halledersin merak etme kolayda bir yemek seç kendine eşinede sen sıcak sıcak ye diye bekledim dersin hoşuna bile gider kasma kendini boşver
valla bende hiç ağrı falan olmuyor yumurtlamada o yüzden bilemiyorum aman çokta önemli değil zaten bu ay beklemiyorum doğru düzgün çalışmadıkben zaten ablam doğum yaptığı için 15 gün ordaydım falan filannnn
ıı gecelr kızlr
iyigeceler arkadaşlar :92: ben hala adet olmadım 1 gün geçti diyebilirim artık sanırımhiç adet belirtim yok hayırlısı ...sizde durumlar nasıl varmı yeni hamişler
ayy hayırlısı inşallah alyacımbenim adetlerim düzenlidir beklemedeyiz bakalım inşallah isteyen herkez kavuşur meleğine heyecanlanmaya başladım gerçi ilk deneme zor bir ihtimal diyorum yinede neden olmasın diyorum....
geçen markete gittik eşimle et reyonunun önünde öyle bir midem bulandıki bayılıcaktım sanki hayatımda ilk defa oldu böyle ..reyondaki görevli bile farketti.....bişey kokuyor burda dedim eşim hiç koku yok aşkım dedi adam bi telaşhemen dışarı attım kendimi ..eşim bugün turşu getirmiş bana çok şaşırdım seversin diye aldım dedi ..... ayy dedim adamın içinemi doğuyo ne bu arada eşime hiç bahsetmiyorum hamilelikten süpriz olsun diye adet olucam diyom
canım inş hayal kırıklığına uğramazsın ama olursanda üzülme zaten daha ilk denemen sonuçta.
belirtiler psikolojik olabiliyor başıma geldiğinden biliyorum kusmalar mide bulantıları hatta regl gecikmeside yaşadım geçen ay 3 günbunları söylüyorum çünkü olursan üzülmemen için ama umuyorumki bunlara gerek kalmazz ve hamisindir
ooooooo ben belirtileri geçtim aş bile eriyorum canım vallahiç sevmediğim patates püresini yapıyorum şuanda ...ocakta kaynıyor patatesler durmadan yiyorum zaten yok canım üzülmem çünkü ilk deneme haklısın olursa zaten çok şaşırırım ..aslında düşünmüyorduk 1 yıl daha ...4 yıllık evliyiz olsa çok seviniriz ama olmazsada yapacak bişey yok
aynen öyle canım olursa ne ala, olmazsada sıkıntıya strese gerek yok ilk denememde bendede acaip iştah olmuştu nerdeyse emindim ben hamileyim diyordumve çok üzülmüştüm adet olunca:))
2 ay denedim bu ayda denedim sayılmaz zaten ayın yarısında ablamda kaldım bebeği doğduğu için inşallah haftaya reglim var ve sonrasında ovulasyon kullanmak istiyorum
az kalmış seninde hadi bakalım inşallah alırız hamiş haberinihayırlı olsun yeğenin onunda tadi bir başka oluyor
inşallah canım bakalım ne zaman kısmet olacak..
evet yeğenlerim var abimin 3 tane ama onlar yurtdışında olduğu için çokta göremiyorum ablamın iki tane büyük alp giray 5 yaşında elimde büyüdü evladım olsa bu kadar severim
yeni bebekte çağın alp 17 martta doğdu ama çok güzel maşallah pamuk gibi insan öpmelere doyamıyor haftasonu gidiyorum bende 1 saatlik mesafedeyiz özledim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?