geçmiş olsun canım inşallah bu ay kalırsın hayırlısı hepimiz için
amin inş sen kadardır istiyorsunönceki sayfalarda yazmıssındır ama çok sayfa var tek tek okuyamadım.
canım ben ocaktan beri deniyorum hadi arada bi dönemde hastalandım falan onu sayma 4. olacak bu ay.
slm arkadaşlar 9 aydır bebek istiyoruz ama olmadı. adet düzensizliğim vardı hemen dr a gitmedim bekledim belki düzelir diye ama yok her ay kan tahlılı yaptırmaktan bıktım ve belirisizlık en kötüsü.. en sonunda dr a gitmeye karar verdim 4 mm lık kist varmıs cyclo-progynova isimli ilaç verdi onu kullandım bitti normal adet oldum kontrola gittim kistim erimiş bebek istediğimizi biliyordu ve klomen verdi günde 2 tane sabah akşam olmak üzere klomen kullanıyorum hap bittikten 4 gün sonra kontrole çağırdı bakalım bu ctesi günü kontrolum var yumurtalar büyümüşmü?
canım geçmiş olsun. bak klomenle hamiş kalan çok kişi tanıyorum burdan inş. sende tez zamanda bebişini kucağına alırsın
bebek düşünmeden önce hep filmlerdeki gibi tek atışta olucağını düşünüyorduk. hatta bi kere korunurken kaza olmustu aman allahım bi telaş ertesi gün hapları falan biraz gecikmişti kaç kere idrar testi kan testi bilmem ne
hiç tahmın etmezdim böle olcağını bukadar uğrascağımızı
hele bide tek ilişkide hamile kalanları görünce sinir oluyorum.
:d Aynı şeyleri bende yaşadım o kazada ne söylenmiştim kesin kararlıydım önce kariyer asla bebek istemiyorum diyordum eşime. Ama şimdi can atıyorum olmuyor
canım kaza dediğinde gerçekten hamilemiydin peki ? birde merak ediyorum önceki gebeliğinde ne oldu düşükmü dış gebelikmi neydi ?
Yok tatlım hamile kalmamıştım o zamanda :) Gebeliğimde dış gebelik değildi, kontrole gittiğimde bebişin kalbinin atmadığını farketti dr. yani bebeğim ölmüştü. Bi kaç gün içindede kanama başladı zaten. Öyle işteeeeeeeeeee
canım çok geçmiş olsun kaç aylıktı bebeğin kürtaj olmadınmı birde ne kadar süre geçti üstünden
geçenlerde bi arkadasımla görüştüm ablasının iki oğlu var gebe kalmış kazayla istemem istemem diye tutturmuş psikolojisi bozulmuş aldırmaya gitmiş orda yapamamış vazgeçmiş şimdi 4 aylık oldu.
bunları duydukça allahım isteyenllere ver diyorum insanın psikolojisi bozuluyo valla
8 haftalıktı canım kontrole gittiğim dr kendi jinekoloğum değildi. Öneri üzerine gitmiştim o hemen kürtaj yapmamız gerek yarın sabah gel dedi. Kendi dr. mu aradım muayenehaneme geçiyorum gel bakalım dedi. Kürtaja gerek yok kanlanma var zaten 1-2 güne kanamayla atarsın dedi beklemeyi tercih ettim. Kürtaj ürküttü nedense. Allah kimseye yaşatmasın. çok acı
iyiyim canım sen nasılsın bugün sınav yokmuydu ben çok yoruldum yine anstezik gazlardan uykum geldi yaaa
iyi yapmışsın canım dinlen biraz kafaya çok takıyorsun galiba dikkat sorunu ondan olabilir senin okul ne zaman bitiyor çok zahmetli ya senin dersler biz bile bıkmıştık kardeşimden biliyorum valla ben en geç 10da yataktayım daha fazla dayanamıyorum çok uykum geliyor eşim gelince zor olacak biraz benim için o gezmeyi çok sever hiç evde durmayız yeterki gelsin aşkım ben uykusuzluğa razıyım valla
alyacım ben bugün kuru incir aldım incir kürü yapmayı düşünüyorum ama kesin karar veremedim sen ne dersin sence sorun çıkarmı
bebiş olunca zorluk çekmezsin o zaman gece uykusuzlukları felan olmaz desene ama vucut uykusuzluğa belirli bir zaman sonunda sinyal verebilir en az 6 saat uymalısın çabuk hastalanabilirsin beni görsen söyleyince inanmıyorlar eve gelincede bir posta uyuyorum 1_2 saat 10da yataktayım sabaha kadarama kociş gelince 1den önce yatmıyoruz bakalım nasıl olacak 26 gün kaldı bakalım dört gözle bekliyorum sizde yazın biraz rahatlarsınız bence aslında dışarı çıkmak benim için çok önemli değil eşimle güzel vakit geçireyimde nerde olursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?