bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar bende aranıza geldim alyacım herşey kesinleşti 1 aylık hamileymişim umarım tez zamanda tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla inşşş.

canim cok sevindim sana hayirli bir hamilelik dönemi diliom insaALLAH sagsaglim bebisini kucagina alirsin

slm kızlar bende aranıza geldim alyacım herşey kesinleşti 1 aylık hamileymişim umarım tez zamanda tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla inşşş.

hayırlı olsunnn bebeğini kucağına alacağın günleride göstersin rabbim inş.......darısı bizlerin başına

alya allah kolaylık versin bayağı yoğunsun bu yoğunluk ve stres adetinide etkilemiştirrrr......görüşürüzz

bende üşüttümmü kasıklarım çok ağırır o yüzden çok dikkat ediyorum umarım geçmiştir ağrın seymenk kalın giy ayaklarını sıcak tut...kendine iyi bakkkk kocişin gelmesine az kaldı :13::13::13::13:

canım çok sevindim hayırlısı artık kucağına almayıda nasip etsin Allah.değerlerin yükseldi demekki ay çok sevindim artık bize dua et canım inşallah bizde çok beklemeyiz.

merhaba canım az kalmış hadi Allah kavuştursun senide. bence ilk ay alma testi keyfinize bakın özleşmişsinizdir sonra alırsın stres sonuçta hepsi

alya allah kolaylık versin bayağı yoğunsun bu yoğunluk ve stres adetinide etkilemiştirrrr......görüşürüzz

sorma canım çok yoruldum artık sanırım adetimde bundan etkilendi hala tık yok bakalım bekliyorum gelsede bu ay ovulasyonla denicem artık

Son düzenleme:
sorma dondum resmen çok dikkat ediyorum belimi sıcakbezle sarıyorum felan inşallah sorun çıkmaz ağrım azaldı evet canım az kaldı ama sanki zaman çok yavaş ilerliyor ya geçmek bilmiyor resmen çok özledim aşkımı

valla canımsın çok özledim ne yalan söylim burnumda tütüyor gelsin gözüm hiçbirşey görmez zaten bu arada 27 gün kaldı

Mrb kızlar lütfen yarıdım edin küçük bir ilde yaşıyorum ve pco hastasıyım 9 aydır çocuk istiyoruz olmadı ve burda gidebilecek doğru dürüst bir dr yok malesef bu nedenle ankara 4 saat mesafede ankaraya gitmek istiyorum. Ama malesef izin problemeim var bu nedenle şimdi ankarada tedaviye başlamak deilde bir yol haritası belirlemek istiyorum yani Dr a gidip nedir durumum ne deildir nasıl bir yol izlemeliyim nasıl bir tedavi yolu var v.s konuladra bilgi almak istiyorum bu nedenle özel bir dr a gitmek istiyorum lütfen yardım edin

merhaba kızlar,
bir süredir yoktum.biraz sağlık problemlerim vardı. geçen hafta kan tahlili vermiştim aile hekimine gidince, ve hamilelik istediğimi bir dahaki ay eşim gelince korunmayacağımızı belirttim. hamilelik istediğim için bütün değerlere guatra falanda bakalım dedi.sonuca görede folik asit yazacaktı. bu gün gittim kandaki lökositlerin sınırında altında olduğunu bunu bir süre sonra tekrar bakmamızı falan söyledi. benim aklım bebek işlerinde tabi yazacak mısınız folik asit başlimi dedim. eğer lökosit seviyesi bir dahaki tahlilde normal düzeye ulaşmazsa araştırma için tıp fakültesine yönlendireceğini kemik iliği incelemesi bilmem ne halt işlemler yapılması gerektiğini bir sürü şey söyledi ama hepsini anlamadım kafamda şimşekler çakıyordu çünkü...ve son olarak bu süreçte hamile kalmamam gerektiğini korunmamı söyledi. çok sinirim bozuk. oysa daha hafta sonu eşim internete girdi karşılıklı buradaki kadın doğum uzmanlarını araştırdık kimler var diye sonra hamilelik öncesi yapılması gerekenler anne adayınn yaptıracağı testler falan heyecanlı heyecanlı bakmıştık.eşimi bu konuda ilk defa bu kadar istekli ve heyecanlı gördüm nasıl mutlu olmuştum anlatamam.bu akşam aradım söyledim sesinden moralinin nasıl düştüğü belliydi ama garibim bana destek olmaya çalıştı...
sizler hamilelik düşündüğünüz için böyle kan idrar smear testi gibi testleri yaptırdınız mı nasıl çıktı?

canım malesef pko hakkında bilgim yok ama en azından bi görünürsen dr.a izlemen gereken yol hakkında seni aydınlatacaktır biz ne desek boş şimdi

canım öncelikle geçmiş olsun sağlığın daha önemli önce bütün tahlillerini yaptır kafan rahat olsun bebeği biraz ötelersiniz o olur üzülme. ben dr gittiğimde tahlil istemişti baktı anormal bişi çıkmadı smear testi için gel demişti ama gitmedim.bu regl'den sonra gitmeyi düşünüyoum bende ayrıca kan uyuşmazlığımız var onun içinde bi test yapıcak önlem için

canim öyle deme ümidi ALLAHdan ancak kafirlier keser calismalara devam
insaALLAH bu ay tuturursunuz da reglin gelmez

haklisin canim :)

dünkü rüyama bakilirsa ben bu ayda tutturmaadim ..idrar testi gördüm tek cizgiydi :))

daha önceki rüyama göre de 2012 de bir bebisim olacakmis hemde subattan önce :)) yani rüyaya göre bir dahaki ay ile bu ay arasinda--
rüyalarimla fazla yasarim bende hatta erkek olacakmis :))

canim önce senin sagligin önemli.. acele etmeyin..
kan,guatr,hormon,smear,rubella yaptirdim ben..
kanim hem düsük benim malesef bu sefer sinirda cikti.. diger degerler normal düzeydeydi.
kizamik falan da gecirmisim o da pztfdi..
deniyoruz ama bakalim:)) Allah verirse olacak

Mrb kızlar lütfen yarıdım edin küçük bir ilde yaşıyorum ve pco hastasıyım 9 aydır çocuk istiyoruz olmadı ve burda gidebilecek doğru dürüst bir dr yok malesef bu nedenle ankara 4 saat mesafede ankaraya gitmek istiyorum. Ama malesef izin problemeim var bu nedenle şimdi ankarada tedaviye başlamak deilde bir yol haritası belirlemek istiyorum yani Dr a gidip nedir durumum ne deildir nasıl bir yol izlemeliyim nasıl bir tedavi yolu var v.s konuladra bilgi almak istiyorum bu nedenle özel bir dr a gitmek istiyorum lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…