bende aldım kızlar bu ay ...adetim bitsin hayıtı kullanıcam inş vesile olur.hormonları düzene sokuyomuş adet düzensizliğinede faydalı oluyomuş inş vesile olurrrr bebiş gelirrrrr.....
alya ben melisten başka bi isim düşünmedim bu ismi çok seviyorum...
hadi bakalım inş. canım tatlı bi melisin olr inşallahhhhhh
aminnnnn inşşşş nası bi sevgi var içimde ben bile bana hayret ediyorum görmediğim bilmediğim bebeğimi özlüyorumm ve çok seviyorummm....galiba hepimiz bu duyguyu yaşıyoruz...bebişlerimiz inş çok naz yapmazlarda hemen gelirler annelerineeee
aminnnnn inşşşş nası bi sevgi var içimde ben bile bana hayret ediyorum görmediğim bilmediğim bebeğimi özlüyorumm ve çok seviyorummm....galiba hepimiz bu duyguyu yaşıyoruz...bebişlerimiz inş çok naz yapmazlarda hemen gelirler annelerineeee
bende senin gibi ortada bebek yok ama sanki kızım olcakmış gibi karnımla konuşuyorum hadi kızım gel artık nerdesin bugün napıyosun diye , sanki kızım olcak belkide kız olsun istiyorum ama içimde bi his var inşallah hayırlısıyla benim meleğim de gelecek annesini çok bekletmicek
inş sinem ya bu çok değişik bi duygu seni anlıyorum...yerim ben o melekleri inş sendende en kısa zamanda güzel bi haber alırız adetin ne zaman[/QUOT
gelmesini beklemediğim halam 19 nisan diyo ama bende mümkünse gelme bi 9 ay görüşmeyelim mümkünse diyorum
inş sinem ya bu çok değişik bi duygu seni anlıyorum...yerim ben o melekleri inş sendende en kısa zamanda güzel bi haber alırız adetin ne zaman[/QUOT
gelmesini beklemediğim halam 19 nisan diyo ama bende mümkünse gelme bi 9 ay görüşmeyelim mümkünse diyorum
evet gelmesin inş
Selam arkadaslar...
KK ne yeni uye oldum ve hatta bu ilk mesajim.
2 yillik evliyim ve ben de anne aday aday adayiyim.
Yani sadece artik bebek yapsakmi diye dusunmeye basladik esimle.
Henuz bir icraat yok. Ama cok planli bir gebelik istiyorum. yani Temmuz Agustos gibi hamile kalmayi dusunuyorum. O zamana kadar hayatimi duzene sokmaya calisiyorum. Saglikli beslenme, aktif ya da pasif sigara kullanimindan uzaklasma, vs. Allah hepimiz icin hayirlisini versin.
hoşgeldin sende canım umarım herşey planladığın gibi gider yaşın kaç vs bilmiyorum ama ha deyincede olan bişey değil bence ufak ufak başla çalışmalara hayırlısı olsun
slm kızlar ben yokken neler olmuş yahuuu yeni arkadaşlar katılımış hoşgeldiniz diyorum sizlere bende nöbetten çıktım özlemişim valla ama kimse yok geliba neyse bekliyorum
ben hastanede çalışıyorum anestezi teknikeriyim dünde nöbetteydim ama allahtan çok vaka çıkmadı rahattım yani
öyle tabi sen ne iş yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?