bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay inşallah vardır yoksada üzülme hiç allah ömür versin olur daha kendini ona göre hazırla
varsada süper olur zaten haberlerini bekliyoruzzzzzz
kaç aydır deniyosun

eşim asker oldugu için 2.sefer olacak ve hiç yumurtlma donemıne denk düşmedi:)ondan ümitsizim yani belli olmaz ama olsa seviniriz olmasa üzülmeyiz

ha bu arada bat larınızı bana özel mesaj atın çizelgeye yazimmm

kızlar bu askerlik lafını edince beni bi stres alıyo benim kocişde gidecek askere şimdi gitmeyecek ama eninde sonunda o şimdi asker diyicemmmmmm

bir an önce gitsin gelsin sende stresinden kurtul sizinki inş hızlı geçer sonra gel teskere bitsin bu hasret dersin

kızlar bu askerlik lafını edince beni bi stres alıyo benim kocişde gidecek askere şimdi gitmeyecek ama eninde sonunda o şimdi asker diyicemmmmmm

olsun ama tavsiyem kısın gitsin kısa dönemse..en iyi dönemmiş öle dio eşim..

olsun yinede az kalmış ne günler bitirdik değilmi acaba teskere tarihinidemi saysak valla asker yolu beklerize döndü sanki özellikle uğraşsak olmazdı böyle

Son düzenleme:
upuzun dönem canım hiç sorma birde benimki geçen ay havadeğişimine geldi 1 ay kaldı alıştım yine gitti o yüzden zaman hiç geçmiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…