iyi akşamlar kızlarrr
Dun ugrayamadım gecmısı okudum hersey yolunda sanırım
ınsallah hamıslerımıze ulasırız yakın zamanda
bende adet olmadım daha bugun 31.gunum
sdanırım bu ay bıraz gecıkcek hayırlısı dıyelım dımı ama :)
yok yok ağır diyet yapmıyorum.dikkat ediyorum yediklerime karbonhidratı azaltıp özellikle protein, süt ve süt ürünleri ağırlıklı beslenmeye dikkat ediyorum...normal ağırlığım boyuma göre 61 ama ben birkaç kilo daha az olursa daha iyi olur diye düşünüyorum.
bu arada o sağlık problemim yani makat kanama için bugün çok rahatsız olup kolonoskopi bekleyemeden acile gittim doktor ilaç tedavisine başladı ve biraz içimi rahatlattı...
geçmiş olsun canım ama bence sen testi yaptır kafandan çıksın
beslenmene gelince doğru besleniyosun canım kalsiyum ve demir açısından yeterli miktarda alıp vucut depolarını tamamlaman lazımm folık asiti ihmal etme bak bende unutmuşum alayım hemen şimdi
sağol canım. bak hep unutmuşum folik asiti,eşime söyledim dün telefonda ya her duyduğunu denemeye kalkma senin benim anneler bi sürü çocuğu folikasitlemi doğurdu diyo. Allah allah garip adam ya...sonra bozuldum doğal olarak. tamam tamam ben gelince gideriz doktora güzelcede araştırırız ona göre yapılması gerekeni yaparız dedi.
:44: sedacım aklını bulandırmayım ama geç döllenme falan olmuş olmasın ???
normal döngün nasıldı arkadasım :44:hep olurmu gecikmeler
kızlar bi denk gelemiyoruz :))) okuldan geldim sınavlarım var telef oldum bu ara yemek yapmam lazım şimdi, ama akşam giricem yarın teorik sınav yok uygulamamız var marakas yapıcaz banada fikirlerinizi verin valla aklıma bişeyler geliyo ama uygulamaya geçirmek zor şimdi şöyle anlatayım boş plastik şişe yada şampuan kutusu gibi bişeyin içine pirinç yada nohut atıyoruzki ses çıkarsın sallayınca , dışınıda süslüyoruz kumaş falan kaplıyoruz işte bi hayvan yada farklı bişi. benim aklıma gelin geldi saç yapayım duvak yapayım gelinliğimin eteklerinden tül koparayım dedim :)))
guzel bır kutuyu susle mesela su şişesi dediğin gibi ona kulak agız burun kuyruk yapabılırsın tavsan mısalı :))
hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda bekletmeden gelir bebişinben burdayımmmm
ama sureklı gıremedım kac gundurrr
yemek felan yapdım ancak oturdum
YEdıklerıme dıkkat edıyorum verdım kendımı sebzeye dıyetımı bır aydır baya asdım
verdıklerımı almakdan korkudan basladım yıne
bu arada bende buqun adet olmam lazımdı
ne gelen varr ne gıden
ama 30nda test yapdırdım kanda sonuc 0,5 cıkınca hamıle olmadıgım kesınlesdı
ama adetımın gecmesı kotu yaa
bu hafta doktora gıtmem lazım
yarın felan olsam persembe gıtmem lazım korkum ya cumartesı gecesı olursam
2. gunu tahlıl yapdıramam ozaman
offff
Kızlarrrrr sürekli girip girip çıkıyorum kimsecikler yok..
hayırlı olsun yeni topic herkeslre slmmmmmmmmm!!kızlarrrrrrrrrrrr nihayet buldum sizi bugün adet olmam lazım beklemedeyim hayırlısı inşallah .........sizler ne durumdasınız ? adet belirtim yok olmayacak gibiyim ama bakalım nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?