nisanlim hemen düsünüyor aslinda bende hemen düsünüyrum ama seneye insaallah atanacagimAllah izin verirse) bi de is var hem cocuk hem is nasil olcak bilmiyorum
az kaldı ama bitecek inşallah sonra hep yanımda
herkes bi taraftan bebek bi taraftan işle götürüyor merak etme onları bi yoluna koyarsınız
allah kolaylığını verir inş.BEBİŞTE yaparsın KARİYERDE
peki siz korundunuz mu bende burdan edindigim bilgilerle yasmin diye bir hap var dr ye de gidip yasmin kullancam 4-5 ay falan
kızlar aklıma takılan bişey var siz belki çare olursunuz bana bugün bir ablamdan bişey öğrendim erkeğin ateşi olduğunda yada vucudunda enfeksiyon olduğunda spermleri etkileniyormuş doğrumu benim eşimin bu konuda sorunu yok ama 2 gündür diş ağrısı çekiyor iltihap kapmış çok kötü sizde bi sorun yaratırmı bize
hayır canım ben kişisel olarak hiç bir zaman doğum kontrol ilacı düşünmedim düşünmemde.. niye vücuduma hormon alayımki durduk yere ,eğer korunulacaksa eşim korunsun kimse kusura bakmasında vucuduma durduk yere kimyasal almak istemem başka alternatifler varken. ilk ay korunduk biz eşim korundu 2 ay denedik kısmet olmadı arada bir ay ara verdik benim rahatsızlıklarım oldu şimdi yeniden bıraktık korunmayı
meraba kızlar ben geldim...ben hala hastalanmadım ayol
meraba kızlar ben geldim...ben hala hastalanmadım ayol
hayır canım ben kişisel olarak hiç bir zaman doğum kontrol ilacı düşünmedim düşünmemde.. niye vücuduma hormon alayımki durduk yere ,eğer korunulacaksa eşim korunsun kimse kusura bakmasında vucuduma durduk yere kimyasal almak istemem başka alternatifler varken. ilk ay korunduk biz eşim korundu 2 ay denedik kısmet olmadı arada bir ay ara verdik benim rahatsızlıklarım oldu şimdi yeniden bıraktık korunmayı
hoşgeldin kaç günün geçti ne zaman test yapacaksın bak heyecanlandım şimdi belirtiler varmı hadi söyle yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?