bebiş olunca zorluk çekmezsin o zaman gece uykusuzlukları felan olmaz desene ama vucut uykusuzluğa belirli bir zaman sonunda sinyal verebilir en az 6 saat uymalısın çabuk hastalanabilirsin beni görsen söyleyince inanmıyorlar eve gelincede bir posta uyuyorum 1_2 saat 10da yataktayım sabaha kadarama kociş gelince 1den önce yatmıyoruz bakalım nasıl olacak 26 gün kaldı bakalım dört gözle bekliyorum sizde yazın biraz rahatlarsınız bence aslında dışarı çıkmak benim için çok önemli değil eşimle güzel vakit geçireyimde nerde olursa olsun
aslında biz ne yapmak boş biliyormusun olacağı zaman istediğin kadar korun oluyor olmazsada ne yaparsan yap olmuyor arkadaşım istemiyordu ve korunuyorlardı (kondomla)ama şimdi hamile çok dikkat ettik diyor hiç kaçamak olmadı hatta evinde yatılı misafirleri varmış ilişkileri bile çok az olmuş ama zamanı gelince oluyor demekki tabi böyle şeyleri duyunca insan üzülüyor biz o kadar deniyoruz neden olmuyor diye
hiç sorma zaten uyutmam seni diyor sürekli gelirgelmez başbaşa tatile gidiyoruz çok özledim seni diyor valla korkmuyorum desem yalan olur bebek için günaşırı olması gerekiyor dedim olmaz öyle şey diyor bana ne yapsam bilemedim
aynı fikirdeyim olacak olduktan sonra olur ben yatmıyorum bile ilişki sonrası Allah herşeyi ona göre yaratmış spermler niye hareketli o zaman biz yatsak ne olur kalksak ne olur. o yüzdende hiçbişey yapmıyorum en azından bişi yiyip içmek istemiyorum kür falan bu ay ovulasyon alıcam ama yumurtlamamı bilmiyorum çünkü onda bi sakınca görmüyorum vucut dışı olduğu için
hangi marka alacaksın testi karar verdinmi valla bu konuda sana güveniyorum ben sen hangisini alırsan bende onu alacam daalyacım bu arada eşime dönüşünde süpriz yapmak istiyorumbir fikrin varmı ne yapabilirim
galiba bi ben varım takıntılı bal+tarçın+çörekotu kullandım. ilişki sonrası belimin altına yastık koyarım bacaklarımı kaldırıp yukarı dikmelerim de cabası. Olmayınca olmuyo. Aslında biliyorum Allah ol dediğinde olacak ama işte takmışım ben biran önce silkelenip kendime gelmem gerek. Bravo sana alya
zaten yumurtlama günümün bitişinde geliyor 10 mayısta burda ben 22 mayısta mens oluyorum o yüzden ilk ay çok takmıyorum olmayabilir yani adamcaz askerden geliyor ya kırmak istemiyorum onu ne zaman derse kapı açık diyecem valla
aslında bende takıntılıyım ben elimden geleni yapayımda gerisi allaha kalmış diyorum incir bile aldım bugün kür uygulamak için eşime sıcak duşu yasakladım felan alyayı gerçekten tebrik ediyorum bu konuda
canım o benden önce halletmiş o işi interneten bakmış bir kaç tane gecelik beyenmiş bunları alalım diyor aslında benim için önmeli olan evlilik yıldönümümüz 20 mayısta hem doğumgünüm hemde evllilik yıldönümüm ve otelde olacaz ne yapabilirim sence hediye işide var tabi of yaaaaaa
kendine haksızlık ediyorsun sende de ne cevherler var maşallah daha zamanımız var canım aklına gelirse söylersin bana bende uygularımaslında mum gül felan otelde de yapılabilr bence müzikte olur kıyafet makyajda kolay küçük notlar var işte ne yazacamki düşünmem gerekiyor bu fikri beyendim ama yeni fikirlerede açığım tabi aslında en güzel hediye bebiş haberi olurdu ya neyseeeeee
bu nasılKocaman bir takvim hazırlamaya ne dersiniz? Büyük bir kartonun üzerine tüm ayları ve günleri sıralayın. Her gün için bir sevgi sözü yazın ve üzerini minik kağıtlarla kapatın. Sevdiğinizin her gün sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz hoşuma gitti ne dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?