bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saol canım cümlemizinkine
bizim ailede ben kaldım birtek
gerçi saolsun babam sıksık hatırlatıyor bebek yapmayın daha diye daha yeni evliyimde 4 aylık

ama yaşımız 28 oldu eşiminde benimde ee toplamda 3 yıldır birlikteyiz birbirimizi tanıyoruz bi sorunmumuz yok öyle olunca biz düşünüyoruz tabi söylemiyoruz süpriz olsunn

ay benim annemlerde öyle daha neyi bekliyosunuz diyorlar bir kaç aydır ..daha fazla dayanamadılarsen daha yeni evliymişsin ne güzel daha cicim ayları boşver bebişte çok bekletmez bence bizim 4 yıl oldu artık 6 yıldır beraberiz toplamda ama cesaret edemedik halada çok cesaretli değiliz ama benimde yaş 29 ! bide hemen olmazsa dedim vakti geldide geçicek ben elma armut derken

bizden başka kimsecikler yok bu gece :92:

aynen kimsecikler yok. ben yarın okulu ektiğim için oturdum bu saate kadar yyarın keyif yapıcam :)))
film izlicem kitap okucam bide izdivaçları seyredicemm
sen çalışıyormusun

aynen kimsecikler yok. ben yarın okulu ektiğim için oturdum bu saate kadar yyarın keyif yapıcam :)))
film izlicem kitap okucam bide izdivaçları seyredicemm
sen çalışıyormusun

yok canımçalışmıyorum..boşver keyfine bak ohhhbenide uyku tutmadı valla bu gece halbuki erken kalktım bugün ......sana şey sorucam bu adet tarihleri adet olduğun günden itibaren 28 gün olarakmı sayılıyor yoksa adet bitiminden mi ? benim kafam karıştı da

adet olduğun günden itibaren saymaya başlıyorsun

ben hep adet olduğum tarihten 3 gün önce olurumda ona göre hesap ederim tarihi........owwwww benim geçmiş ozaman hesaplattım 4 nisanda diyor şimdi .......şubat 12 de oldum ...bide 9 martta

ben hep adet olduğum tarihten 3 gün önce olurumda ona göre hesap ederim tarihi........owwwww benim geçmiş ozaman hesaplattım 4 nisanda diyor şimdi .......şubat 12 de oldum ...bide 9 martta

bu durumda 25 günde bir oluyorsan nisan 3 te adet olman gerekiyordu. test yaptınmı

bu durumda 25 günde bir oluyorsan nisan 3 te adet olman gerekiyordu. test yaptınmı

canım ben 3 gün sayıp kafadan 6 nisan dedim acemilik işte geçmiş ozaman baya test yapmadım 1 hafta geçerse yaparım diyordum hay Allah ne diyim ben kendime yarın alıp yapsam çıkarmı ki ?

ıyı gunler kızlar
sonunda dun gece adetım tesrıf etmıs bulundu :)
ne yazıkkı 4. denememız fossss
olsun uzulmuyorum artık hayırlısı
doktor ısınıde bır dahakı aya bırakıcam
cunku cok stres oldum bole
5.de olmazsa cıddı olarak doktora baslıcam klomen fln ne varsa artık :)

ay_82 bence artık ıdrar testınde cıkar yapmalısın
merakdan catlatma bızı

hoşgeldin canım hadi gözün aydın sonunda gelmiş
doktora git tabi ama eşinde görünsün test falan verdimi hiç eşine bakılmadan sen klomen falan kullanma . benimde haftaya adetim var sonra ovulasyon denicem olmadı eşimi göndericem doktora ondan sonrada olmadı artık farklı bi yol izleriz. bu ay 3 deneme olacak ama bişey beklemiyorum bu aydan sınavlarım vardı 10 gün evde yoktum zaten hasta oldum bu ay doğru düzgün bi çalışmam yok

Kızlar bugün çok işim var şimdi yemek falan yapıyorum bi bakayım dedim napıyosunuz ama kimseyi göremedim akşama misafirlerim varherkese selam öpüyorummm görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrr

cnm esım gıttı doktora
sperm analızı hersey normal
58 mılyon ve %80 hareketlılık
yanı hersey super gozukuyor :)
BEnde bu ay yıne ovulasyon testı alıcam sonkez testle denıcem oldu oldu
olmadı bı dahakı ay buqun doktorda olucam

SEDa UMUDUMUZ MAYISA KALDI BAKALIM NİSAN AYINDA HAMİŞİMİZ olacakmı... ay_82 inşallah sende mayısa terfi etmezsin bebiş gelir

seda eşin özelemi gitti devletemi

Kızlar bugün çok işim var şimdi yemek falan yapıyorum bi bakayım dedim napıyosunuz ama kimseyi göremedim akşama misafirlerim varherkese selam öpüyorummm görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ay dünde benim vardı kolay gelsin şimdiden sana

en güzeli canım bakalım bi daha dene ovulasyonu hangi marka alıcaksın idrarla yapılanlardan al bu seferde bakalım bende alıcam ama daha araştırmadım ne nedir diye

sağol alya sen ne yaptın bütün sınavların bittimi

yok kız bitermi artık hazirana kadar böyle ((
yarın uyg. sınavım var dokunma yastığı yapıcaz örnek bakıyorum netten. zaten haftasonuda ablama gidicem birsürü uygulama birikti ablama yaptırıcam onları yok efendim maske, su kabağı , dönence. ritim çubuğu teorik derslerden korkmuyorum ama uygulamalar fena zorluyo beni hiç yeteneğim yok yaaa

cnm marka olarak sımdı arastırıyorum
gıttıgıdıyordan alıcam mesela 15 ovulasyon 3 gebelık testı 19,90
boyle bısey alırım cunku ben erkenden baslamak ıstıyorumö adetım bıter bıtmez
yada 30lu ovulasyon alıcam 29 tl felan
benım suphem ben gunumu yakalayamıyorum
hayırlısı artık

seda eşin özelemi gitti devletemi
canım eşim devlete gıttı
urolojı bolumune 1 yıldır denıyoruz esımın tum testlerı temız cıkdı dedı.
ama devlette 1 yıldır denıyoruz deyın kızlar bence :)

SEDa UMUDUMUZ MAYISA KALDI BAKALIM NİSAN AYINDA HAMİŞİMİZ olacakmı... ay_82 inşallah sende mayısa terfi etmezsin bebiş gelir

ınsallah cnm mayısda olur hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…