bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

böyle şeyler ihmale gelmez hemen ne gerekiyorsa test vs. yaptır biliyosun erken teşhis bir çok hastalıkta çok önemli geçmiş olsun canım

arkadasım aklıma giriyor kullan diye ama sanırım dogal yollar daha mantıklı ve de benim için erkende sanırım ilaç için adetim bitince en iyisi dr gitmek dikkate alıcam

çok haklısın bende vazgeçtim zaten önce biraz deneyelim olmazsa dr a gideriz arkadaş soğan kürüyle acillik olmuş herkese farklı tepki gösteriyor dikkat etmek lazım bebiş yapalım derken sağlıktan olmayalım değilmi

söylemeye çalıştığım şey bu işte her vücut farklı reaksiyon gösterir dediğim gibi ben hiç birşey yapmıyorum baktım olmuyo giderim bi uzmana ondan sonra dr. yönlendirmesine göre ne gerekiyorsa ondan sonra yaparım

böyle şeyler ihmale gelmez hemen ne gerekiyorsa test vs. yaptır biliyosun erken teşhis bir çok hastalıkta çok önemli geçmiş olsun canım

sağol.şimdilik yine yediklerime dikkat ederek kolonoskopi gününü içim içimi yiyerek bekliyorum. kolonoskopiye 1ay eşimin gelmesinede 1.5ay var. eşim gelene kadar sorun kalmasada keşke güzel haberler paylaşsam sizlerle burası bayağı hareketli ve neşeli

bende 25 yaşındayım evliliğimiz haziranda 2 yılını dolduracak evet canım malesef eşim askerde ama mayısın ilk haftası burda olacak inşallah

bende 25 yaşındayım evliliğimiz haziranda 2 yılını dolduracak evet canım malesef eşim askerde ama mayısın ilk haftası burda olacak inşallah

seymenk askere gitmeden önce hiç deneme yaptınız mı yoksa yeni mi karar verdiniz?
bir de daha önce korunduysan hangi yöntemi denedin.

canım gecmiş olsun

ben şuan sadece folikasit alıyorum yediklerime dikkat ediyorum ve spor yapıyorum o kadar sağlıklı olmak yeter bana inş bir sorun olmadan size bebiş haberini vermek istiyorum

geçen ay denedik canım ama olmadı ilk denememizdi zaten ben hiç korunmadım hep eşim korundu gelincede çalışmalara devam tabiki

direk drla görüşmedim ama giden arkadaşlarımdan ve yaptığım araştırmalardan biliyorum doktora gitmene gerek yok bunun için 3 ay önceden başlamak gerekiyor ilaca

geçen ay denedik canım ama olmadı ilk denememizdi zaten ben hiç korunmadım hep eşim korundu gelincede çalışmalara devam tabiki

anladım, hadi bakalım inşallah gelince çok beklemezsiniz.ben korunurken hap kullanmıştım. internette hani hamile kalmaya uygun günler diye hesaplayıcılar varya oradan merak edip hesap yaptım tam eşimin geleceği gün ve sonraki 3güne denk geliyor çok acayip bir tesadüf bizim düğün 4gün sürmüştü ve bu yıl o 4gün tam o gebe kalmaya müsait 4güne denk geliyor ve eşim de geliyor. güzel bir tesadüf inşallah güzel bir bebek getirir. o günler için rezervasyon yaptırdım bir tarafı orman bir tarafı denize bakan sakin güzel bir otelin deniz manzaralı bir odasına...herşeyi elimden geldikçe güzel planladım inşallah bir aksilik çıkmaz oof geçsin şu günleer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…