bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
halledersin merak etme kolayda bir yemek seç kendine eşinede sen sıcak sıcak ye diye bekledim dersin hoşuna bile gider kasma kendini boşver

ay yok eşimle alakalı bi sorun yok ama ben rahat edemiyorum yemek yapmayınca illa olacak geçiştirmeyi sevmiyorum ev dağınık olunca cinlerim tepeme çıkıyo ay eskiden böyle değildim yaş geçtikce takıntılar ediniyo insann

sen zaten kendini bu aya adapte etmemişsin boşver o zaman canım ya önümüzdeki ay dikkat edersin beni bekle bakarsın birlikte veririz güzel haberi

ay evet ben çok takmıyorum olursa ne ala, olmazsada moralimi bozmuyorum bakalım belki birlikte hamiş oluruzz ne güzel olur ben seni beklimmm

boşver o zaman canım ya zaten sen bu ay adapte etmemişsin kendini önümüzdeki ay inş beni bekle belkide birlikte veririz güzel haberi

tatlım ben kaçayım şimdi akşam gelicem ama bişey çıkmazsa hadi görüşürüz canım:80:

iyi akşamlar kızlarrr
bende daha yenı geldım
HAlan adetimi bekliyorum bı gelemedı desem yerıdır

selam kızlar ben malesef akşam gelemedim arkadaslarımız vardı çiğ köfte partisi yaptık
sedacım sen hala olmadınmı yaa kaç gün geçti

iyigeceler arkadaşlar :92: ben hala adet olmadım 1 gün geçti diyebilirim artık sanırım hiç adet belirtim yok hayırlısı ...sizde durumlar nasıl varmı yeni hamişler

ıı gecelr kızlr

ii geceler canım

iyigeceler arkadaşlar :92: ben hala adet olmadım 1 gün geçti diyebilirim artık sanırım hiç adet belirtim yok hayırlısı ...sizde durumlar nasıl varmı yeni hamişler

hadi bakalım inş. olmazsın adetin normalde gecikmiyor heralde
valla bende bi durum yok adetim 11 inde haftaya yani bugün akıntım var ama yumurtlama desem pekte mantıklı gelmedi adete ne kaldı şunun şurasında bakalım hayırlısı

ayy hayırlısı inşallah alyacım benim adetlerim düzenlidir beklemedeyiz bakalım inşallah isteyen herkez kavuşur meleğine heyecanlanmaya başladım gerçi ilk deneme zor bir ihtimal diyorum yinede neden olmasın diyorum....
geçen markete gittik eşimle et reyonunun önünde öyle bir midem bulandıki bayılıcaktım sanki hayatımda ilk defa oldu böyle ..reyondaki görevli bile farketti.....bişey kokuyor burda dedim eşim hiç koku yok aşkım dedi adam bi telaş hemen dışarı attım kendimi ..eşim bugün turşu getirmiş bana çok şaşırdım seversin diye aldım dedi .....ayy dedim adamın içinemi doğuyo ne bu arada eşime hiç bahsetmiyorum hamilelikten süpriz olsun diye adet olucam diyom

canım inş hayal kırıklığına uğramazsın ama olursanda üzülme zaten daha ilk denemen sonuçta.
belirtiler psikolojik olabiliyor başıma geldiğinden biliyorum kusmalar mide bulantıları hatta regl gecikmeside yaşadım geçen ay 3 gün bunları söylüyorum çünkü olursan üzülmemen için ama umuyorumki bunlara gerek kalmazz ve hamisindir

ooooooo ben belirtileri geçtim aş bile eriyorum canım valla hiç sevmediğim patates püresini yapıyorum şuanda ...ocakta kaynıyor patatesler durmadan yiyorum zatenyok canım üzülmem çünkü ilk deneme haklısın olursa zaten çok şaşırırım ..aslında düşünmüyorduk 1 yıl daha ...4 yıllık evliyiz olsa çok seviniriz ama olmazsada yapacak bişey yok

aynen öyle canım olursa ne ala, olmazsada sıkıntıya strese gerek yok ilk denememde bendede acaip iştah olmuştu nerdeyse emindim ben hamileyim diyordum ve çok üzülmüştüm adet olunca:))

2 ay denedim bu ayda denedim sayılmaz zaten ayın yarısında ablamda kaldım bebeği doğduğu için inşallah haftaya reglim var ve sonrasında ovulasyon kullanmak istiyorum

az kalmış seninde hadi bakalım inşallah alırız hamiş haberini hayırlı olsun yeğenin onunda tadi bir başka oluyor

az kalmış seninde hadi bakalım inşallah alırız hamiş haberini hayırlı olsun yeğenin onunda tadi bir başka oluyor

inşallah canım bakalım ne zaman kısmet olacak..
evet yeğenlerim var abimin 3 tane ama onlar yurtdışında olduğu için çokta göremiyorum ablamın iki tane büyük alp giray 5 yaşında elimde büyüdü evladım olsa bu kadar severim
yeni bebekte çağın alp 17 martta doğdu ama çok güzel maşallah pamuk gibi insan öpmelere doyamıyor haftasonu gidiyorum bende 1 saatlik mesafedeyiz özledim şimdiden

ayyy bilmemmi kokusu bile burnuma gelir bazen .....benim yeğen 15 yaşına girdi delikanlı oldu oda benle büyüdü ilk göz ağrım benim çocuğummuş gibi geliyor valla anne bile der arada okadar benimsemişki beni yavrum çok özledim bak şimdibizimki tek torun ..3 kardeşiz ama sadece ablamın çocuğu var ,diğeri erkek bekar daha ...bende beklemedeyim işte Allah uzun ömürler versin sizinkilerede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…