kızlar eşim 4 ayda bir geliyor ben ovoluasyon testi almak istiyorum bebişimizi belki denk getiririz tavsiye edeceğiniz bir marka var mı yoksa herhangi birini alsamda işimş görür mü
güzel dilekleriniz için tşkler kızlar bende 1.5 yıldır hamile kalamıyordum doktorlarda bi sorun olmadığını söylüyorlardı bu arada yengemde tüp bebek tedavisi esnasında soğan kürü kullandığını ve işe yaradığını duymuştum bende 20 gün sabah akşam soğan kürü içtim doktor peşine bi ilaç verdi aslında adet düzenleyici ama yumurtalıklarda çok işe yarıyo soğan kürünün peşine bu ilacı içtim 2. ay anlamadım hamile kalmışım yani sizde deniyin belki işe yarar inşş.
Kızlarr kimse yokmu
slm canım nasılsın?
iyiyim ya evddeyim bugün okulu ektim sen nasılsın ne var ne yok
işteyim bugün bi bitse diye dua ediyorum nedense bugün bi asabiyim, dokunsan ağlayacağım sanki. Hiç bi nedeni de yok mevsimsel galiba.
bazen bendede oluyo birde adetim yaklşaınca farkediyorum:))
ya bu arada benim adetler 24 tü geçen ay 27 de oldu bu ayda 27 olacak galiba bugün 26. gün olmadım hala adet sikluslarım değişti kendi kendine :))))
Hamiş olmayasın canım... Daha doğrusu olasın inşallah. Benimde regli tarihi yaklaşıyor ondan olabilir bu terör halim tabiii. Olmak istemiyorum ama galiba adet olacağım vee artık kafayı tırlatacağım
canım başım çok ağrıdı ilaç almak istediğim için adet günümde yani pazartesi test yaptım bariz tek çizgi çıktı :))) ay keşke hamiş olsam ama hiç umudum yok bu hafta ovulasyon alıcam zaten onu araştırıyorum bende sıkıldım valla artık o yüzden kendimi hep kötüye hazırlıyorumki üzülmeyeyim diye
umutlar mayısa ertelendi desene
evet canım 4. denemem olacak buda olmadı dr. gidicez eşim test falan yaptırıcak 28 yaşındayız çünkü vakit kaybetmek istemiyoruz inş. mayısta kalırız artık ben daha 4 ayda yoruldum allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim
slm arkadaşlar 9 aydır bebek istiyoruz ama olmadı. adet düzensizliğim vardı hemen dr a gitmedim bekledim belki düzelir diye ama yok her ay kan tahlılı yaptırmaktan bıktım ve belirisizlık en kötüsü.. en sonunda dr a gitmeye karar verdim 4 mm lık kist varmıs cyclo-progynova isimli ilaç verdi onu kullandım bitti normal adet oldum kontrola gittim kistim erimiş bebek istediğimizi biliyordu ve klomen verdi günde 2 tane sabah akşam olmak üzere klomen kullanıyorum hap bittikten 4 gün sonra kontrole çağırdı bakalım bu ctesi günü kontrolum var yumurtalar büyümüşmü?
Aynen öyle benim de bu ayda olmazsa eğer ki eşimdede bendede sorun olsaydı sanırım ilk gebeliğim olmazdı ama yinede dr kontrolünde hamiş kalabilmek adına iyi bir dr a gidicez.. Artık söylemeye utanıyorum ama etrafımdaki gebeleri gördükçe psikolojim hepten alt üst oldu. Galiba hayatımda ilk defa bişey için birilerini kıskanıyorum.
geçmiş olsun canım inşallah bu ay kalırsın hayırlısı hepimiz için
amin inş sen kadardır istiyorsunönceki sayfalarda yazmıssındır ama çok sayfa var tek tek okuyamadım.
geçmiş olsun canım inşallah bu ay kalırsın hayırlısı hepimiz için
gebe kalabiliyosun demekki ama yinede bi git dr'a bakalım ya yumurtlama takibi yaptır yada ovulasyon dene sende bu arada 5 dk. önce reglim geldi artık bende ovulasyonu alabilirim. benimde bu ara etrafımda kim varsa hamile kaldı onları gördükçe bende bizde bi sorun olduğunu düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?