bence hemen bebiş çalışmalarına başlayın.yaşınız geç değil ama hemen bebek yapmaya başlamanız daha yararlı olur diye düşünüyrm ben.ertelemeyinnnnnn...hayırlısıyla inşallah yuvanı kurup mutlu olursunnnnnn
bende geldim kızlarrrr
iyi akşamlar arkadaşlar ben geldimm
cnm ben temmuzda evlenicem yasim 27 yasim cok mu gec diye düsünüyrum ileriki yaslarda cocuk sahibi olmak riskli oluyor acaba hemen cocuk düsünsemm mi
allah razı olsun inşallah hepimize nasip olur bu mutluluklarrrrrrr
hoşgeldin canımm
canım bende 27 nin sonlarında evlendim geçen ayda 28 oldum ve nasip olursa bebek sahibi olmayı istiyoruz hemen. ileriki yaşlarda elbette riskli oluyor ayrıca iki tane düşünüyorsanda arada bi vakit geçecek falan anca olacak. birde işin sağlık yönü var ki inş. yoktur ama bende buna dahilim ya problem falan varsa bu tedavi süreçleride zaman alan şeyler.
hoşgeldin canımm
canım bende 27 nin sonlarında evlendim geçen ayda 28 oldum ve nasip olursa bebek sahibi olmayı istiyoruz hemen. ileriki yaşlarda elbette riskli oluyor ayrıca iki tane düşünüyorsanda arada bi vakit geçecek falan anca olacak. birde işin sağlık yönü var ki inş. yoktur ama bende buna dahilim ya problem falan varsa bu tedavi süreçleride zaman alan şeyler.
cnm saglik yönünden herhangi bir problem yok sanirim ama ben zihin engelliler ögretmenligi okuyorum engel olma durumunu yas da etkiledigi icin cok korkuyorum
kızlar ona bakarsanız bende 16 temmuz 2010 da evlendim yaşım 20di 21 girdim 2,5 aylık gebeydim ama bebeğimi kaybettim iyleşir iyleşmez tekrar düşünüyorum çünkü o içimdeki duygu çok güzeldi bebek için tavsiye ederim allah isteyen herkese versin
2 yıılık evliyim ama eşimi toplam 9 ay gördüm malum askerlik.
bende gidiyorum dr. a bi problem yok ama eşim henüz hiç gitmedi
birde biliyosun sebesiz infertilite denen bişey var ortada neden yok ama bebek olmuyo onlarda tedavilerle bebek sahibi olabiliyorlar birde dediğin gibi bebeğin sağlık durumuda var beklememek lazım nişanlın ne düşünüyo bu konuda
nisanlim hemen düsünüyor aslinda bende hemen düsünüyrum ama seneye insaallah atanacagimAllah izin verirse) bi de is var hem cocuk hem is nasil olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?