bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım geçmiş olsun. bak klomenle hamiş kalan çok kişi tanıyorum burdan inş. sende tez zamanda bebişini kucağına alırsın

bebek düşünmeden önce hep filmlerdeki gibi tek atışta olucağını düşünüyorduk. hatta bi kere korunurken kaza olmustu aman allahım bi telaş ertesi gün hapları falan biraz gecikmişti kaç kere idrar testi kan testi bilmem ne
hiç tahmın etmezdim böle olcağını bukadar uğrascağımızı

hele bide tek ilişkide hamile kalanları görünce sinir oluyorum.

ya klomenmi istesek acaba bizde dr. dan :))) ama benim yumurtalarda sorun yok hatta dr. baktığında birsürü yumurtan oluşmuş demişti artık hamile olduğumuzu öğrendiğimiz o anda neler hissederiz merak ediyorum. ve evet birde tek ilşkiden gebe kalanlar var bana mucize gibi geliyo artık

:d Aynı şeyleri bende yaşadım o kazada ne söylenmiştim kesin kararlıydım önce kariyer asla bebek istemiyorum diyordum eşime. Ama şimdi can atıyorum olmuyor

:d Aynı şeyleri bende yaşadım o kazada ne söylenmiştim kesin kararlıydım önce kariyer asla bebek istemiyorum diyordum eşime. Ama şimdi can atıyorum olmuyor

canım kaza dediğinde gerçekten hamilemiydin peki ? birde merak ediyorum önceki gebeliğinde ne oldu düşükmü dış gebelikmi neydi ?

canım kaza dediğinde gerçekten hamilemiydin peki ? birde merak ediyorum önceki gebeliğinde ne oldu düşükmü dış gebelikmi neydi ?

Yok tatlım hamile kalmamıştım o zamanda :) Gebeliğimde dış gebelik değildi, kontrole gittiğimde bebişin kalbinin atmadığını farketti dr. yani bebeğim ölmüştü. Bi kaç gün içindede kanama başladı zaten. Öyle işteeeeeeeeeee

canım çok geçmiş olsun kaç aylıktı bebeğin kürtaj olmadınmı birde ne kadar süre geçti üstünden
geçenlerde bi arkadasımla görüştüm ablasının iki oğlu var gebe kalmış kazayla istemem istemem diye tutturmuş psikolojisi bozulmuş aldırmaya gitmiş orda yapamamış vazgeçmiş şimdi 4 aylık oldu.
bunları duydukça allahım isteyenllere ver diyorum insanın psikolojisi bozuluyo valla

8 haftalıktı canım kontrole gittiğim dr kendi jinekoloğum değildi. Öneri üzerine gitmiştim o hemen kürtaj yapmamız gerek yarın sabah gel dedi. Kendi dr ma gittim oda Kürtaja gerek yok kanlanma var zaten 1-2 güne kanamayla atarsın diyince beklemeyi tercih ettim. Kürtaj ürküttü nedense. Allah kimseye yaşatmasın. çok acı

Son düzenleme:

canım üzülme herşeyde bi hayır vardır bebekte zaten anomali varsa bi şekilde düşer diyor doktorlar.
inşallah sağlıklı gebelikler yaşarız bundan sonrasında
bu arada reglim geldi sandım hafif bi pembelik gelmişti peçeteye ama gelmedi hala ateşim çıktı karnım ağrımaya başladı hala yok gerildim valla olsamda rahatlasam

iyiyim canım sen nasılsın bugün sınav yokmuydu ben çok yoruldum yine anstezik gazlardan uykum geldi yaaa

iyiyim canım sen nasılsın bugün sınav yokmuydu ben çok yoruldum yine anstezik gazlardan uykum geldi yaaa

