne kadar yorgun olursam olayım kociş gelmeden süslenirim beklerim onu ne yapayım ben böyleyim.......
hoşbulduk canım çok yorgunum ya sabahın köründe yürüyüş yaptım 2 saat şimdide temizlik ölüyorum yaaaaa ama ne kadar yorgun olursam olayım kociş gelmeden süslenirim beklerim onu ne yapayım ben böyleyim.......
haklısın canım aman senin beyin şikayeti yoksa sorun yok tabi bu arada listeyi yapmışsın galiba ama ben göremedim henüz..
değilmi ya bizi güzel görsünler birazda hoş kıyafetler süsler derken gözünü benden alamasın kocişim bebiş olunca bu kadar yapamayız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?