bende yapayım bari temizlik:98:of kızlar bi denk gelemiyoruz yaaa canım sıkıldı temizlik yapayım bari
Kızlarrrrr sürekli girip girip çıkıyorum kimsecikler yok..
alya sınavların nası geçti seda adet oldun mu?
hayırlısı olsun canım inşallah en kısa zamanda bekletmeden gelir bebişinbenim günüm bugün bakalım inşallah güzel haber veririm size
kızlar nasılsınızzzzzzzzzz gerçektende bi denk gelemiyoruz benim bu ayda olmadı umutlar mayısa kaldı.....sizler napıyosunuz
inşallah SEDAcım...daha ilk deneme umudum yok ama hala adet olmadım hiç belirtimde yok .......başım,belim çok ağrırdı ama çok dincim valla aksine hayırlısı inşallah hepimiz için
hayırlı olsun yeni topic herkeslre slmmmmmmmmm!!kızlarrrrrrrrrrrr nihayet buldum sizi bugün adet olmam lazım beklemedeyim hayırlısı inşallah .........sizler ne durumdasınız ? adet belirtim yok olmayacak gibiyim ama bakalım nolucak
valla iyi geçti canım ama bende benden geçtim perişanımmalya sınavların nası geçti seda adet oldun mu?
slm kızlar ben geldim ama kimse yok yine bugün yine çok yoruldum çok ameliyat vardı yaa neyse hadi ben bekliyorum bakalım ilk kim gelecek.
hoşgeldinnnnnnnnnnn
ben kardeşimden biliyorum çok zor o işler ya çok uğraştırıyor valla allah kolaylık versin sana dinlen biraz sonra evi halledersin yorma kendini bu kadar
ne olsun canım yaa yorgunluktan ölüyorum ameliyat çoktu bugün hastalarda kötüydü senin sınav nasıl geçti
akıntınla birlikte ağrıda varmı geç kalmış sayılmazsın canım bugün deneyin sizde bende bugün antibiyotik başlıyorum inş sorun yaratmaz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?