kızlar ıı geceler bende gelıyım ılıseyım aranıza eger kabul ederenız.yenı sayılırım bende bır varım bır yokum.bızde karar verdık bakalım 2 aydır calısmalar basladı.bu ay umutlanıyorum ama tabı hayırlısı.cok cıddı bır karar bıde tabıkı zamanı da cok onemlı allah verırse ustesınden gelırız ınsalllah...
mrb kızlar gunaydın.bsy danısmak ıstıyorum.adetıme 4 gun var ve bende 4 gundur bır tad degısıklıgı var tabı pskolajıkmı dıyede korkuyorum.demır yemısım gıbı.kasıklarımda da agrı var ama kıst vardı ıkı tane ona da baglı olabır.bırde belım agrıyo.ya hamılemıyım kı_?
canım hani bi belirtide yok yani bebişin geldiğine dair. sadece çok çok çok düzenli olan adetim bu ay bayaa gecikti
kızlar ıı geceler bende gelıyım ılıseyım aranıza eger kabul ederenız.yenı sayılırım bende bır varım bır yokum.bızde karar verdık bakalım 2 aydır calısmalar basladı.bu ay umutlanıyorum ama tabı hayırlısı.cok cıddı bır karar bıde tabıkı zamanı da cok onemlı allah verırse ustesınden gelırız ınsalllah...
ay ben hala regl olmadım yaaa napsam bilmiyorumki
evet ya oldum malesef...adet düzenleyici kullanıyodumya erkenden oluverdim
olsun canımm bidahaki aya inşallah
adet düzensizliğimi var
evet adetlerim düzensiz 40 45 günde bi oluyodum bu ay 27. günde oldum inş bidahaki ay nasip olur
anladım cnm kist falanmı var niye böyle?
doktora gttim bi kaç kere ultrasyonda da bakıldım olumsuz bişey demedi doktor normal dedi...okist olsaydı görünürdü demi
bu ay yine gitsemmi doktora alya
sanmıyorum kilo aldırsın bu neticede bi vitamin hormon değil. en yakınımda ablam kullandı öyle bir şikayeti olmadı
ama gebelik öncesi rejime dikkat et dediğim gibi gebeliğe başlamadan önce vucut depolarında gereken demir mineraller bulunması lazım ağır diyet yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?