ay bugün ektim okulu dün gece resim yapıyorum derken 4 oldu saat sabahta kalkamadım iyi oldu valla
hem ateşim var adet sancılarım başladı ha geldi geliyo derken geldi bir iki damla ağrı kesici aldım artık
ya şu gazlardan bende alsam geceleri uykuya dalmam baya bi problem :))) uykusuzluktan ölüyo olsam yarım saat normal zamanlarda 1 saat 2 saat artık bahtımıza ne çıkarrsa
eşimde diyo sende dikkat sorunu var beynini boşaltamıyosun ciddende beynim hiç susmuyo ya şaka gibi gerekli gereksiz ne varsa aklımdan geçiyo meditasyonamı başlasam ne yapsammmmm

iyi yapmışsın canım dinlen biraz kafaya çok takıyorsun galiba dikkat sorunu ondan olabilir senin okul ne zaman bitiyor çok zahmetli ya senin dersler biz bile bıkmıştık kardeşimden biliyorum valla ben en geç 10da yataktayım daha fazla dayanamıyorum çok uykum geliyor eşim gelince zor olacak biraz benim için o gezmeyi çok sever hiç evde durmayız yeterki gelsin aşkım ben uykusuzluğa razıyım valla

canım ben hep böyleydim uyku problemim hep vardı yapı olarakta takıntılı bi insan değilimdir ama kafamdan neler geçiyo bi bilsen yıllar önce izlediğim filmler gün içinde yaşananlar gereksiz abuk şeyler okul bu dönem haziranda bitiyo sonra eylülde başlıyo yine seneye haziranda bitecek tam olarak ama allahtan son dönem staj en ağırı bu dönem diye düşünüyoruz. valla eşimde bende alıştık artık her gece 3 ten önce yatamıyoruz sabah 7 de ayaktayız. eşiminde her daim işi var evdede çalışıyo adamcağız mak. mühendisi ve dışarıyada iş yapıyo oto cat diye bi prog. var proje çiziyo pc de. bende yanında oturuyorum ya ders ya ödev bi taraftan radyo dinliyoruz çay kahve her gece böyle dışarı çıkmayalı baya oldu geçen hafta çıkalım dedik inan bi yemeği zor yedik evde işlerimiz vardı yine
bu arada kaç gün kaldı şafak kaç

alyacım ben bugün kuru incir aldım incir kürü yapmayı düşünüyorum ama kesin karar veremedim sen ne dersin sence sorun çıkarmı

alyacım ben bugün kuru incir aldım incir kürü yapmayı düşünüyorum ama kesin karar veremedim sen ne dersin sence sorun çıkarmı

valla canım şimdi ne desem boş şahsi fikrim ben çok sıcak bakmıyorum incirde olsa soğanda olsa ki bunlar bitki hep yediğimiz şeyler ama rutin olarak sürekli vücuda alma fikri benim aklımda soru işaretleri bırakıyo her vucudun reaksiyonu farklı herkeste çok değişik durumlar yaşanabilir. tamamen hissel bişey bu sana diyememki şöyle araştırma var şöyle zararlıymış diye. bilmediğim içinde kullanmıyorum

bebiş olunca zorluk çekmezsin o zaman gece uykusuzlukları felan olmaz desene ama vucut uykusuzluğa belirli bir zaman sonunda sinyal verebilir en az 6 saat uymalısın çabuk hastalanabilirsin beni görsen söyleyince inanmıyorlar eve gelincede bir posta uyuyorum 1_2 saat 10da yataktayım sabaha kadar ama kociş gelince 1den önce yatmıyoruz bakalım nasıl olacak 26 gün kaldı bakalım dört gözle bekliyorum sizde yazın biraz rahatlarsınız bence aslında dışarı çıkmak benim için çok önemli değil eşimle güzel vakit geçireyimde nerde olursa olsun

az kalmış canım senin kociş gelsin bak bakalım dışarı çıkıyomusunuz benden demesi en 1 ay evden dışarı adım atmazsınız başbaşa hoş vakitlerrrrrrr uyku muykuda hak getire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…