ya bu arada düşündümde sizlerle böyle hevesli hevesli sohbet ediyorum ama ya aksilik çıkarda sağlıktan ertelemek durumunda kalırsam çok üzülürüm, ben en iyisi kendimi çok kaptırmim hayal kurmim önce testlerim temiz çıksın sonra hayal kurmaya plan yapmaya başlarım... burada sohbet bu konular çok güzel heyecan verici ama düşündükçe daha fazla ayaklarım yerden kesiliyor dediğim gibi çok uçmimde yere çakılırsam canım çok yanmasın...almayın siz beni buraya kovun beniii..
:)) yok canım daha nelerrr
merak etme insanda öyle bir savunma mekanizması varki değişen durumlara hemen uyum sağlayabilir tamamen iç sesinle ilgili bişey
herzaman iyi tarafından bakman lazım olaylara
şuda yok buda yok demen yerine
şuyum var buyum var diceksin en kaba tabiriyle
olmazzz aramıza girdin bikere bırakmayız hem biz tutarız seni merak etme çakılmazsın bizde aynı duygulardayız bence burada hayaller kadar destekte var konuştukça rahatlıyorsun
teşekkür ederim sağolun gerçekten kendimi iyi hissettim.bu arada folik asit ne ne işe yarıyor niye kullanıyorsunuz...
teşekkür ederim bende hep adını duyardım. merak edipşimdi internettende baktım hep kilo aldırmasından yakınılıyor gerçekten aldırıyor mu? ben bayağıdır hamileliğe formda girebilmek için uğraşıyorumda eğer tabi önemliyse bebeğin sağlığı benim görüntümden önemli alırımda yediğime çok dikkat ederim gebeliğe kadar kilo almamak için.
acaba bu ay doktora gitsemmi yoksa beklesemmı alya kafama takıldı dr gitsem rahatlarmıyım yoksa erkenmı bılemiyorum
ay ben hala regl olmadım yaaa napsam bilmiyorumki
kaç gün geciktin canım ? geçmişte yazdıysan da takip edemedim
yok kuzu bazı arkadaşlar tanıyoda bazıları tanımıyo tabi
tekrar tanışalım 23 yaşındayım 1 yıl 2 aylık evliyim
adetim yaklaşık 7 gün kadar gecikti geçen hafta test yaptırdım kandan ama negatif çıktı
ama hala regl olmadım:84:
bu arada hCG yalnızca gebelikte salgılanan bir hormondur ve salgılanabilmesi için döllenmiş yumurtanın blastokist aşamasına ulaşıp rahim içine yerleşmesi gerekir. Belkide geç döllenmedir bilemeyiz canım git bi kontrole için rahat etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?