ayyy bilmemmi kokusu bile burnuma gelir bazen .....benim yeğen 15 yaşına girdi delikanlı oldu oda benle büyüdüilk göz ağrım benim çocuğummuş gibi geliyor valla anne bile der arada okadar benimsemişki beni yavrum çok özledim bak şimdi bizimki tek torun ..3 kardeşiz ama sadece ablamın çocuğu var ,diğeri erkek bekar daha ...bende beklemedeyim işte Allah uzun ömürler versin sizinkilerede
saol canım cümlemizinkine
bizim ailede ben kaldım birtek
gerçi saolsun babam sıksık hatırlatıyor bebek yapmayın daha diyedaha yeni evliyimde 4 aylık
ama yaşımız 28 oldu eşiminde benimde ee toplamda 3 yıldır birlikteyiz birbirimizi tanıyoruz bi sorunmumuz yok öyle olunca biz düşünüyoruz tabi söylemiyoruz süpriz olsunn
bizden başka kimsecikler yok bu gece :92:
aynen kimsecikler yok. ben yarın okulu ektiğim için oturdum bu saate kadar yyarın keyif yapıcam :)))
film izlicem kitap okucam bide izdivaçları seyredicemm
sen çalışıyormusun
yok canımçalışmıyorum..boşver keyfine bak ohhhbenide uyku tutmadı valla bu gece halbuki erken kalktım bugün ......sana şey sorucam bu adet tarihleri adet olduğun günden itibaren 28 gün olarakmı sayılıyor yoksa adet bitiminden mi ? benim kafam karıştı da
ben hep adet olduğum tarihten 3 gün önce olurumda ona göre hesap ederim tarihi........owwwww benim geçmiş ozaman hesaplattım 4 nisanda diyor şimdi .......şubat 12 de oldum ...bide 9 martta
bu durumda 25 günde bir oluyorsan nisan 3 te adet olman gerekiyordu. test yaptınmı
ıyı gunler kızlar
sonunda dun gece adetım tesrıf etmıs bulundu :)
ne yazıkkı 4. denememız fossss
olsun uzulmuyorum artık hayırlısı
doktor ısınıde bır dahakı aya bırakıcam
cunku cok stres oldum bole
5.de olmazsa cıddı olarak doktora baslıcam klomen fln ne varsa artık :)
ay_82 bence artık ıdrar testınde cıkar yapmalısın
merakdan catlatma bızı
hoşgeldin canım hadi gözün aydın sonunda gelmiş
doktora git tabi ama eşinde görünsün test falan verdimi hiç eşine bakılmadan sen klomen falan kullanma . benimde haftaya adetim var sonra ovulasyon denicem olmadı eşimi göndericem doktora ondan sonrada olmadı artık farklı bi yol izleriz. bu ay 3 deneme olacak ama bişey beklemiyorum bu aydan sınavlarım vardı 10 gün evde yoktum zaten hasta oldum bu ay doğru düzgün bi çalışmam yok
SEDa UMUDUMUZ MAYISA KALDI BAKALIM NİSAN AYINDA HAMİŞİMİZ olacakmı... ay_82 inşallah sende mayısa terfi etmezsin bebiş gelirıyı gunler kızlar
sonunda dun gece adetım tesrıf etmıs bulundu :)
ne yazıkkı 4. denememız fossss
olsun uzulmuyorum artık hayırlısı
doktor ısınıde bır dahakı aya bırakıcam
cunku cok stres oldum bole
5.de olmazsa cıddı olarak doktora baslıcam klomen fln ne varsa artık :)
ay_82 bence artık ıdrar testınde cıkar yapmalısın
merakdan catlatma bızı
cnm esım gıttı doktora
sperm analızı hersey normal
58 mılyon ve %80 hareketlılık
yanı hersey super gozukuyor :)
BEnde bu ay yıne ovulasyon testı alıcam sonkez testle denıcem oldu oldu
olmadı bı dahakı ay buqun doktorda olucam
ay dünde benim vardı kolay gelsin şimdiden sanaKızlar bugün çok işim var şimdi yemek falan yapıyorum bi bakayım dedim napıyosunuz ama kimseyi göremedim akşama misafirlerim varherkese selam öpüyorummm görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrr
cnm esım gıttı doktora
sperm analızı hersey normal
58 mılyon ve %80 hareketlılık
yanı hersey super gozukuyor :)
BEnde bu ay yıne ovulasyon testı alıcam sonkez testle denıcem oldu oldu
olmadı bı dahakı ay buqun doktorda olucam
sağol alya sen ne yaptın bütün sınavların bittimi
cnm marka olarak sımdı arastırıyorumay dünde benim vardı kolay gelsin şimdiden sana
en güzeli canım bakalım bi daha dene ovulasyonu hangi marka alıcaksın idrarla yapılanlardan al bu seferde bakalım bende alıcam ama daha araştırmadım ne nedir diye
canım eşim devlete gıttıseda eşin özelemi gitti devletemi
SEDa UMUDUMUZ MAYISA KALDI BAKALIM NİSAN AYINDA HAMİŞİMİZ olacakmı... ay_82 inşallah sende mayısa terfi etmezsin bebiş gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?