ne olduğu kolonoskopiden sonra belli olacak. şikayetim tuvaletimi yaparken resmen gözümden yaş gelmesi ve yaptıktan sonra bayağı kan gelmesi. genelde kan basur yada çatlaktan gelirmiş ama bende ondan değil. akrabağlarda kolonkanseri olunca, benimde sorun ne anlaşılmayıp tam bitti derken tekrar başlayınca acaba diyip doğal olarak içime kurt düşüyor... hastalıklarla ilgili bölümde paylaştım belki benzer şikayet yaşayan varsa belki yardımcı olur.
bu arada kızlar şahsi fikrimi sorarsanız dr. önermediği hiçbirşeyi kullanmayın ben kür bile yapmıyorum biliyorum incirden vs. bi zarar gelmez ama ne gereği var hayıt tohumu falan onlar sonraki aşamalarda düşünülebilecek şeyler.
kaldıki ilaç alayım sakın yapmayın her vucut farklı reaksiyon gösterebilir tıp çok derin bir konu kafanıza göre ilaç almayın derim ben
net biraz yavaş canım ya cevaplar geç geliyor bana gitmemene sevindim sohbet ediyoruz ne güzel
çok haklısın bende vazgeçtim zaten önce biraz deneyelim olmazsa dr a gideriz arkadaş soğan kürüyle acillik olmuş herkese farklı tepki gösteriyor dikkat etmek lazım bebiş yapalım derken sağlıktan olmayalım değilmi
böyle şeyler ihmale gelmez hemen ne gerekiyorsa test vs. yaptır biliyosun erken teşhis bir çok hastalıkta çok önemli geçmiş olsun canım
bende 25 yaşındayım evliliğimiz haziranda 2 yılını dolduracak evet canım malesef eşim askerde ama mayısın ilk haftası burda olacak inşallah
ne olduğu kolonoskopiden sonra belli olacak. şikayetim tuvaletimi yaparken resmen gözümden yaş gelmesi ve yaptıktan sonra bayağı kan gelmesi. genelde kan basur yada çatlaktan gelirmiş ama bende ondan değil. akrabağlarda kolonkanseri olunca, benimde sorun ne anlaşılmayıp tam bitti derken tekrar başlayınca acaba diyip doğal olarak içime kurt düşüyor... hastalıklarla ilgili bölümde paylaştım belki benzer şikayet yaşayan varsa belki yardımcı olur.
canım gecmiş olsun
bende 25 yaşındayım evliliğimiz haziranda 2 yılını dolduracak evet canım malesef eşim askerde ama mayısın ilk haftası burda olacak inşallah
ben şuan sadece folikasit alıyorum yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum o kadar sağlıklı olmak yeter bana inş bir sorun olmadan size bebiş haberini vermek istiyorum[/Q
folik asidi dr mu verdi öyle kafadan alınabiliyomu
geçen ay denedik canım ama olmadı ilk denememizdi zaten ben hiç korunmadım hep eşim korundu gelincede çalışmalara devam tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?