bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten bir gelsin bebiş olsun sizede nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum şimdiden nasıl süpriz yapabilirim diye yoldaşlar

anladim cnm sende haklisin baska carem yok gibi dogum kontrol kullancam artik yasmini bitkisel diye duydum ama ne kadar dogru bilemicem

niye başka çaresi olmasın canım eşin korunsun bitkisel ilaç falan hikaye onlar mutlaka kimyasal var hem her bitki fayda sağlayacak diye bişey yok sonuçta tüm ilaçların hammaddesi bitki özlerinden. bence nişanlınla görüş bu konuyu kesinlikle sen korunma derim daha çocuğun yok bişi yok ne gereği varr ilaca

ne kadar var gelmesine bizde izne geldiğinde denedik olmadı gelince inşallah çalışmalara devam tam gaz....

sana katılıyorum aryacım bencede eşin korunsun unutma hiçbir ilac masum değildir mutlaka yan etkisi oluyor en önemlisi depresyona neden oluyor sürekli sinirli alıngan gergin oluyorsun bence hiç gerek yok

bende senin gibi düşünüyorum ayşe.banada itici geliyo ilaçla korunmak benimde eşim korunmuştu....sağlık için gerekirse kullanılır ama doğum kontrolü için kullanmam

aynen canım sağlık için evet ama korunma için hayır

kızlar bakalım topiğimizin ilk HAMİŞİ kim olacak?allahım bebek bolluğu verrrr
merakla bekliyorum bende

geçen ay kaç gün gecikti kız bi idrar testi al yap bakalım eğer döllenme olduysa bile çok olmuş adetten sonra diyosun muhtemelen döllenme gerçekleşmisse idrarda görünür artık

zaten bir gelsin bebiş olsun sizede nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum şimdiden nasıl süpriz yapabilirim diye yoldaşlar

canım benim ya önce bizimle paylaşşş sonra eşine söylersinnn

35 gün kaldı allah sabır versin canım beklemek çok zor gelirgelmez balayına çıkıyoruz hakettik değilmi

yarın alırım belki umudum yok ama
anam bi de varsaaa ayy naparımmm:18::18::18:

ay inşallah vardır yoksada üzülme hiç allah ömür versin olur daha kendini ona göre hazırla
varsada süper olur zaten haberlerini bekliyoruzzzzzz
kaç aydır deniyosun

napacaksın hemen bize söyleyeceksin olurmu bizde merak ediyoruz topiğimizin ilk hamişi sen olursun belkide hadi inş

benimkide 7 ay sonra gitti bende aynı şeyi düşünüyorum hep dizimin dibinde dursun acısını çıkaracam valla

gittiğimiz yerden memnun kalırsak sanda söylerim balayına gittiğim yer iğrençti inşallah bu yer güzel olacak bakalım tanıtımı çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…