bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslında biz ne yapmak boş biliyormusun olacağı zaman istediğin kadar korun oluyor olmazsada ne yaparsan yap olmuyor arkadaşım istemiyordu ve korunuyorlardı (kondomla)ama şimdi hamile çok dikkat ettik diyor hiç kaçamak olmadı hatta evinde yatılı misafirleri varmış ilişkileri bile çok az olmuş ama zamanı gelince oluyor demekki tabi böyle şeyleri duyunca insan üzülüyor biz o kadar deniyoruz neden olmuyor diye

uyuduğum zaman sorun yok çok uyurum derin uyurum bugün 1 de uyandım gece 4 te yatmiştım.
yaz gelse diye dört gözle bekliyorum valla bende. bizde evde çok iyi vakit geçiriyoruz çok güleriz genelde ama insan ara ara dışarıya bi hava almaya çıkmalı ya biz evlendik evleneli dışarda vakit geçiremedik yahu ne bi sinemaya gidebildik ne çay içmeye hep işimiz var gençliğiz gidiyo kız
bebek olunca zaten gidemeyiz artık yazı iyi değerlendirelim. senin eşin ne iş yapıyodu yaşı kaç

hiç sorma zaten uyutmam seni diyor sürekli gelirgelmez başbaşa tatile gidiyoruz çok özledim seni diyor valla korkmuyorum desem yalan olur bebek için günaşırı olması gerekiyor dedim olmaz öyle şey diyor bana ne yapsam bilemedim

aynı fikirdeyim olacak olduktan sonra olur ben yatmıyorum bile ilişki sonrası Allah herşeyi ona göre yaratmış spermler niye hareketli o zaman biz yatsak ne olur kalksak ne olur. o yüzdende hiçbişey yapmıyorum en azından bişi yiyip içmek istemiyorum kür falan bu ay ovulasyon alıcam ama yumurtlamamı bilmiyorum çünkü onda bi sakınca görmüyorum vucut dışı olduğu için

o zaman tamam ben sabah 6da ayaktayım haftasonu bile.haklısın ya bir aylığına geldi 2 kere sinemaya gittik evde bile her akşam film izledik yaaa sabret canım işleriniz azalsın çıkarsınız benim eşim 28 yaşında medikalci oda çok çalışıyor şehirdışı eğitimler felan oluyor

erkekler böyle yaaa 2 gün bile dayanamıyolar bide kendilerince fikir yürütüyolar öle olmaz böyle olur diye aman ben onada çok takmıyorum ya allah aşkına eskiden bunlarmı biliniyoru yok iki günde bir yok o kür yok bu ilaç maşallah herkeste vardı 3,5 çocuk. hergün yap sen arkadasım bişey olmaz olacağı varsa olur hergün yaptın diye olmayacak hali yokya hem ilk aydan strese girme dur bakalım önce bi hasret giderin beklentiye girme ilk aydan tadını çıkar boşver

hangi marka alacaksın testi karar verdinmi valla bu konuda sana güveniyorum ben sen hangisini alırsan bende onu alacam da alyacım bu arada eşime dönüşünde süpriz yapmak istiyorumbir fikrin varmı ne yapabilirim

galiba bi ben varım takıntılı bal+tarçın+çörekotu kullandım. ilişki sonrası belimin altına yastık koyarım bacaklarımı kaldırıp yukarı dikmelerim de cabası. Olmayınca olmuyo. Aslında biliyorum Allah ol dediğinde olacak ama işte takmışım ben biran önce silkelenip kendime gelmem gerek. Bravo sana alya

zaten yumurtlama günümün bitişinde geliyor 10 mayısta burda ben 22 mayısta mens oluyorum o yüzden ilk ay çok takmıyorum olmayabilir yani adamcaz askerden geliyor ya kırmak istemiyorum onu ne zaman derse kapı açık diyecem valla

aslında bende takıntılıyım ben elimden geleni yapayımda gerisi allaha kalmış diyorum incir bile aldım bugün kür uygulamak için eşime sıcak duşu yasakladım felan alyayı gerçekten tebrik ediyorum bu konuda

hangi marka alacaksın testi karar verdinmi valla bu konuda sana güveniyorum ben sen hangisini alırsan bende onu alacam da alyacım bu arada eşime dönüşünde süpriz yapmak istiyorumbir fikrin varmı ne yapabilirim

nasıl bi süpriz canım bence bi erkeğe süpriz yapacaksan çok düşünmene gerek yok konsepti seksi gecelikler olan her süprize bayılacaklarından eminim

