bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar mrb. sohbetiniz hoşuma gitti yaa.sen kaç yıllık evlisin? benim kociş de seninkine benziyo. Bizim iki yıl oldu ama baya değişti bizimki benim kalaslığım yüzünden adam da artık eskisi gibi değil.

:) yalnız değilmişim heyooooo canım biz 2.5 sene flörtten sonra evlendik 4 aylık evliyiz bende geçeği günü iple çekiyorum gerçi 3 senedir böyle zaten değişrmi acebbb

:) yalnız değilmişim heyooooo canım biz 2.5 sene flörtten sonra evlendik 4 aylık evliyiz bende geçeği günü iple çekiyorum gerçi 3 senedir böyle zaten değişrmi acebbb

tabi biraz değişiyo.en azından bir süre sonra yalnız yatağa gitmeye alışıyo. ama o şap şup öpmeler ruh daraltıcı sarılmalar günde 100 kere aramalar bitmiyo canımmm ama olsun bizim kocişlerde böyle olmasa bizi çekmezdi zaten şahsen beni çekmek zordur.

Kızlarr hoşgeldinizz hepiniz
ay napalım bizde kocişleri çekiştiriyodukk
Dediğim gibi bat larınız bildirin bana listeye ekliyorum liste baya bi ilkel oldu ama olsun iş görür Inşallah hepimiz gebiş kalırız hadi hayırlısı bakalımmmmmmmmmmm

olmasalarda şikayet ederdik eminim

ay beni anlatmışsın valla o yılış yılışlık bitmiyo yani heeee ay bu böle olmazz birsürü çocuk yapayım bana sıra gelmesin Aynen benimde kahrım hiç çekilmezzz ters aksi huysuzzzzz az nemrut değilim bendeee

hoşbulduk canım çok yorgunum ya sabahın köründe yürüyüş yaptım 2 saat şimdide temizlik ölüyorum yaaaaa ama ne kadar yorgun olursam olayım kociş gelmeden süslenirim beklerim onu ne yapayım ben böyleyim.......

olsun canım şimdiden eline sağlık :)

maşallah sana insanın içinde olacak işte olmayınca olmuyooo Yapı meselesi valla bende gram yok

sende bendensin seymenk bende kocam işten eve gelince süslenmeden duramıyorum benimde ruhumda bu var demekkiiiii

haklısın canım aman senin beyin şikayeti yoksa sorun yok tabi bu arada listeyi yapmışsın galiba ama ben göremedim henüz..

1. kul55
2. gossip_coloumnist
3. emelmurat
4. _alya+
5. hulyamurat
6. seymenk
7. miraada
8. beloved11
9. banuakansu
10. neslihantozan

değilmi ya bizi güzel görsünler birazda hoş kıyafetler süsler derken gözünü benden alamasın kocişim bebiş olunca bu kadar yapamayız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…