cnm marka olarak sımdı arastırıyorum
gıttıgıdıyordan alıcam mesela 15 ovulasyon 3 gebelık testı 19,90
boyle bısey alırım cunku ben erkenden baslamak ıstıyorumö adetım bıter bıtmez
yada 30lu ovulasyon alıcam 29 tl felan
benım suphem ben gunumu yakalayamıyorum
hayırlısı artık
aa ben hep okuyorum içinde beş kit var bende diyodum 5 tane yetmez diye ne zaman yumurtladığımı bende kestiremiyorum o yüzden adetten sonra hemen başlayayım diyorum neyse aldığın zaman banada haber ver canım haftaya alırım bende
[/QUOTE]_alya
aa ben hep okuyorum içinde beş kit var bende diyodum 5 tane yetmez diye ne zaman yumurtladığımı bende kestiremiyorum o yüzden adetten sonra hemen başlayayım diyorum neyse aldığın zaman banada haber ver canım haftaya alırım bende
sanırım bunu alıcam
mesaj attım satıcıya olursa alıcam
en mantıklısı bu
amaılk basta kargo ucretını ogrenmelıyım
LABOQUICK 30 ADET OVULASYON + 10 GEBELİK TESTİ GittiGidiyor.com'da #37039128
baktım canım baya kullanışlı bişeye benziyo alasım geldi dur bi adet olayımda bende alayım içinde 30 kit olması çok güzel tam bir ay kullanhadi bakalım inş. heyecan yaptım umarım bununla başarırız sedacım
ayyyy
umarım cnm yaaa
buqun doktora gıtmeden dedım labaratuara gıdeyımde hormon testlerımı yaptırayım
anam bırde ne goreyımmm labaratuar kapanmıs
burda yakınlarda baska labaratuarda bulamadım
delı oldum :)
hastaneye gıtmemeye kararlıyım resmen yaaa:)
ayy psıkolojıkmen cokdum resmen :)
aslında aıle hekımlerı felan klomen felan bılgılerı olsada verse ne ıyı olurdu dımııı :)
Ayy bakalım nabıcam
HAyırlısı bu testlerleyız b ay sanırım
ay bencede hayırlısı ya canım
benim zaman zaman aklıma gelio acaba diyorum fallop tüpleri falan yapışık olmasın diye sonrada saçmalama diyoum dur bakalım
bu ay şu testleri yapalım bakalım ne olcak
ay benım aklıma nler gelmıyorkı
acaba kısırmıyım
su sebebsız ınferlıte dedıklerındenmıım
ve daha neler neler
hayırlısı bakalım bu ay
neyse ben bıraz dolanayım evımde
gorusuruz
Hoşgeldin canım ne olsun evdeyim bugün takılıyorum sen napıyosun
hoşbulduk canım sende hoşgeldin valla bende bugün şöyle bir gezeyim dedim eşim aradı kayınvalide kayıpeder geliyo hemde yatıya (çok severimde) allahtan ev topluydu yemek felan yaptım ay kaç gündür bi halsizlik ölüyorum bölee ilk adetti yaa yordu beni eee bide havalar öyle işte
amin canım saolhavalar yapıyo heralde yaa herkeste var bi tuhaflık sanki çok iş yaptımda valla halsizlikten ölüyorum ayyyyyyyyyy bide geliyolar delirdim
ne kadar kalıcaklar ???
benimkiler gelemiyolar artık en son kaynana benimle kavga etmeye gelmişti ağzının payını alıp gitmişti 2 ayı geçti galiba
ggeçen akşam eşimi babası aradı konuştular sonra şak diye bana uzattı teli neymiş beni sormuş öyle sinirlendimki bana sormadan emri vaki yapmasına bende aldım teli elime şak diye kapattım ardından benim teli aradı açmadım. gerçi babasıyla bi sorunum yok ama onların aileden kimseyle görüşme istemiyorum ne dicekki adam bana konuşalım görüşelim barışın dicek offf çok sıkıldım bunlardan. varlıkları bile beni sinirlendiriyo
ne kadar kalıcaklar ???
benimkiler gelemiyolar artık en son kaynana benimle kavga etmeye gelmişti ağzının payını alıp gitmişti 2 ayı geçti galiba
ggeçen akşam eşimi babası aradı konuştular sonra şak diye bana uzattı teli neymiş beni sormuş öyle sinirlendimki bana sormadan emri vaki yapmasına bende aldım teli elime şak diye kapattım ardından benim teli aradı açmadım. gerçi babasıyla bi sorunum yok ama onların aileden kimseyle görüşme istemiyorum ne dicekki adam bana konuşalım görüşelim barışın dicek offf çok sıkıldım bunlardan. varlıkları bile beni sinirlendiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?