Selam arkadaşlar bende burda yeniyim 21 yaşındayım ve 9 aylık evliyim eşimle çocuk yapmaya kara vermiştik evlendiğimden beri hiç korunmamıştım ve 2,buçuk aylık gebe olduğumu öğrenince eşimle çook sevindik ama sevincimiz kursağımızda kaldı demek kısmet değilmiş 12 gün önce hastaneye bebeğin durumunu öğrenmek için gittik ve doktor bize bebek ölü dedi :26::26::26:
çok üzüldük ve kürtajla aldılar geçenlerde kontrole gittim doktor birşeyin yok tekrar düşüne bilirsiniz dedi bebeği karnımda fark etmek o kadar güzel bi duyguydu ki allahın izniyle iyleşir iyleşmez tekrar denemeyi düşünüyoruz hayırlısıyla
sağol canım upuzun bir dönem yaptı ama bitti sayılır artı seninki ne kadar yapacak[/QUOözlem dolu günler yaşamışsın ama şafak bitmiş artık darısı başıma benim eşim şuan okuduğu için okulunu 4 yıla tamamlayıp öyle gitmeyi düşünüyo askere inş kısa dönem yapar....
hoşgeldin eda.üzücü bi durum yaşamışsın dediğin gibi nasip kısmet meselesi.....benimde aynı senin durumunda bi arkadaşım vardı onada doktor bişeyin yok tekrar düşünebilirsiniz dedi ...ve arkadaşım o ay yine gebe kaldı şuan bebeği kucağında.....sende içini rahat tut inş bebişin gelecek
canım geçmiş olsun herşeyde bi hayır vardır hiç üzülme rabbim öyle güzel ayarlamışki bilimsel olarak zaten kanıtlandı bebekte bi anomoli varsa bebek ya düşer yada ölür zaten .
sen en azından gebe kalmışsın bunda bi sorun yok onu biliyosun şimdi iyileşmene bak sonra yeniden denersiniz ve bu sefer inş. herşey yolunda gider bebeğini kucağına alırsın
cvplarınız destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum...inş.bakalım eşimi ikna edicem ve erzuruma götürücem..içmiyorum ilacıda artık.allahım hepimizin yardımcısı olsun...dualarımızı kabul etsin..herkesin gönlünde ne yatıyorsa allahım onu getirsin yaşantımıza....öptm hepinizi...bende çıkıyorum..işler beni bekler
mrb bene üyelikte yeniyim arkadaşlar.uzun zamandır bu sitenin takipçisiyim bende 2 yıılık evliyim fakat eşim askerde 1 ay sonra gelecek bizde bebek istiyoruz hatta geçen ay denedik ama olmadı inşallah gelince denemelere devan edecez.bu ay incir kürüne başlaıyorum inşallah faydası olur sizin bu konuda bilginiz varmı acaba lütfen yardım edin...
Cnm carsamba gunu yapdırdım
salı gunu sonuc alırsın dedıler
Saglık ocagında yaptırdım belkı bundan gec
BEnde acele etmıyorum cunku hem cok stresede gırmıyım dıyorum
zaten surda 4 gun sınra adet gunum olursam bakarım olmazsamda tekrar test ozelde yaptırırım
merhaba kızlar,
uzun zamandır diyet zayıflama topiklerindeydim ama yavaş yavaş gebelik hamilelik blümlerine uğramaya başladım.
hep askerlik bitince diyorduk bebek e şimdi askerlikte bitiyor bir dahaki ay geliyor ama ben korkuyorum,
çok heyecanlanıyorum seviniyorum ama korkuyorum. eşim çok kararlı görünüyor. ben bir önceden kullanılması gerekiyor diye doğum kontrol hapımı almıştım adetle birlikte başlamak için ama kullanma beklemeyelim daha dedi. sanırım askerdeyken biraz sorunlar yaşadık üzdü beni ve şimdi tedirgin hissediyorum. acaba gerçekten çok istiyor mudur? hamile olunca çok mutlu olup bana yeterince destek olur mu?
kısacası eşim karar verdi ama ben sallantıdayım bana cesaret veriin lütfen korkuyorum...
merhaba kızlar,
uzun zamandır diyet zayıflama topiklerindeydim ama yavaş yavaş gebelik hamilelik blümlerine uğramaya başladım.
hep askerlik bitince diyorduk bebek e şimdi askerlikte bitiyor bir dahaki ay geliyor ama ben korkuyorum,
çok heyecanlanıyorum seviniyorum ama korkuyorum. eşim çok kararlı görünüyor. ben bir önceden kullanılması gerekiyor diye doğum kontrol hapımı almıştım adetle birlikte başlamak için ama kullanma beklemeyelim daha dedi. sanırım askerdeyken biraz sorunlar yaşadık üzdü beni ve şimdi tedirgin hissediyorum. acaba gerçekten çok istiyor mudur? hamile olunca çok mutlu olup bana yeterince destek olur mu?
kısacası eşim karar verdi ama ben sallantıdayım bana cesaret veriin lütfen korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?