İyi bir dr gitmeyi düşünüyorum ama belli degil kadın dogumda asistanlık yapan arkadasım var iki ilac yazdıracak bana yumurta catlatan bir ilac ve ilişkiden sonra alıncak bir ilac onları kullanıcam bu ayda olmazsa hamilelik.. bir dahaki ay iyi bir doktora gidecegim tam bir kontrol için..
hoşbulduk canım bu ilaçların isimlerini biliyormusun yan etkileri varmı iyice öğren ama olurmu bilmediğin ilaçları sakın alma eğer faydalıysa bizde alalım
hoşbulduk canım bu ilaçların isimlerini biliyormusun yan etkileri varmı iyice öğren ama olurmu bilmediğin ilaçları sakın alma eğer faydalıysa bizde alalım
canım arkadasım orda kadın dogumda iyi biliyor dr kıme verdiyse %99 hamile kalıyomus görüyor yani orda calıştıgı için bende o dr gittim fakat bana erken dedi bzim 5 ay kadar oldu bebiş isteyeli dr dedi 1 sene bekleyin hiçbir test istemedi gerek yok dedi yumurtalıklara baktıbir sorun yok dedi
açık ögretim mi okuyorsun? basarılar dilerim canım
sen yinede adını öğren bizde burda soralım olurmu bazı ilaçlar hamile kalmayı sağlıyor ama çocukta kalıcı hastalıklara neden olabiliyor o yüzden dedim arkadaşım bu yolla bebek yaptı ve bebeği 1 yaşında vefat etti ilacın etkisiymiş o yüzden dikkat etmek gerek[/QUO
dogru diyosun olabilir kafadan almamak lazım yumurtalık catlatan clomende diğerini bilmiyorum
alyacım kaç yıllık bu okul benim kardeşim açık liseyi bitirdi çocuk gelişimi bölümünü üniversitesinide okumak istiyor geçiş yapabiliyormu biliyormusun
yok açık öğrt. değil canım çocuk gelişimi okuyorum ben.yarın iki sınavım var beslenme ve çocuk ruh sağlığı
güzel bölüm
ben anlayamadım canım senin şimdi rahatsızlığın ne
yoo ben burdayım daha net yavaş biraz herhalde tamam görüşmek üzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?