bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen şanslısın canım benim yumurtlamanın son günü geliyor bende güzel bir tatil köyünde yer ayırttım inşallah herşey güzel olur tam doğum günümde tatilde olacaz ve 1 gün sonrası mens günüm inşallah bana güzel bir hediyeyle gelir bebişim

nasılsınız kızlar ooo neler konuşulmuş :)) 2 gündür uğrayamadım eşim geldi sonra misafir geldi derken ancak yeni girebildim ölee iştee sizde ne var yok bakalım inşallah herkesi moreli sağlığı yerindedir öpüyorum hepinizi:81::86::87:

Son düzenleme:

ohooo olmuyo böyle çok ihmal ediyosun bizi amaaaa
herkes iyi canım şimdilik hamişte yok bakalım bekliyoruz ilk kim haber vericek

kızlar hep söylüyorum sadece o netteki hesaplamalara güvenmeyin illa o tarihte olacak diye bişey yok siz düzenli ilşkiye devam edin gün aşırı

kızlar hep söylüyorum sadece o netteki hesaplamalara güvenmeyin illa o tarihte olacak diye bişey yok siz düzenli ilşkiye devam edin gün aşırı

doğru söylüyorsun benim ablam yeni doğum yaptıktan sonra emziriyorum olma ihtimali düşük diye diye sadece takvim yöntemi kullanmışlar ve 6aylıkken bebeği tekrar hamile kaldı. hem bebek emziriyordu hem hiç olmaz dediği bir tarihte.(bu arada ablam daha önce uzun süre hamile kalamayan kalıncada 2bebeği karnında ölen doktorların senin bebeğin olmaz hamile kalsanda doğamaz dediği biriydi)

bende varım ara verdim ders çalışmaya koca kitap var off be bu yaştan sonrada hiç çekilmiyo yaaa
sizler napıyosunuz bakalım

aaa birde gün aşırı olması gerktiği var dimi...o noktada sorun olabilir.neyse artık hayırlısı eşim dönsün birde sağlıklı olalımda inşallah Allah verince olur.

valla herşey zamanında güzel canım ya ben ne yapayım bu spor işi beni çok yoruyor birde kasık ağrısıyla uğraşıyorum nedenini bir bilsem çaresine bakacamda bilmiyorumki inşallah sorun yaratmaz bana

kızlar bişey soracam ama birazda çekiniyorum bu günaşırı muhabbeti nedir hergün olsa zararımı var anlamadım

aaa birde gün aşırı olması gerktiği var dimi...o noktada sorun olabilir.neyse artık hayırlısı eşim dönsün birde sağlıklı olalımda inşallah Allah verince olur.

ya malesef canım birde o var :))) sıkıntı geliyo bi süre sonra :)))
ben bu ay çok sallamadım açıkcası yani şöyle bir psikoloji içindeyim olursa olur olmazsa öbür ay var bidahaki ay var kasmıyorum kendimi zaten eminim bu ay olmayacak :))) olduğu zaman olsunnn yoksa pskoloji bozuluyo valla yıllardır uğraşıpta olmayanlara allah sabırlar versin

kızlar bişey soracam ama birazda çekiniyorum bu günaşırı muhabbeti nedir hergün olsa zararımı var anlamadım

şimdi şöyle canım spermlerim yaşam ömürleri 48 ila 72 saattir. yani senin yumurtan bugün çatlasa bile dün ilişkin olduysa spermler canlı kalacağı için döllenme olabilir. her gün olması hem spermlerin kalitesini hemde sayısını azaltıyomuş uzmanlar böyle söylüyor bu arada folıklerinizi alıyosunuz değilmi onu ihmal etmeyin

bu arada kübracım kasık ağrın ne tarafında var her ayın belli dönemlerimi yoksa süreklimi

anladım canım sağolasın da bunu benin beyede anlatmak lazım .foliğimi almazmıyım başucumda her sabah beni bekliyor unutmayayım diye

normalde mensten sonra olmazdı ama bebek denmesinden sonra sağ tarafımda olmaya başladı bu ayda mensten hemen sonra başladı geçen senede olmuştu ama yumurtlama döneminde olmuştu nitekim doktora gittim yumurtaların çatladığını o yüzden ağrıdığını söyledi ama şimdi çok erken nedenini anlamadım

yumurtlama tarihin değişebilir canım belki yine yumurtlama dönemindesindir baktın devam ediyo bi görün dr. a

ya benimki askerden dönecek ya yokluğundan değilde çokluğundan sıkıntı olabilir günün aşmasını bekleyeceğini hiiç sanmıyorum.neyse zaten 1ay sonra normale döner o zaman gün aşırıyı bekleriz herhalde...

zaten devam ederse öyle yapmayı düşünüyorum inş bişey yoktur birde bubu düşünmek istemiyorum bakalım ayyy iyiki burdasınız ya valla ne güzel oldu benim için çok rahatmerak ettiklerimi sorabiliyorum

ya tatlım illa öyle diyolar diye hergün olunca bebek olmazmı orası tartışılır bence olur köyde yaşayan insanlar bihaber nasıl birsürü çocukları oluyo ben takılmıyorum böyle şeylere sadece en az gün aşırı diyorum yani 3,5 güne sarkarsa tabi ihtimal azalır sen rahat ol

tabiki canım hiç çekinme ne istersen sorabilirsin bilgimiz varsa ve kişisel yorumlarımla fikrimi söylerim en azından
birde güzel olan şu ki burda benzer tecrübelerden geçiyoruz ortak amaçlarımız var konuşuyoruz paylaşıyoruz buda güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…