bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet cnm çok zor gerçekten eşim geldiğinde yumurtlama dönemime gelmesi zor oluyo Allah hayırlısını versin

hoşgeldin canım. evet benimki yanımdayken denkgetiremiyoruz allah kolaylık versin :))

uyumak istemiyosan kahve iyi gelir sana afiyet olsunnnn bende istiyrm
aa ne demek canım türk kahvesi içelim içmişkennnnnn:)))

evet hayırlısı olsun zaten bu işler nasip işi...rabbim yeterki ol desin olur inş bende çok istiyrm
bende istiyorum yaa ama sanırım psikolojim bi savunma geliştirdi kendince hep bu ay olmaz zaten önemli değil olduğu zaman olsun çokta düşünmüyorum bu aralar'' şeklindeeee:)))

iyi akşamlar, bende yenilerdenim ve çok ama çokkk bebiş istiyorum. ama eşimle ayrı yerlerdeyiziş nedeniyle ve iki haftada bir görüşebiliyoruz oda bi denk gelip bebiş olmadı, evleneli 4 ay oldu ama bebişim gelmiyo o kadar üzülüyorum ki, belki sizler sayesinde her dakka niye olmuyo niye düşünmekten kurtulurum

iyi akşamlar, bende yenilerdenim ve çok ama çokkk bebiş istiyorum. ama eşimle ayrı yerlerdeyiziş nedeniyle ve iki haftada bir görüşebiliyoruz oda bi denk gelip bebiş olmadı, evleneli 4 ay oldu ama bebişim gelmiyo o kadar üzülüyorum ki, belki sizler sayesinde her dakka niye olmuyo niye düşünmekten kurtulurum

canım öncelikle hoşgeldin bende 4 aylık evliyim bu üçüncü ayımız bizimde bakalım hayırlısı bende bi ara çok taktım kafaya ama şimdi rahatım kendine uğraşacak bişeyler bulmayı dene ve olumlu tarafından bak olmazsa tedavisi var tıp var birsürü alternatif var. ben bu ay ovulasyon alıcam bakalım öle denicem adetimi bekliyorum salı günü gelir bitsinde başlıcam teste

hoşgeldin sinem bende 6 aydır istiyrm bebek bu ayda olmadı malesef...insanın biraz daha rahat olması lazım bu bebek işi strese gelmiyo. bunu bende pek başaramıyorum ama inş hep birlikte bu düşüncelerin üstesinden geliriz üzme kendini daha yeni başlamışsın zaten.

belki bi süpriz olur ovulasyona ihtiyacın kalmaz inş....

belki bi süpriz olur ovulasyona ihtiyacın kalmaz inş....

ay inşallah öyle bişey olsa ne sevinirim
ama hiç belirti falan yok herzamanki gibiyim hatta bu ay gecikirsede ciddiye alma geçen seferde 3 gün gecikti şimdiye kadar hiç gecikmemişti test yaptırdım 0.0 çıktı bide bilmiyomuş gibi dr. sordumm

resimdeki yeğeninmiydi alya çok tatlı yaaaaaa maşallah

evet canım yeni bebeğimiz çok tatlı maşallah minicik bişey elleri ayakları ısıreveresim gelio :))) yarın gidiyorum bakalım büyümüşmü geçen haftasonu gidemedim 2 hafta oldu görmeyeli 17 martta doğdu daha 1 ay olmadı

adı ne?senin kendi bebeğine düşündüğün isim varmııı?ben kızım olursa melis adını veririm diye düşünüyrm ama erkek ismi pek düşünmedim onda kocişim karar verir bende onaylarım inş...allahım o günleri hepimize göster inşşşşşşşşş

canım ablamın iki oğlu var biri 5 yaşında ismi ALP GİRAY. bu yeni bebişinde ÇAĞIN ALP.
abimin 3 tane var :))) kutlubey,asya,ceren
biz genelde türk isimlerini seviyoruz
ben alya seviyorum ama herkes koyuyo şu sıralar bide türkçe değil türkçesinide geçtimde herkes alya şu aralar vazgeçtim. asya severdim abim koydu :))) bana kalmadı:)))
erkek olursa kutay olabilir kız olursa eylül olabilir gülfem olabilir valla tamda bu dediğim isim yok ya malesef. seninkiler ne melis dışında

gülüm aktardan hayit tohumu alcan ( ben iki tl ye aliyordum) bir su bardagi suyu kaynatican kaynadikdan sonra bir tatli kasigi tohumdan icine atip 5 dk felan demlendirecen süzecen biraz sogduktan sonra likir likir icecen insaALLAH :) sabah aksam karnin cok tok olmasin ama insaALLAH bu vesile olur ine mineye gerek kalmaz amiiin

canım ben gündüzleri işteyim zaten bu ara oldukçada yoğunum ama yinede kafamdan atamıyorum beş dakka boş kalayım hep araştırma yapıyorum , ama napayım ben bebişleri çok seviyorum ve benimde olsun istiyorum aslında acele ettiğiminde farkındayım ay inşallah RABBİM ol dediğinde hepimizin bebişleri olur da uykusuz kalırız geceleri

bacım sen gelirmiydin buralara :))) kız by hayıt ne işe yarıyomuş tam olarak biliyomusun

cicilerim nasilsiniz iyisiniz insaALLAH acik bi urayim dedim hal hatir sorim fakat simdi gene cikmaliyim ALLAH emanet olun

ben bıraktım araştırmaları heralde araştıralacak bişey kalmadığından hatta bi ark. var geçen ay korunmayı bıraktı hiçbişeyden haberi yok ovulasyon gününü hesap etmek vs. hakgetire anlattım şöyle böyle diye ilk denemesinde kaldıı yavvv ulan kendime hayrım yok bi dedim :))))
hayırlısını istiyorum allahtan inş. çok beklemeyizzzzzz

bacım sen gelirmiydin buralara :))) kız by hayıt ne işe yarıyomuş tam olarak biliyomusun

gülüm bu aralar girdigim gibi cikiyorum sadece bi göz atabiliom o kadar :) esim bensiz duramaz hihihi ha birde tatli cadim var onuda unutmayalim
yarin nasip olursa özelliklerini yazarim insaALLAH yan etkisi yok tam tersi cok faydalari var ve birde almanyada bile hamile kalmak icin kulaniyorlarmis alman sistelerinde de arastirdim :) hamisss kalanlar olmus
simdi cikiyom yarin görüsürüz insaALLAH

tamam canım sende haklısın tabi çocuğun varr ara sıra bekleriz

bende aldım kızlar bu ay ...adetim bitsin hayıtı kullanıcam inş vesile olur.hormonları düzene sokuyomuş adet düzensizliğinede faydalı oluyomuş inş vesile olurrrr bebiş gelirrrrr.....
alya ben melisten başka bi isim düşünmedim bu ismi çok seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…