mrb kızlar bende katıldım aranıza bizde istiyoruz ama eşim görevde bakalım gelince inşallah olur geçen geldiğinde denedik olmadı
2 yıl olacak canım evleneli eşim asker
evet 3 ayda bir görüşüyoruz
:))) selam kızlar yeniden 2010 da açılan bi tpiğe bakıyodum çoktan kapanmış ama meral ettim kim hamiş kalmış ne olmuş diye :)))
inanılmaz yorgunum gözlerim kapanıyo şu anada yarında erken kalkmam lazım ama yatmakta istemmiyorum sınavlar yoğun bu arada haftasonuda yoğun bi program ben bekliyor(((
siz neler yapıyosunuz bakalım
slm alya hadi sen git yat baksana bayağı yoğunsun dinlen arkadaşımmm umarım sınavların kolaylıkla geçer:))) selam kızlar yeniden 2010 da açılan bi tpiğe bakıyodum çoktan kapanmış ama meral ettim kim hamiş kalmış ne olmuş diye :)))
inanılmaz yorgunum gözlerim kapanıyo şu anada yarında erken kalkmam lazım ama yatmakta istemmiyorum sınavlar yoğun bu arada haftasonuda yoğun bi program ben bekliyor(((
siz neler yapıyosunuz bakalım
evet cnm çok zor gerçekten eşim geldiğinde yumurtlama dönemime gelmesi zor oluyo Allah hayırlısını versin
slm alya hadi sen git yat baksana bayağı yoğunsun dinlen arkadaşımmm umarım sınavların kolaylıkla geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?