bak birde anlamam diyorsun daha ne olsun canım ya süper fikir çok beyendim muhtemelen bunu yapacam şimdiden heyecanlandım
yaaa çok heyecanlı yap mutlaka olurmu bak bende heveslendim çok güzel bir sofra hazırla giyin süslen yatak odanızı da süsle biraz mumlar çiçekler şok olsun sende tadını çıkar ama en yakın zamanda yap olurmu hiç beklemediği bir anda
kızlar ben artık yatıyorum iyi geceler
belkide oda çok beklemişitr acısını çıkartıyodur kendine hehe
İyi akşamlar arkadaşlar,bende aranıza katılmak istedim. 1,5 yıllık evliyim.Artık bizde çocuk istiyoruz fakat mayıs, haziran gibi denemelere başlamayı düşünüyoruz.Bakalım ne zaman olur.İnsan sanki hemen hamile kalacakmış gibi düşünüyor ama...Sizlere şunu sormak istiyorum hamilelik öncesi testler yaptırdınız mı hangi testleri yaptırdınız?Ben kızamıkçık testini düşünüyorm
Bende dr.gitmeyi düşünüyorum aynen geçen gün burda folik asitleri inceledim sanırım en iyisi folikplus siz hangilerini kullanıyorsunuz tavsiye edersinizBide kızamıkçık testi sanırım devlette olmuyormuş bilginiz varmı yaşadığım yerde özel kadın doğum hastanesi 1 tane bakalım onlara sorucam.
biraz önce hoşbulduk demedim kabalık oldu canım ben 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyiz.İlk günden beri eşim korunuyorArtık bi bebişimiz olsun diyoruz inşallah.Adetlerim falan çok düzenlidir ama buraları okuyorum siz ne zamandır deniyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?