bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım geçmiş olsun herşeyde bi hayır vardır hiç üzülme rabbim öyle güzel ayarlamışki bilimsel olarak zaten kanıtlandı bebekte bi anomoli varsa bebek ya düşer yada ölür zaten .
sen en azından gebe kalmışsın bunda bi sorun yok onu biliyosun şimdi iyileşmene bak sonra yeniden denersiniz ve bu sefer inş. herşey yolunda gider bebeğini kucağına alırsın

evet çok zor günlerdi ama bitecek inşallah sizede inş kısa dönem olur kimsenin bu sıkıntıyı çekmesini istemem çünkü

kızlar görüşürüz bende birazdan kalkıcam evimle ilgileneyim biraz birazda ders çalışmaya başlayım

tşk ederim canım benimde tek korkum o acaba yine öyle olurmu diye tekrar bilgin için tşk ederim canım

Son düzenleme:

tşk ederim çok sağol allah isteyen herkese versin inşalla gerçekten ben ilk evlendiğimde doğumdan çok korkuyorum şimdi olmasın hep derdim ama onu 2,5 ay karnımda taşırken o kadar güzell bi duygusu vardı ki şimdi iyleşir iyleşmez kısmet olursa hemen ara vermeden düşünecem inşalla

cvplarınız destekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum...inş.bakalım eşimi ikna edicem ve erzuruma götürücem ..içmiyorum ilacıda artık.allahım hepimizin yardımcısı olsun...dualarımızı kabul etsin..herkesin gönlünde ne yatıyorsa allahım onu getirsin yaşantımıza....öptm hepinizi...bende çıkıyorum..işler beni bekler

yemek yaptım geldim bugün kociş erken geliyo
artık dışarı çıkarız ama acaip yagmur varrr

amiiiiiiiiiinnnnnnnnn

merhaba kızlar,
uzun zamandır diyet zayıflama topiklerindeydim ama yavaş yavaş gebelik hamilelik blümlerine uğramaya başladım.
hep askerlik bitince diyorduk bebek e şimdi askerlikte bitiyor bir dahaki ay geliyor ama ben korkuyorum,
çok heyecanlanıyorum seviniyorum ama korkuyorum. eşim çok kararlı görünüyor. ben bir önceden kullanılması gerekiyor diye doğum kontrol hapımı almıştım adetle birlikte başlamak için ama kullanma beklemeyelim daha dedi. sanırım askerdeyken biraz sorunlar yaşadık üzdü beni ve şimdi tedirgin hissediyorum. acaba gerçekten çok istiyor mudur? hamile olunca çok mutlu olup bana yeterince destek olur mu?
kısacası eşim karar verdi ama ben sallantıdayım bana cesaret veriin lütfen korkuyorum...

mrb hoşgeldin bu konuda en çok ben yardımcı olabilirim sanırım benim eşimde askerde 1 ay sonra geliyor biz çok sorun yaşadık hatta boşanmaya bile karar vermiştim ama geçen ay 1 ay havadeğişimine geldi ama herşey düzeldi hatta bebek yapmaya bile karar verdik ve denemelere bile başladık ilk seferde olmadı ama gelince devam edecez inş bence çok uzatma derim ben eğer seviyorsan mutluluğunuza birde meyvvesi olsun derim ben

hsg canim incir kürünü bilmiyorumda alya baci dedigi gibi HAYIT TOHUMU var aktardan aliyorsun uygulamasida kolay sabah aksam kaynanmis bir su bardagina bir tatli kasigi hayit tohumu atiyorsun 5 dk demlendirip süzücen ve biraz sogduktan sonra iciyorsun ama sekersiz ve karnin cok tok olmasin :) bazilari tadindan sikayetci ama bana öyle gelmedi tam tersi hosuma gitmisti :) almanyada da kulaniliyor gebe kalmak icin ve bu sitede bi yerde daha okumustum bir kiz annannesini anlatiyor du baya bi süre cocugu olmamis sonra ebesi ona hayit tohumu ic demis ve bir sene sonra hamiiiss kalmis hersey bir vesile RABBIM isteyen herkeze versin insaALLAH

anladim canim hakkinda hayirlisi olsun hayirli haberlerle gelirsin insaALLAH

merhaba canım topiğe hoşgeldin. her çiftin arasında ara ara problemler olabilir genele bakmak lazım eşini seviyorsan oda seni seviyorsa ilşkinizi uzun vadeli görebiliyorsan hiç bekleme derim bebek dünyanın en güzel şeyi sen takıl bize burda herkes bebek istiyo cesaret alırsın

canım bu sana ikinci cevabım olacak ama açtığın bikaç konuya baktım eşinle olan problemlerinle ilgili olanlara o topiği 2009 da açmışsın şu anda durumun ne bilmiyorum ama bahsettiğin şeyler ciddi sorunlar şu anda durum nedir? tabi bu sorunların şekline ve yoğunluğuna göre bebek kararı değişebilir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…