bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin sihirliada...umarım en kısa zamanda bebişin olur..kaç yaşındasın ne kadar oldu evleneli?

erken gebelik belirtilerinde ağızda metal tadı olurmuşşşşşşş.ama inşallah bu gebeliğin belirtisidir psikolojikde olabilir ama biraz daha bekle adetinede az kalmış zaten, bakalım inş olmazsın bizide haberdar edersin

kızlar üzgünüm malesef KIRMIZILARI gördüm bugün....bu ayda olmadı...bebeğim gelmedi...hayırlısı olsun ne diyeyimmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

selam canım hoşgeldin herzaman bekleriz.

doktora gttim bi kaç kere ultrasyonda da bakıldım olumsuz bişey demedi doktor normal dedi...okist olsaydı görünürdü demi

tabi canım kist olsaydı görünürdü. bende sağ yumurtalıkta varmış önemsizmiş ama dr. ısrarla onu söyledi önemsiz diye

bu ay yine gitsemmi doktora alya

tabi canım git ne var dr. gitmeye zaten sürekli gidip muayane olmalıyız belli aralıklarla seninde bi sıkıntın var adetlerin gecikiyo git tabiki adetin bitsin git için rahatlasın belki adetlere bi çözüm bulurlar

yok yok ağır diyet yapmıyorum.dikkat ediyorum yediklerime karbonhidratı azaltıp özellikle protein, süt ve süt ürünleri ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyorum...normal ağırlığım boyuma göre 61 ama ben birkaç kilo daha az olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.
bu arada o sağlık problemim yani makat kanama için bugün çok rahatsız olup kolonoskopi bekleyemeden acile gittim doktor ilaç tedavisine başladı ve biraz içimi rahatlattı...

iyi akşamlar kızlarrr
Dun ugrayamadım gecmısı okudum hersey yolunda sanırım
ınsallah hamıslerımıze ulasırız yakın zamanda
bende adet olmadım daha bugun 31.gunum
sdanırım bu ay bıraz gecıkcek hayırlısı dıyelım dımı ama :)

selam kızlarrr benim sınavlarım var uğrayamıyorum pek ama sizler niye gelmiyosunuz bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…