bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

[/QUOTE]

cnm banada mumkund egıl 7lı yetmez
ben buqun alıcam bırazdan sımdı arastırıyorum :)

ayyyy
umarım cnm yaaa
buqun doktora gıtmeden dedım labaratuara gıdeyımde hormon testlerımı yaptırayım
anam bırde ne goreyımmm labaratuar kapanmıs
burda yakınlarda baska labaratuarda bulamadım
delı oldum :)
hastaneye gıtmemeye kararlıyım resmen yaaa:)

:))) kız başka labarutuar bul sende ne olcak hastaneye nie gitmiyosun
benimde gitmem lazım esasında bizde kan uyuşmazlığı var kontrol için bi test yapacaktı dr. adetten sonra gel demişti gidemedim bu adetten sonra gideyim en iyisi

ha bu arada kan değerlerimde düşük olabilir demir eksikliğim vardı son durum ne bilmiyorum üff bu işler hiç bitmiyoo

ayy psıkolojıkmen cokdum resmen :)
aslında aıle hekımlerı felan klomen felan bılgılerı olsada verse ne ıyı olurdu dımııı :)
Ayy bakalım nabıcam
HAyırlısı bu testlerleyız b ay sanırım

Son düzenleme:

ay bencede hayırlısı ya canım
benim zaman zaman aklıma gelio acaba diyorum fallop tüpleri falan yapışık olmasın diye sonrada saçmalama diyoum dur bakalım
bu ay şu testleri yapalım bakalım ne olcak

ay bencede hayırlısı ya canım
benim zaman zaman aklıma gelio acaba diyorum fallop tüpleri falan yapışık olmasın diye sonrada saçmalama diyoum dur bakalım
bu ay şu testleri yapalım bakalım ne olcak

ay benım aklıma nler gelmıyorkı
acaba kısırmıyım
su sebebsız ınferlıte dedıklerındenmıım
ve daha neler neler
hayırlısı bakalım bu ay
neyse ben bıraz dolanayım evımde
gorusuruz

görüşürüz canım buralardayım bende

Hoşgeldin canım ne olsun evdeyim bugün takılıyorum sen napıyosun

Hoşgeldin canım ne olsun evdeyim bugün takılıyorum sen napıyosun

hoşbulduk canım sende hoşgeldin valla bende bugün şöyle bir gezeyim dedim eşim aradı kayınvalide kayıpeder geliyo hemde yatıya (çok severimde) allahtan ev topluydu yemek felan yaptım ay kaç gündür bi halsizlik ölüyorum bölee ilk adetti yaa yordu beni eee bide havalar öyle işte

hemde yatıyamı geliolar Allah kolaylık versin canım bendede bir can sıkıntısı var hiçbişey yapasım yok bu aralar çok yoğunum malesef hiçbişey yapmadan öleee yatasım var bikaç gün ama çok işim var çoookkkkkk

amin canım saol havalar yapıyo heralde yaa herkeste var bi tuhaflık sanki çok iş yaptımda valla halsizlikten ölüyorum ayyyyyyyyyy bide geliyolardelirdim

amin canım saol havalar yapıyo heralde yaa herkeste var bi tuhaflık sanki çok iş yaptımda valla halsizlikten ölüyorum ayyyyyyyyyy bide geliyolardelirdim

ne kadar kalıcaklar ???
benimkiler gelemiyolar artık en son kaynana benimle kavga etmeye gelmişti ağzının payını alıp gitmişti 2 ayı geçti galiba
ggeçen akşam eşimi babası aradı konuştular sonra şak diye bana uzattı teli neymiş beni sormuş öyle sinirlendimki bana sormadan emri vaki yapmasına bende aldım teli elime şak diye kapattım ardından benim teli aradı açmadım. gerçi babasıyla bi sorunum yok ama onların aileden kimseyle görüşme istemiyorum ne dicekki adam bana konuşalım görüşelim barışın dicek offf çok sıkıldım bunlardan. varlıkları bile beni sinirlendiriyo

aynen canım yaa hiç sorma huzur bozmaya geliyolar bende kavgalıyım kayınpederimle deli ediyolar beni hergün eşimi aradıkları yetmiyo bide geliyolar ayda bir iki sefer 2 gün felan kalırlar dedi eşim

bende senin gibi düşünüyorum onların aileden bir kişiyi bile görmek istemiyorum tahammül edemiyorum çünkü inşallah huzursuzluk yaşamadan çekip giderler de bende evimde kocamla başbaşa kalırım aman bu kaynana kayınpeder sorunu herkeste var daha şimdiden bıktırdılar valla

tam belli değil eşim bi kaç gün kalırlar dedi. sorun gelmeleri değil huzur bozmaya geliyolar biliyorum. hergün eşimi aradıkları yetmiyo gibi geliyolar bide. deli oluyorum valla şimdiden bıktırdılar bende senin gibi onlardan kimseyle görüşmek istemiyorum umrumda da değiller kayınpederimle kavgalıyım bende sorun çokta hayat işte mutlu olmaya çalışıyoruz pürüzler çıkmasa daha iyi de bu kayınvalide kayınpeder sorunu herkeste var sanırım ayıp valla yaptıkları ay deliriyorum yaa zorla değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…