bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mrb kızlar bende katıldım aranıza bizde istiyoruz ama eşim görevde bakalım gelince inşallah olur geçen geldiğinde denedik olmadı

mrb kızlar bende katıldım aranıza bizde istiyoruz ama eşim görevde bakalım gelince inşallah olur geçen geldiğinde denedik olmadı

hoşgeldin pancem ne kadar oldu evleneli inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize.eşin ne iş yapıyo inş olurrrrrr

:))) selam kızlar yeniden 2010 da açılan bi tpiğe bakıyodum çoktan kapanmış ama meral ettim kim hamiş kalmış ne olmuş diye :)))

inanılmaz yorgunum gözlerim kapanıyo şu anada yarında erken kalkmam lazım ama yatmakta istemmiyorum sınavlar yoğun bu arada haftasonuda yoğun bi program ben bekliyor (((

siz neler yapıyosunuz bakalım

hatta yazamamışım bile yanlış olmuş hep gözlerim çift görüyo galiba bu yazıyı bile kaç kere düzzelttim şu anda beni idare edin bu gece bi kahve neyin alıp geliorum kaybolmayın bi yere

slm alya hadi sen git yat baksana bayağı yoğunsun dinlen arkadaşımmm umarım sınavların kolaylıkla geçer

evet cnm çok zor gerçekten eşim geldiğinde yumurtlama dönemime gelmesi zor oluyo Allah hayırlısını versin

slm alya hadi sen git yat baksana bayağı yoğunsun dinlen arkadaşımmm umarım sınavların kolaylıkla geçer

birazdan yatıcam canım ama öyle inir oluyorumki kendime hiç vakit ayıramıyorum o yüzdende şimdi yatmak istemiyorum
bütün gün okuldayım koştur koştur eve gel yemek yap ütüler birikiyo ortalığı topla hergün rutin işler bide dersler ağır bide sürekli ıvır zıvır yaptırıyolar yok efendim dokunma yastığı yok bebek mobili bıktım valla :)))
yarın sabah ablama gidiyorum o yapıcak biriken şeyleri
bide öyle saçma sapan şeyler istiyolarki bugün tırım tırım su kabağı aradım yok sonra pazarda bitane buldum atladım hemen ne kadar bu diye satılık değilmiş resmen tezgahın önüne kamp kurdum satın bunu bana diye adamlar acıdı bana tamam verelim boya işini gör sonra geri getirf dediler şaka gibi ya aldım bakalım işim bitince geri götürcem pazarcılara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…