slm kızlar bende aranıza geldim alyacım herşey kesinleşti 1 aylık hamileymişim umarım tez zamanda tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla inşşş.
slm kızlar bende aranıza geldim alyacım herşey kesinleşti 1 aylık hamileymişim umarım tez zamanda tüm isteyenlerin başına hayırlısıyla inşşş.
mrb kızlar yine kimse yok nazar değdi bize size bişey soracam dün yağmura yakalandım ve kasık bölgem çok ıslandı yarım saat kadar eve gelir gelmez ısıttım ama hala ağrım var sizce bir sorun olurmu korkuyorum neden ağrım hala geçmedi bana bişeyler söyleyin ne olur ne yapmalıyım..
canım benim allah kolaylık versin sana sınavında da başarılar dilerim . gecikmen strestendir canım hemde sende bu ay beklemiyordun zaten hayırlısı olsun. sen testi al kullan bakalım memnun olursan bende alırım bizede az kaldı değilmi 27 gün sonra eşim burda inşallah bu arada kimsecikler yok uzun zamandır denk gelemiyoruz
alya allah kolaylık versin bayağı yoğunsunbu yoğunluk ve stres adetinide etkilemiştirrrr......görüşürüzz
Mrb kızlar lütfen yarıdım edin küçük bir ilde yaşıyorum ve pco hastasıyım 9 aydır çocuk istiyoruz olmadı ve burda gidebilecek doğru dürüst bir dr yok malesef bu nedenle ankara 4 saat mesafede ankaraya gitmek istiyorum. Ama malesef izin problemeim var bu nedenle şimdi ankarada tedaviye başlamak deilde bir yol haritası belirlemek istiyorum yani Dr a gidip nedir durumum ne deildir nasıl bir yol izlemeliyim nasıl bir tedavi yolu var v.s konuladra bilgi almak istiyorum bu nedenle özel bir dr a gitmek istiyorum lütfen yardım edin
merhaba kızlar,
bir süredir yoktum.biraz sağlık problemlerim vardı. geçen hafta kan tahlili vermiştim aile hekimine gidince, ve hamilelik istediğimi bir dahaki ay eşim gelince korunmayacağımızı belirttim. hamilelik istediğim için bütün değerlere guatra falanda bakalım dedi.sonuca görede folik asit yazacaktı. bu gün gittim kandaki lökositlerin sınırında altında olduğunu bunu bir süre sonra tekrar bakmamızı falan söyledi. benim aklım bebek işlerinde tabi yazacak mısınız folik asit başlimi dedim. eğer lökosit seviyesi bir dahaki tahlilde normal düzeye ulaşmazsa araştırma için tıp fakültesine yönlendireceğini kemik iliği incelemesi bilmem ne halt işlemler yapılması gerektiğini bir sürü şey söyledi ama hepsini anlamadım kafamda şimşekler çakıyordu çünkü...ve son olarak bu süreçte hamile kalmamam gerektiğini korunmamı söyledi. çok sinirim bozuk. oysa daha hafta sonu eşim internete girdi karşılıklı buradaki kadın doğum uzmanlarını araştırdık kimler var diye sonra hamilelik öncesi yapılması gerekenler anne adayınn yaptıracağı testler falan heyecanlı heyecanlı bakmıştık.eşimi bu konuda ilk defa bu kadar istekli ve heyecanlı gördüm nasıl mutlu olmuştum anlatamam.bu akşam aradım söyledim sesinden moralinin nasıl düştüğü belliydi ama garibim bana destek olmaya çalıştı...
sizler hamilelik düşündüğünüz için böyle kan idrar smear testi gibi testleri yaptırdınız mı nasıl çıktı?
valla canımsın çok özledim ne yalan söylim burnumda tütüyor gelsin gözüm hiçbirşey görmez zaten bu arada 27 gün kaldı
hosbuldum nasılsnız
canim öyle deme ümidi ALLAHdan ancak kafirlier keser calismalara devam
insaALLAH bu ay tuturursunuz da reglin gelmez
merhaba kızlar,
bir süredir yoktum.biraz sağlık problemlerim vardı. geçen hafta kan tahlili vermiştim aile hekimine gidince, ve hamilelik istediğimi bir dahaki ay eşim gelince korunmayacağımızı belirttim. hamilelik istediğim için bütün değerlere guatra falanda bakalım dedi.sonuca görede folik asit yazacaktı. bu gün gittim kandaki lökositlerin sınırında altında olduğunu bunu bir süre sonra tekrar bakmamızı falan söyledi. benim aklım bebek işlerinde tabi yazacak mısınız folik asit başlimi dedim. eğer lökosit seviyesi bir dahaki tahlilde normal düzeye ulaşmazsa araştırma için tıp fakültesine yönlendireceğini kemik iliği incelemesi bilmem ne halt işlemler yapılması gerektiğini bir sürü şey söyledi ama hepsini anlamadım kafamda şimşekler çakıyordu çünkü...ve son olarak bu süreçte hamile kalmamam gerektiğini korunmamı söyledi. çok sinirim bozuk. oysa daha hafta sonu eşim internete girdi karşılıklı buradaki kadın doğum uzmanlarını araştırdık kimler var diye sonra hamilelik öncesi yapılması gerekenler anne adayınn yaptıracağı testler falan heyecanlı heyecanlı bakmıştık.eşimi bu konuda ilk defa bu kadar istekli ve heyecanlı gördüm nasıl mutlu olmuştum anlatamam.bu akşam aradım söyledim sesinden moralinin nasıl düştüğü belliydi ama garibim bana destek olmaya çalıştı...
sizler hamilelik düşündüğünüz için böyle kan idrar smear testi gibi testleri yaptırdınız mı nasıl çıktı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?