bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sen yinede adını öğren bizde burda soralım olurmu bazı ilaçlar hamile kalmayı sağlıyor ama çocukta kalıcı hastalıklara neden olabiliyor o yüzden dedim arkadaşım bu yolla bebek yaptı ve bebeği 1 yaşında vefat etti ilacın etkisiymiş o yüzden dikkat etmek gerek

alyacım kaç yıllık bu okul benim kardeşim açık liseyi bitirdi çocuk gelişimi bölümünü üniversitesinide okumak istiyor geçiş yapabiliyormu biliyormusun

bu arada kızlar şahsi fikrimi sorarsanız dr. önermediği hiçbirşeyi kullanmayın ben kür bile yapmıyorum biliyorum incirden vs. bi zarar gelmez ama ne gereği var hayıt tohumu falan onlar sonraki aşamalarda düşünülebilecek şeyler.
kaldıki ilaç alayım sakın yapmayın her vucut farklı reaksiyon gösterebilir tıp çok derin bir konu kafanıza göre ilaç almayın derim ben

alyacım kaç yıllık bu okul benim kardeşim açık liseyi bitirdi çocuk gelişimi bölümünü üniversitesinide okumak istiyor geçiş yapabiliyormu biliyormusun

geçiş yapabilir canım yüksek okula yani 2 yıllık ama mezun olunca kadrolu çalışamaz üsretli çalışabilir sadece yada kreşlerde falan çalışabilir yada açık öğretim yada örgünden okul öncesi öğr. okuyabilir bitirdiğinde kpss ile atanabilir devet kadrosuna

evet kesinlikle ben geç kaldım esasında ama olsun. aslında önlisans mezunum ithalat ihracat bölümü ama bu sene şubatta başladım açık liseden branş değiştiriyorum 1.5 sene sürecek sonra zaten önlisans mezunu olduğum için ücretli öğr. yapabiliyorum ama niyetim açık öğrt. okul öncesi öğretmenliği

ben anlayamadım canım senin şimdi rahatsızlığın ne

ne olduğu kolonoskopiden sonra belli olacak. şikayetim tuvaletimi yaparken resmen gözümden yaş gelmesi ve yaptıktan sonra bayağı kan gelmesi. genelde kan basur yada çatlaktan gelirmiş ama bende ondan değil. akrabağlarda kolonkanseri olunca, benimde sorun ne anlaşılmayıp tam bitti derken tekrar başlayınca acaba diyip doğal olarak içime kurt düşüyor... hastalıklarla ilgili bölümde paylaştım belki benzer şikayet yaşayan varsa belki yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…