aynen canım yaa hiç sorma huzur bozmaya geliyolar bende kavgalıyım kayınpederimle deli ediyolar beni hergün eşimi aradıkları yetmiyo bide geliyolar ayda bir iki sefer 2 gün felan kalırlar dedi eşim
bende senin gibi düşünüyorum onların aileden bir kişiyi bile görmek istemiyorum tahammül edemiyorum çünkü inşallah huzursuzluk yaşamadan çekip giderler de bende evimde kocamla başbaşa kalırım aman bu kaynana kayınpeder sorunu herkeste var daha şimdiden bıktırdılar valla
sorma canım ya iyi olmaya gelmiyo yüz buluyolar ben artık çok soğuk ve mesefeliydim aslında ama bide utanmadan kavga etmeye gelince şarteller attı sinirlenince gözüm bişey görmez zaten.benim kayınpederle bi sorunum yok ciddi anlamda ama annesi ve teyzeleri ablası nefret ediyoum hepsinden eşim arada kalıyo tabi ama benim kişiliğimde çok terstir ve inatçıyımdır .böyle konularda aman eşimin hatrına deyip kendi kişiliğimi ezip geçmek bana yakın değil açıkcası. ben biri mutlu olacak diye eşim bile olsa kendimden ödün vermek istemiyorum herkes haddini bilse böyle şeyler olmayacak zaten. ha bbide artık benim ailemde yeter dediler bu ne böyle kadın işi gücü bıraktı senle uğraşıyo dediler babamda tersledi bunları ve şuanda babamda görüşmek istemiyo kesinlikle onlarda artık ailemi arayamıyolar en son bei şikayete aramıştı kaynana düşün ki ne akılsız bi kadın beni BABAMA şikayet ediyo babam benim o sonuçta ne bekliyodun senle bir olup banamı atıcak tutacaktı. ben saygıyı haketmiyomuyum demiş babama. babamda demekki haketmemişsın demiş saygı kazanılır demiş. akıl fikir yoksunu insanlar işte. ay bu konuda öyle doluyumki hala sinirlleniyorum aklım almıyo bunların densizliklerini
aynı şeyleri yaşamışız canım benimde aynı valla bende senin gibiyim çok tersim ve inatçıyım ödün veremiyorum bazı şeylerden benim ailemde görüşmüyo aman dediğin gibi akıl fikir yoksunu insanlar allah büyük gün olur devran döner eden bulur elbet
aynen canım Allah büyük. şimdi kocimi aradım dün akşam limoniydik ben geç yattım oda sabah erken gitti daha göremedim şimdi aradım dışarda buluşalım dedik ne zamandır kendimize vakit ayıramıyoruz işler güçler yoğunluk. şimdi çıkıyorum canım allah sana sabır versin bi an önce gelsinlerde gitsinler
bi kac gündür buraya bakmadim neler olmus neler :)) bacilarim nasilsiniz bakim ????
sedacim üzülme bidaki aya ins. istersen hait tohumunu ic :)
Ay senide merak ettim simdik acaba ne oldu test yaptin mi merakta birakma bizi???
slm kızlarben hala adet olmadım tık yok yarında olmazsam test yapıcam .......varsa çıkar artık heralde gerçi 10 gün bekleyin diyorlar okuduğum yerlerde ama bilemedim offff eşimde durup dururken sen hamilemisin aşkım yaaa dedi bu akşam yok değilimdir dedim bana öyle geliyo nedense dedi gece rüyamda çok güzel bir kız çocuğu gördüm adı nilüferdi çocuğun anlamı varmı ki ayy hakkımızda hayırlısı.........
seda sende adet olmuşsun canım inşallah önümüzdeki ay hamiş olursun bekletmez bebişin
artık testlerde cıkar cnm merak etme
yada gıt bı saglık ocagına kanda bakdır :))
Evet adet oldum artık mayısa kaldı umutlarım :)
test yapmadan olmucak zaten böyle.......çok umutlu değilim bende aslına bakarsan kısmet bakalım
Aa neden kimse uğramıyor, ölü topikmi oldu burası
mirada selam nasılsın
umarım herkes iyidir test yapıcak arkadaşlar hakkınızda hayırlısı bakalım kırmızıları görenlerde üzülmesin elbet allahın izniyle olacak bigün beklemek sancılı olur ama sonu güzel olsun...
hiç karşılaşamadığımız için dedikodu felan yapamıyoruz haliyle bakalım hepimiz karşılaşırsak coşar bu topik
hepinizi öpüyorum Allaha emanet olun aşkım gelcek yemek hazırlamam lazım
bu arada alya'cım misafirlerim biraz önce gitti Allahıma şükür sorunsuz gönderdim
görüşmek üzere by by
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?