bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
alya sınavların nası geçti seda adet oldun mu?

ne yazıkkı cnm daha adet olamadım delı olcam artık

hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda bekletmeden gelir bebişin benim günüm bugün bakalım inşallah güzel haber veririm size

Insallah adetın felan gelmezde alırız haberlerını cnm

inşallah SEDAcım...daha ilk deneme umudum yok ama hala adet olmadım hiç belirtimde yok .......başım,belim çok ağrırdı ama çok dincim valla aksine hayırlısı inşallah hepimiz için

inşallah SEDAcım...daha ilk deneme umudum yok ama hala adet olmadım hiç belirtimde yok .......başım,belim çok ağrırdı ama çok dincim valla aksine hayırlısı inşallah hepimiz için

hadı bakalım hayırlısı ozaman :)

slm kızlar ben geldim ama kimse yok yine bugün çok yoruldum. çok ameliyat vardı yaa neyse hadi ben bekliyorum bakalım ilk kim gelecek.

Son düzenleme:

hpşgeldin canım inş. ilk haberi senden alırızzzz :)))

alya sınavların nası geçti seda adet oldun mu?
valla iyi geçti canım ama bende benden geçtim perişanımm

slm kızlar ben geldim ama kimse yok yine bugün yine çok yoruldum çok ameliyat vardı yaa neyse hadi ben bekliyorum bakalım ilk kim gelecek.

ben geldimmm wuhuuuuuuuuuuuu

bu arada bugün uygulamada şişeden gelinlik yapayım dedim başladım ama yemedi penguene çevirdim o ara 2 saatte o kadar olur napalımm
bu arada evim dağınık yemeğim yok şimdi eve geldim uykusuz ve yorgunum

ben kardeşimden biliyorum çok zor o işler ya çok uğraştırıyor valla allah kolaylık versin sana dinlen biraz sonra evi halledersin yorma kendini bu kadar

ne olsun canım yaa yorgunluktan ölüyorum ameliyat çoktu bugün hastalarda kötüydü senin sınav nasıl geçti

ben kardeşimden biliyorum çok zor o işler ya çok uğraştırıyor valla allah kolaylık versin sana dinlen biraz sonra evi halledersin yorma kendini bu kadar

aynen canım ben hiç sevmem bide yaaa. şimdiye kadar biriktirdiklerim var hafta sonu ablama gidicem o yapıcak hepsini zaten ablam çocuk gelişimi öğr kız meslek lisesinde olmadı onun öğrencilerinin yaptıkları var onlardan çalıcam hehehehe

ne olsun canım yaa yorgunluktan ölüyorum ameliyat çoktu bugün hastalarda kötüydü senin sınav nasıl geçti

diyorumya sınavda mecbur orda hocanın gözü önünde yapmak durumundayız ama ark. yardım etti penguen yaptım. bu arada bugün fazla akıntım var yumurtlama mı acaba yoksa geçtimi dünmüydü dünde ikimizinde işi vardı sonrada yattık uyuduk valla tühhhh

kızlar saat 6 da kalkmam lazım kalkamazsam iteleyin beni atın sayfadan
bir saatte hem evi şöyle bir toparlamam hemde yemek yapmam lazım o nası olcaksa

akıntınla birlikte ağrıda varmı geç kalmış sayılmazsın canım bugün deneyin sizde bende bugün antibiyotik başlıyorum inş sorun yaratmaz bana

halledersin merak etme kolayda bir yemek seç kendine eşinede sen sıcak sıcak ye diye bekledim dersin hoşuna bile gider kasma kendini boşver

akıntınla birlikte ağrıda varmı geç kalmış sayılmazsın canım bugün deneyin sizde bende bugün antibiyotik başlıyorum inş sorun yaratmaz bana

valla bende hiç ağrı falan olmuyor yumurtlamada o yüzden bilemiyorum aman çokta önemli değil zaten bu ay beklemiyorum doğru düzgün çalışmadık ben zaten ablam doğum yaptığı için 15 gün ordaydım falan filannnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…