bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
survıvor başlamış
ay bu nihat doğan olmasa kime gülücez yaaaaa

kızlar aklıma takılan bişey var siz belki çare olursunuz bana bugün bir ablamdan bişey öğrendim erkeğin ateşi olduğunda yada vucudunda enfeksiyon olduğunda spermleri etkileniyormuş doğrumu benim eşimin bu konuda sorunu yok ama 2 gündür diş ağrısı çekiyor iltihap kapmış çok kötü sizde bi sorun yaratırmı bize

peki siz korundunuz mu bende burdan edindigim bilgilerle yasmin diye bir hap var dr ye de gidip yasmin kullancam 4-5 ay falan

hayır canım ben kişisel olarak hiç bir zaman doğum kontrol ilacı düşünmedim düşünmemde.. niye vücuduma hormon alayımki durduk yere ,eğer korunulacaksa eşim korunsun kimse kusura bakmasında vucuduma durduk yere kimyasal almak istemem başka alternatifler varken. ilk ay korunduk biz eşim korundu 2 ay denedik kısmet olmadı arada bir ay ara verdik benim rahatsızlıklarım oldu şimdi yeniden bıraktık korunmayı

kızlar aklıma takılan bişey var siz belki çare olursunuz bana bugün bir ablamdan bişey öğrendim erkeğin ateşi olduğunda yada vucudunda enfeksiyon olduğunda spermleri etkileniyormuş doğrumu benim eşimin bu konuda sorunu yok ama 2 gündür diş ağrısı çekiyor iltihap kapmış çok kötü sizde bi sorun yaratırmı bize

canım benim burda kimsem yok eşimin ailesi var onlarıda ben istemem annem geldi sağolsun hep yanımda kaldı eşim gelince gidecek

hoşgeldin kaç günün geçti ne zaman test yapacaksın bak heyecanlandım şimdi belirtiler varmı hadi söyle yaa

yok canım etkilense bile ben öyle düşünmüyorum o an içindir. yoksa öyle bişi olsa kimsenin çocuğu olmaz düşünsene herkesin dişi ağrır biyerleri ağrır enfeksiyon olabilir sen böyle şeylerle kafanı hiç yorma gelsin eşin inş.. haberlerini alıcazz

bende senin gibi düşünüyorum ayşe.banada itici geliyo ilaçla korunmak benimde eşim korunmuştu....sağlık için gerekirse kullanılır ama doğum kontrolü için kullanmam

anladim cnm sende haklisin baska carem yok gibi dogum kontrol kullancam artik yasmini bitkisel diye duydum ama ne kadar dogru bilemicem

kızlar bakalım topiğimizin ilk HAMİŞİ kim olacak?allahım bebek bolluğu verrrr

hoşgeldin kaç günün geçti ne zaman test yapacaksın bak heyecanlandım şimdi belirtiler varmı hadi söyle yaa

senındemi eşin asker benimde:)
işte izne gelmişti adtten sonra die ihtimal vermiyorum ama 5 gün gecti..ama gecen ay da gecikmişti o yuzden biraz daha bekleyim diorum..kasık agrısı dısında pek bi belirti yok 10 gun once goguslerımde agrıodu ama gecti:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…