bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhabalar ben araniza katilmak istiyorum,cünkü bebisim olsun istiyorum.
Bu ay galiba ilk defa yumurtlama dönemini tutturduk gibi geliyor, ama dölledik mi bilmiyorum
4 aydir tutturamadik,bu ay da umudum kalmadi ama neyse

Ayin 16 sinda reglim bakalim nolacak ??

Allah isteyen herkese versin ......

Merhaba cnm..hadi bakalim insallah hayirli haberler verirsin...Benim daha vakti var. O yuzden simdilik sizlerin haberleriyle heyecanlanip mutlu oluyorum...

canim öyle deme ümidi ALLAHdan ancak kafirlier keser calismalara devam
insaALLAH bu ay tuturursunuz da reglin gelmez

kızlar slm topikteki bi arkadaşımız hamileeeeeee...arzum vardıya eşi askerdi bu ay hiç ihtimal vermiyodu ama test yapmış çift çizgiyi görmüş....darısı başımızaaaaaaa

kızlar slm topikteki bi arkadaşımız hamileeeeeee...arzum vardıya eşi askerdi bu ay hiç ihtimal vermiyodu ama test yapmış çift çizgiyi görmüş....darısı başımızaaaaaaa

ooooo süper süper darısı tüm bebiş isteyenlerinin başına inşallah

sende aramıza hoşgeldin canım haberlerini bekliyoruz hadi hayırlısı bakalım

yine kimsecikler yok :2::2:

aynen ya bi denkgelemiyoruz napsak saat falanmı ayarlasak

mrb kızlar yine kimse yok nazar değdi bize size bişey soracam dün yağmura yakalandım ve kasık bölgem çok ıslandı yarım saat kadar eve gelir gelmez ısıttım ama hala ağrım var sizce bir sorun olurmu korkuyorum neden ağrım hala geçmedi bana bişeyler söyleyin ne olur ne yapmalıyım..

üşütmüşsün canım dur bakalım geçmezse dr.a gidersin ihmal etmemek lazım geçmiş olsunn

kızlarr bu aralar çok yoğun oluyorum malesef vaktim olmuyor (
şimdide evi toparlayıp yemek yapmam arkasından resim boyamam ritim çubuğu hazırlamam ve ders çalışmam lazım yarın önemli bi sınavım var (
bu arada bugün regl günüm gelen giden yok ama bugün başım ağrıdığından dolayı majezik almam gerekti ve öncesinde emin olmak için test yaptım negatif. bu ayda gecikicek galiba ya ben anlamadım hiç şaşmayan adetim son 2 dir gecikmelere başladı. bu hafta ovulasyon testi alıcam bi kullanalım bakalım ne olacak

slm kızlar bende aranıza geldim alyacım herşey kesinleşti 1 aylık hamileymişim umarım tez zamanda tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla inşşş.

canım benim allah kolaylık versin sana sınavında da başarılar dilerim . gecikmen strestendir canım hemde sende bu ay beklemiyordun zaten hayırlısı olsun. sen testi al kullan bakalım memnun olursan bende alırım bizede az kaldı değilmi 27 gün sonra eşim burda inşallah bu arada kimsecikler yok uzun zamandır denk gelemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…