nasılsınız kızlar ooo neler konuşulmuş :)) 2 gündür uğrayamadım eşim geldisonra misafir geldi derken ancak yeni girebildim ölee iştee sizde ne var yok bakalım inşallah herkesi moreli sağlığı yerindedir öpüyorum hepinizi:81: :86::87:
kızlar hep söylüyorum sadece o netteki hesaplamalara güvenmeyin illa o tarihte olacak diye bişey yok siz düzenli ilşkiye devam edin gün aşırı
kızlar hep söylüyorum sadece o netteki hesaplamalara güvenmeyin illa o tarihte olacak diye bişey yok siz düzenli ilşkiye devam edin gün aşırı
aaa birde gün aşırı olması gerktiği var dimi...o noktada sorun olabilir.neyse artık hayırlısı eşim dönsün birde sağlıklı olalımda inşallah Allah verince olur.
kızlar bişey soracam ama birazda çekiniyorum bu günaşırı muhabbeti nedir hergün olsa zararımı var anlamadım
normalde mensten sonra olmazdı ama bebek denmesinden sonra sağ tarafımda olmaya başladı bu ayda mensten hemen sonra başladı geçen senede olmuştu ama yumurtlama döneminde olmuştu nitekim doktora gittim yumurtaların çatladığını o yüzden ağrıdığını söyledi ama şimdi çok erken nedenini anlamadım
ya malesef canım birde o var :))) sıkıntı geliyo bi süre sonra :)))
ben bu ay çok sallamadım açıkcası yani şöyle bir psikoloji içindeyim olursa olur olmazsa öbür ay var bidahaki ay var kasmıyorum kendimi zaten eminim bu ay olmayacak :))) olduğu zaman olsunnn yoksa pskoloji bozuluyo valla yıllardır uğraşıpta olmayanlara allah sabırlar versin
ya benimki askerden dönecek ya yokluğundan değilde çokluğundan sıkıntı olabilir günün aşmasını bekleyeceğini hiiç sanmıyorum.neyse zaten 1ay sonra normale döner o zaman gün aşırıyı bekleriz herhalde...
zaten devam ederse öyle yapmayı düşünüyorum inş bişey yoktur birde bubu düşünmek istemiyorum bakalım ayyy iyiki burdasınız ya valla ne güzel oldu benim için çok rahatmerak ettiklerimi sorabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?