evet cnm çok zor gerçekten eşim geldiğinde yumurtlama dönemime gelmesi zor oluyo Allah hayırlısını versin
aa ne demek canım türk kahvesi içelim içmişkennnnnn:)))uyumak istemiyosan kahve iyi gelir sana afiyet olsunnnn bende istiyrm
bende istiyorum yaa ama sanırım psikolojim bi savunma geliştirdi kendince hep bu ay olmaz zaten önemli değil olduğu zaman olsun çokta düşünmüyorum bu aralar'' şeklindeeee:)))evet hayırlısı olsun zaten bu işler nasip işi...rabbim yeterki ol desin olur inş bende çok istiyrm
iyi akşamlar, bende yenilerdenim ve çok ama çokkk bebiş istiyorum. ama eşimle ayrı yerlerdeyiziş nedeniyle ve iki haftada bir görüşebiliyoruz oda bi denk gelip bebiş olmadı, evleneli 4 ay oldu ama bebişim gelmiyo o kadar üzülüyorum ki, belki sizler sayesinde her dakka niye olmuyo niye düşünmekten kurtulurum
iyi akşamlar, bende yenilerdenim ve çok ama çokkk bebiş istiyorum. ama eşimle ayrı yerlerdeyiziş nedeniyle ve iki haftada bir görüşebiliyoruz oda bi denk gelip bebiş olmadı, evleneli 4 ay oldu ama bebişim gelmiyo o kadar üzülüyorum ki, belki sizler sayesinde her dakka niye olmuyo niye düşünmekten kurtulurum
canım öncelikle hoşgeldin bende 4 aylık evliyim bu üçüncü ayımız bizimde bakalım hayırlısı bende bi ara çok taktım kafaya ama şimdi rahatım kendine uğraşacak bişeyler bulmayı dene ve olumlu tarafından bak olmazsa tedavisi var tıp var birsürü alternatif var. ben bu ay ovulasyon alıcam bakalım öle denicem adetimi bekliyorum salı günü gelir bitsinde başlıcam teste
belki bi süpriz olur ovulasyona ihtiyacın kalmaz inş....
resimdeki yeğeninmiydi alya çok tatlı yaaaaaa maşallah
adı ne?senin kendi bebeğine düşündüğün isim varmııı?ben kızım olursa melis adını veririm diye düşünüyrm ama erkek ismi pek düşünmedim onda kocişim karar verir bende onaylarım inş...allahım o günleri hepimize göster inşşşşşşşşş
yok cnm uzulmuyorum artk
ya cnm soledıgın ıyı oldu ben senın tarıfı masaustune yazmısdım bızım bızdık karsı komsunun kızı bugun sılmıs
tekrar tarıf edermısın cnm bı zahmet ya(((((((((
BAkalım sogan suyu dusunuyordum olmazsa hayıta baslarım :)
canım öncelikle hoşgeldin bende 4 aylık evliyim bu üçüncü ayımız bizimde bakalım hayırlısı bende bi ara çok taktım kafaya ama şimdi rahatım kendine uğraşacak bişeyler bulmayı dene ve olumlu tarafından bak olmazsa tedavisi var tıp var birsürü alternatif var. ben bu ay ovulasyon alıcam bakalım öle denicem adetimi bekliyorum salı günü gelir bitsinde başlıcam teste
gülüm aktardan hayit tohumu alcan ( ben iki tl ye aliyordum) bir su bardagi suyu kaynatican kaynadikdan sonra bir tatli kasigi tohumdan icine atip 5 dk felan demlendirecen süzecen biraz sogduktan sonra likir likir icecen insaALLAH :) sabah aksam karnin cok tok olmasin ama insaALLAH bu vesile olur ine mineye gerek kalmaz amiiin
canım ben gündüzleri işteyim zaten bu ara oldukçada yoğunum ama yinede kafamdan atamıyorum beş dakka boş kalayım hep araştırma yapıyorum , ama napayım ben bebişleri çok seviyorum ve benimde olsun istiyorum aslında acele ettiğiminde farkındayımay inşallah RABBİM ol dediğinde hepimizin bebişleri olur da uykusuz kalırız geceleri
cicilerim nasilsiniz iyisiniz insaALLAH acik bi urayim dedim hal hatir sorim fakat simdi gene cikmaliyimALLAH emanet olun
bacım sen gelirmiydin buralara :))) kız by hayıt ne işe yarıyomuş tam olarak biliyomusun
gülüm bu aralar girdigim gibi cikiyorum sadece bi göz atabiliom o kadar :) esim bensiz duramaz hihihi ha birde tatli cadim var onuda unutmayalim
yarin nasip olursa özelliklerini yazarim insaALLAH yan etkisi yok tam tersi cok faydalari var ve birde almanyada bile hamile kalmak icin kulaniyorlarmis alman sistelerinde de arastirdim :) hamisss kalanlar olmus
simdi cikiyom yarin görüsürüz insaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?