ya ne güzel arkadasım valla harika bi iş yapıyosunuz
bu gidenler evlatlımı verildi
birde çocuklar nasıl genel olarak çekingenlik varmı
merhaba arkadaşlar hatırladınızmı test yapacaktım alya ve seymenk biliyordu sanırım.sabah kanda gebelik testi yaptırdım negatif 0,03 cıktı,adetim geceli pazar günü dahil 7 gün olacak,birsey sormak istiyorum,son şüpheli ilşkiden 13 gün falan oldu acaba biraz zaman sonramı belli olur yoksa cıkmasımı gerekirdi bilgisi olan ve okuyan arkadaşlardan fikir almak istiyorum,yazmıstım belirtilerimi hala adet olmadım bütün adet belirtilerini ilk üç gün yasadım ve gecti pazar günüyle 7 gün olacak olmam gerekiyodu olmadım kandada cıkmadı acaba test içinmi erken ....adet gecikmesi olma ihtimalide olabilirmi sizce tesekkürler...yorumlarınızı bekliyorum.....
merhaba arkadaşlar hatırladınızmı test yapacaktım alya ve seymenk biliyordu sanırım.sabah kanda gebelik testi yaptırdım negatif 0,03 cıktı,adetim geceli pazar günü dahil 7 gün olacak,birsey sormak istiyorum,son şüpheli ilşkiden 13 gün falan oldu acaba biraz zaman sonramı belli olur yoksa cıkmasımı gerekirdi bilgisi olan ve okuyan arkadaşlardan fikir almak istiyorum,yazmıstım belirtilerimi hala adet olmadım bütün adet belirtilerini ilk üç gün yasadım ve gecti pazar günüyle 7 gün olacak olmam gerekiyodu olmadım kandada cıkmadı acaba test içinmi erken ....adet gecikmesi olma ihtimalide olabilirmi sizce tesekkürler...yorumlarınızı bekliyorum.....
ooo bayağı var asker yolu bekleyen...inşallah Allah önce kocalarımıza sonra bebelerimize kavuşturur.
yanlız benim önüme bebek için bir engel geliyor gibi benim bir sağlık problemim vardı geçti daha olmaz iyi oldum sanıyordum tekrar başladı çok canım sıkıldı inşallah ciddi bişi çıkmaz dua edin benim için...
inşallah atlatırsın cnm
cıddı bırsaey degıl dımı ?
değildir diye ümit ediyorum. maalesef bir süre kışın kabızlıkla çok uğraştım sonra makat kanamalar başladı ama doktor önemli değildir kabızlıktan çatlak olmuştur içte, ilaçları düzenli kullan geçer dedi ilaç fitil falan çok düzenli kullandım geçti ilaç bitti ve 1hafta sonra tekrar başladı yine gittim doktora bu sefer muayene etti.yakın ailede kötü hastalık var mı dedi maalesef var.ne basur var ne çatlak var.kolonoskopiye gün vermişti orada belli olacaktı ama yaklaşık 1.5aydır çok rahattım tabi yediklerimede dikkat ederek.hatta zaten korkuyodum kolonoskopiden bile vazgeçmek üzereydim.2gün işler yüzünden düzenim şaştı ve şikayetlerim eskisinden öncekilerden çokdaha şiddetli başladı.inşallah ciddi bişi değildir...
Arkadaşlar bugün sabah itibariyle adet oldum sanırım üşüttüm benim ondan bir kere gecikmişti o ay temizlik falan yapmıştım 5 gün ileri atmıstı sanırım bu ayda üşüttüm agrımda var cünkü böyle gecikmeler için dr gitmeye gerek varmı ben ultrasona girmiştim bir kere hamilelik düşünmeye basladıgımda dr bir sorun yok dedi,[/QUO
bence yinede görün ne kaybedersinki ciddi bişey olduğunu sanmıyorum stresdende gecikmiş olabilir ama olsun bi görün
Canım bu cocuklar evlatlık verılemıcek cocuklar
cunku bunların annelerı babaları yada en azından bır tanesı var
Ama bakacak durumu olmayanlar gerı almak kaydı ıle cocuklar burda.
Yanı o tarzda
bunlar kesınlıkle evlatlık verılmıyor cnm.
anladım canım hem toplumsal bir iş yapıyosunuz hemde büyük sevap tekrar tebrik ediyorum sizi..
selam kızlar yarın iki tane sınavım var bugün çok gelemeyebilirim arada bir uğrar bakarım
Arkadaşlar bugün sabah itibariyle adet oldum sanırım üşüttüm benim ondan bir kere gecikmişti o ay temizlik falan yapmıştım 5 gün ileri atmıstı sanırım bu ayda üşüttüm agrımda var cünkü böyle gecikmeler için dr gitmeye gerek varmı ben ultrasona girmiştim bir kere hamilelik düşünmeye basladıgımda dr bir sorun yok dedi,[/QUO
bence yinede görün ne kaybedersinki ciddi bişey olduğunu sanmıyorum stresdende gecikmiş olabilir ama olsun bi görün
İyi bir dr gitmeyi düşünüyorum ama belli degil kadın dogumda asistanlık yapan arkadasım var iki ilac yazdıracak bana yumurta catlatan bir ilac ve ilişkiden sonra alıncak bir ilac onları kullanıcam bu ayda olmazsa hamilelik.. bir dahaki ay iyi bir doktora gidecegim tam bir kontrol için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?