takma canım benim silkelen kendine gel valla taktıkça kendini yıpratırsın dediğim gibi allah öyle yaratmış zaten hiç gereği yok

aynen canım ne gereği var ilk aydan strese girme bi tadını çıkarın eğlenin gülün keyfinize bakın

canım o benden önce halletmiş o işi interneten bakmış bir kaç tane gecelik beyenmiş bunları alalım diyor aslında benim için önmeli olan evlilik yıldönümümüz 20 mayısta hem doğumgünüm hemde evllilik yıldönümüm ve otelde olacaz ne yapabilirim sence hediye işide var tabi of yaaaaaa

tatlım zaten allah üreme fonksiyonlarıyle yaratmış bizi ay kasmayın bu kadar köyde yaşayan insanlar var dünyadan bihaberler onların nasıl oluyo
bu arada ovulasyon konusunda hala araştırmadayım marka olarak karar veremedim ama çok kit olması lazım içinde ben geç yumurtluyorum sanırım öncelikle şartım o . sanada haber veririm canım

ay tam adamına sordun ben odunun tekiyim ayol ama dur bi arkadasım şöyle yapmıştı önce güzel bi yemek sipariş verdi yanında pembe şarap vardı rose. sonra küçüm mumlar yerleştirdi yere yatak odasına gidiyodu mumlar ve küçük notlar ilştirdi heryere yatağa gül yaprakları falan fondada güzel bi müzik bu arada tabi çok şıktı güzel bi elbise giymişti makyaj falan full bende yardıma gitmiştim hazırlık safasında mumları yakmak çok zor oldu ama birsürüydüler ama sen otel diyosun bunlar evde yapılacak şeyler dur otel versiyonunuda düşünelim. hediyeye gelince özel bişi olmalı mesela video çekebilirsin şu anda yok ya eşin işte o yoken onu nasıl özlediğini falan anlatırsın arada geyikler yaparsın sonra birlikte izler gülersiniz hoş bi anı olur

kendine haksızlık ediyorsun sende de ne cevherler var maşallah daha zamanımız var canım aklına gelirse söylersin bana bende uygularımaslında mum gül felan otelde de yapılabilr bence müzikte olur kıyafet makyajda kolay küçük notlar var işte ne yazacamki düşünmem gerekiyor bu fikri beyendim ama yeni fikirlerede açığım tabi aslında en güzel hediye bebiş haberi olurdu ya neyseeeeee

yok canım ben süpriz sevmiyorum ya daha doğrusu romantik ortam sevmem banada yapılsın istemem ölede bi ayarsızlığım var aklıma gelirs yine söylerim ben sana kız benim o arkadas googldan aratmıştı sevgiliye sipriz falan yazmıştı galiba bi baksana bu arada geçen aklıma geldi hamileliği öğrendiğim test kitini kargo yapıp göndereyim eşimin işyerine diye ama sabredemem hemen söylerim kargo olsa 1 gün geçmesi lazım içinde romantizm olmayan süprizlerede açığım bu arada nebileyim bi tatil rezarvasyonu bi hediye falan bunları seviyorum

o kadar bende dayanamam hemen söylerim ya dur br bakayım nete bakalım neler bulacam bende süprizleri çok seviyorum ya şaşırtmak çok hoşuma gidiyor

bu arada bakıyorum netten bi tanesi kendi anılarında kara kalemle çizdirip bi kitap hazırlatmış
sende slayt falan yapabilirsin fotolarınızın olduğu video falan olabilir en sondada kendini çekersin güzel bi metin hazırlarsın yada doğaçlama yap

bu nasılKocaman bir takvim hazırlamaya ne dersiniz? Büyük bir kartonun üzerine tüm ayları ve günleri sıralayın. Her gün için bir sevgi sözü yazın ve üzerini minik kağıtlarla kapatın. Sevdiğinizin her gün sizi düşüneceğinden emin olabilirsiniz hoşuma gitti ne dersin

hımm güzel esasında bunu dahada geliştirebilirsin bak ablam matbada hersene oğluna takvim yaptırıyo resimleri oluyo seninkide öyle olsun sen taslağını hazırla fotoları ver yazıları hazırla matbacıyla görüş profosyonel bişi olsun birde takvim sırasıyla olsun mesela ilk sayfada tanıştığınız dönemlerdeki foto olsun sonra nişan olabilir sonra düğün davetiyeniz düğününden kareler falan en sonada bebek patiği resmi koy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…