anladim cnm sende haklisin baska carem yok gibi dogum kontrol kullancam artik yasmini bitkisel diye duydum ama ne kadar dogru bilemicem
zaten bir gelsin bebiş olsun sizede nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum şimdiden nasıl süpriz yapabilirim diye yoldaşlar
zaten bir gelsin bebiş olsun sizede nasıl söyleyeceğimi düşünüyorum şimdiden nasıl süpriz yapabilirim diye yoldaşlar
ne kadar var gelmesine bizde izne geldiğinde denedik olmadı gelince inşallah çalışmalara devam tam gaz....
bende senin gibi düşünüyorum ayşe.banada itici geliyo ilaçla korunmak benimde eşim korunmuştu....sağlık için gerekirse kullanılır ama doğum kontrolü için kullanmam
merakla bekliyorum bendekızlar bakalım topiğimizin ilk HAMİŞİ kim olacak?allahım bebek bolluğu verrrr
senındemi eşin asker benimde:)
işte izne gelmişti adtten sonra die ihtimal vermiyorum ama 5 gün gecti..ama gecen ay da gecikmişti o yuzden biraz daha bekleyim diorum..kasık agrısı dısında pek bi belirti yok 10 gun once goguslerımde agrıodu ama gecti:26:
35 gün kaldı allah sabır versin canım beklemek çok zor gelirgelmez balayına çıkıyoruz hakettik değilmi
35 gün kaldı allah sabır versin canım beklemek çok zor gelirgelmez balayına çıkıyoruz hakettik değilmi
yarın alırım belkiumudum yok ama
anam bi de varsaaa ayy naparımmm:18::18::18:
olmaz kızlar söz verdim eşime ilk ona söyleyecem ama ondan sonra ilk size söz tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?