malesef canım ya benimkini mayısta yazarız şimdiden gerek yok ama yinede listeye bakayım
çizelyeyi bende yeni gördüm gayet güzel omuş......eline sağlık hamiş haberleriyle dolar inş çizelgemizzzzz
orası öyle gözler oyulur ama bende seviyorum ya kokoşluğu
merhaba arkadaşlar.ben polikistik over hastasıyım.geçen aay yumurtlama takibi yapıldı ve çatlatma iğnesi oldum.tutmadı..bu konuda eşim benim yanımda değil.dr.um onunda sperm tahlilini istiyor ama eşim vermemekte kararlı.ama ben çok istiyorum bebeğim olsun.tartıştık her zaman ki gibi.biliyorum o da istiyor.ama diyor bırak kendilğinden olsun diyor.ama olmadı1,5 senedir.eşim karslı birazda utanır o tahlili vermeye bana kalırsa tanıdık çok hastanade.ama nolcak yani sağlık sonundaa.ayıbı günahı mı olur.işte o gün tartıştık bende istemiyorum tmm artık çocuk falan dedim.ve ADETİMİN 3.GÜNÜ YASMİN İÇTİM.toplamda 3gün içtim yani.sorum şu;ben pişman oldum.içmek istemiyorum bu ilacı bugün .inanın bu gurbet ellerde yalnızım.bebeğim olsun can yoldaşım olsun istiyorum.sizce yumurtlamaya etki eder mi?zaten adet düzenm yok.yani içmesem koruyuculuğu biter mi arkadaşlar bana yardım edin..biraz uzun oldu ama en kısası bu işte....
merhaba arkadaşlar.ben polikistik over hastasıyım.geçen aay yumurtlama takibi yapıldı ve çatlatma iğnesi oldum.tutmadı..bu konuda eşim benim yanımda değil.dr.um onunda sperm tahlilini istiyor ama eşim vermemekte kararlı.ama ben çok istiyorum bebeğim olsun.tartıştık her zaman ki gibi.biliyorum o da istiyor.ama diyor bırak kendilğinden olsun diyor.ama olmadı1,5 senedir.eşim karslı birazda utanır o tahlili vermeye bana kalırsa tanıdık çok hastanade.ama nolcak yani sağlık sonundaa.ayıbı günahı mı olur.işte o gün tartıştık bende istemiyorum tmm artık çocuk falan dedim.ve ADETİMİN 3.GÜNÜ YASMİN İÇTİM.toplamda 3gün içtim yani.sorum şu;ben pişman oldum.içmek istemiyorum bu ilacı bugün .inanın bu gurbet ellerde yalnızım.bebeğim olsun can yoldaşım olsun istiyorum.sizce yumurtlamaya etki eder mi?zaten adet düzenm yok.yani içmesem koruyuculuğu biter mi arkadaşlar bana yardım edin..biraz uzun oldu ama en kısası bu işte....
ya biz bayanlar bebğimiz olsun diye elimizden geleni yapıyoruz esas zorlukları biz çekiyoruz bu erkekler niye böyle yapar anlamıyorum hülya eşini öyle yada böyle ikna etmen lazım yasmin hakkımda bilgim olmadığı için bişey diyemicem ama seni anlıyrm yalnızlık zor bide gurbette olunca dahada zorlaşıyo bende senin gibiyim rabbim inş nasip eder sanada.....merhaba arkadaşlar.ben polikistik over hastasıyım.geçen aay yumurtlama takibi yapıldı ve çatlatma iğnesi oldum.tutmadı..bu konuda eşim benim yanımda değil.dr.um onunda sperm tahlilini istiyor ama eşim vermemekte kararlı.ama ben çok istiyorum bebeğim olsun.tartıştık her zaman ki gibi.biliyorum o da istiyor.ama diyor bırak kendilğinden olsun diyor.ama olmadı1,5 senedir.eşim karslı birazda utanır o tahlili vermeye bana kalırsa tanıdık çok hastanade.ama nolcak yani sağlık sonundaa.ayıbı günahı mı olur.işte o gün tartıştık bende istemiyorum tmm artık çocuk falan dedim.ve ADETİMİN 3.GÜNÜ YASMİN İÇTİM.toplamda 3gün içtim yani.sorum şu;ben pişman oldum.içmek istemiyorum bu ilacı bugün .inanın bu gurbet ellerde yalnızım.bebeğim olsun can yoldaşım olsun istiyorum.sizce yumurtlamaya etki eder mi?zaten adet düzenm yok.yani içmesem koruyuculuğu biter mi arkadaşlar bana yardım edin..biraz uzun oldu ama en kısası bu işte....
allah kavuştursun inş benim eşiminde askerliği duruyoaskerde canım mayısın ilk haftası gelecek inş
Selam arkadaşlar bende burda yeniyim 21 yaşındayım ve 9 aylık evliyim eşimle çocuk yapmaya kara vermiştik evlendiğimden beri hiç korunmamıştım ve 2,buçuk aylık gebe olduğumu öğrenince eşimle çook sevindik ama sevincimiz kursağımızda kaldı demek kısmet değilmiş 12 gün önce hastaneye bebeğin durumunu öğrenmek için gittik ve doktor bize bebek ölü dedi :26::26::26:
çok üzüldük ve kürtajla aldılar geçenlerde kontrole gittim doktor birşeyin yok tekrar düşüne bilirsiniz dedi bebeği karnımda fark etmek o kadar güzel bi duyguydu ki allahın izniyle iyleşir iyleşmez tekrar denemeyi düşünüyoruz hayırlısıyla
hadi bakalım tekrar yaşatsın Rabbim o muhteşem duyguyu hepimize inşallah
Selam arkadaşlar bende burda yeniyim 21 yaşındayım ve 9 aylık evliyim eşimle çocuk yapmaya kara vermiştik evlendiğimden beri hiç korunmamıştım ve 2,buçuk aylık gebe olduğumu öğrenince eşimle çook sevindik ama sevincimiz kursağımızda kaldı demek kısmet değilmiş 12 gün önce hastaneye bebeğin durumunu öğrenmek için gittik ve doktor bize bebek ölü dedi :26::26::26:
çok üzüldük ve kürtajla aldılar geçenlerde kontrole gittim doktor birşeyin yok tekrar düşüne bilirsiniz dedi bebeği karnımda fark etmek o kadar güzel bi duyguydu ki allahın izniyle iyleşir iyleşmez tekrar denemeyi düşünüyoruz hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?