bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla şaşırdım cevabını okuyunca, teşekkür ederim demekki buradaki yazdığıma en doğru cevabı vermek için zaman ayırıp eski paylaşımlarıma bakmışsın. evet o zamanlar çok şeyler yaşadık ama atlattık Allah a şükür o zamanlardan sonra çok ciddi bir sorunumuz olmadı inşallah bir daha da olmaz. tabi kader biraz bilemeyiz zaman neler getirir ama şimdiye kadar geçen benide onuda olgunlaştırdı gibi...

çok sevindim canım yine okuduklarımdan yola çıkarak diyorumki sen çok güçlü bi kadınsın sağduyulusun
sıkıntılarınızda bittiyse artık kendini psikolojik olarak hazırlayabilirsin anneliğe ki ben annelik duygusunun kadına doğuştan verilmiş bir içgüdü olduğunu düşünürüm en azından bu bende hep böyleydi koruma içgüdüsü sahip çıkma sevgi gibi. annelik kadına bahşedilmiş en özel duygu heralde evet babalrınkide yadsınamaz babalık öğrenilen birşey annelik ise bambaşka. benim yeğenlerim var öyle ki canımı hiç düşünmem veririm onun için dünyada tek kalemde silemeyeceğim hiçbirşey yok kendimde dahil e ben bunları yeğenim için hissederken düşün bi kere evlat nasıl bişey acaba
10 günlük bir yeğenim daha var doğumhaneden elime verdiler allahım mucize dedim bu minicik elleri ayakları kokusu oturup hüngür hüngür ağladım bebek kucağımdayken müthiş bişey kelimelerin kifayetsiz kaldığı nokta o andı işte... avatardaki mucize 10 günlük olan bebeğimiz öyle güzelki rabbim onlara uzun sağlıklı mutlu ömürler versin....

Son düzenleme:
slm kizlar bir sey sormak istiyorum sizler kac yasinda anne oldunuz ya da kac yasinda anne olmak istiyorsunuz

hoşgeldin kimse yok ya

dökülürler canım yavaş yavaşş bende anca yemek yedik çay falan oturdum şimdi

slm kizlar bir sey sormak istiyorum sizler kac yasinda anne oldunuz ya da kac yasinda anne olmak istiyorsunuz

güzelim ben 28 yaşındayım artık başladık çalışamalar artık Allah ne zaman kısmet ederse o zaman anne olucaz :))) neden sordun senin yaş kaç

teşekkür ederim. dediğin gibi kendimi artık hazırlamaya başlim kendimi bebek bakmada falan çok bilgisiz yetersiz hissediyorum ama dediğin gibi bu bir güdü heralde o zaman ne yapmam gerektiğini öğrenirim. bu arada yiğenin çok tatlı Allah bağışlasın benimde var yiğenim ve onu o kadar çok seviyorum ki memleketten uzaktayım ve abartmıyorum ailemden en çok onu özlüyorum hatta bir kere demiştm ki acaba kendi çocuğum olunca onuda bu kadar çok sevebilir miyim diye. Annem çok güldü bana dahada fazla seveceksin tahmin edemezsin evlat sevgisinin büyüklüğünü ancak çocuğun olur anlarsın demişti çok etkilenmiştim...bu topiği çok sevdim cesaretlendim şimdiden şimdilik eşim gelmediği için pasif olarak takılacağım o aradada yine kilo vermeye çalışacağım artık ama inşallah eşim geldikten sonra adet günlerimi adet olmamayı heyecanla sizlerle bekleyeceğim..

cnm ben temmuzda evlenicem yasim 27 yasim cok mu gec diye düsünüyrum ileriki yaslarda cocuk sahibi olmak riskli oluyor acaba hemen cocuk düsünsemm mi

ben 26yaşımdayım elimde olsa hemen hamile kalıp en erken malum 27yaşımda anne olmak istiyorum ama kısmet bakalım Allah ne zaman verecek.

hoşgeldin topiğe arkadaşım...inşallah bundan böyle sohbetlerimiz devam eder güzel haberler alırız birbirimizdennnnn

ben 26yaşımdayım elimde olsa hemen hamile kalıp en erken malum 27yaşımda anne olmak istiyorum ama kısmet bakalım Allah ne zaman verecek.

cnm bir sorayim dedim merak ettim genelde erken yasta anne olanlar cok cevremde bende korkmaya basladim yas da ilerliyor insaalllah hayirlisi olur hepimiz icin

canım her zaman bekleriz bizde burda beraber ilerlemeyi düşünüyoruz inş. güzel haberleri paylaşırız hep birlikte
annen doğru söylemiş zaten bütün anneler babalar öyle söyler ya anne olunca anlarsın baba olunca anlarsın diye

cnm ben temmuzda evlenicem yasim 27 yasim cok mu gec diye düsünüyrum ileriki yaslarda cocuk sahibi olmak riskli oluyor acaba hemen cocuk düsünsemm mi

bence hemen bebiş çalışmalarına başlayın.yaşınız geç değil ama hemen bebek yapmaya başlamanız daha yararlı olur diye düşünüyrm ben.ertelemeyinnnnnn...hayırlısıyla inşallah yuvanı kurup mutlu olursunnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…