bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak birde anlamam diyorsun daha ne olsun canım ya süper fikir çok beyendim muhtemelen bunu yapacam şimdiden heyecanlandım

bak birde anlamam diyorsun daha ne olsun canım ya süper fikir çok beyendim muhtemelen bunu yapacam şimdiden heyecanlandım

konuştukça aklıma geliyo canım ya bende az değilmişim he yazık ya ben eşime hiç yapmadım bak şimdi gaza geldim bende bişiler yapsam bi ara

yaaa çok heyecanlı yap mutlaka olurmu bak bende heveslendim çok güzel bir sofra hazırla giyin süslen yatak odanızı da süsle biraz mumlar çiçekler şok olsun sende tadını çıkar ama en yakın zamanda yap olurmu hiç beklemediği bir anda

benden böyle bi hareket yılın olayı olur valla dur kız yapayım valla şimdi reglim geldi bitsinde en kısa zamanda bi organize edeyim ben bu işi şaşkınlıktan ölür çünkü hiç beklemez benden

hadi bakalım merak ediyorum banada söyle tepkisini olurmu bende devam edeyim aratştırmaya kociş için neler yapabilirim bakalım

canım ben kaçtım eşim aradı çıkmış yoldaymış soframı falan kurayım sonra gelicem yine bugünde pc de işim var sunum hazırlıcam topicte açık olur arada yazarım burda olursanız :79::79::79::79::79:

kızlar ben artık yatıyorum iyi geceler

erkencisin yine ben daha yeni oturdum pc ye başlıcam şimdi sunumu hazırlamaya bugün yine 4 ü buluruz gibi geliyo hadi hayırlısı
yemekten sonra bi arkadaslarımız var onlar çağırdı işimizde var dedik bi kahveye gelin dediler onlara gittik. kız hamile kocasını bunaltmış mıy mıy ay sanki ölümcül hastalık daha 8 haftalık gebe şimdiden heyet raporu almış ay rahatsızım ay uyuyamıyorum kocasıda rica etti biraz konuş ayşe akıl ver filan die ordaydık bizde bak bana olsun diye uğraşıyorum neleri var böyle sen buldunda bunuyosun en güzel zamanların harap etme kendinede kocanada dedim. ay milyarlarca kadın hamile kalıyo bi senmisin hastalıkmıki bu abartma bazı şeyleri dedim geldim ohh iyi etmişim sevmiyorum böyle mızmız insanları

ha birde şöyle bi durum var bu kız 3 sene önce bi atak geçirmiş dr ilaç vermiş antideprasan bu kızımız kafasına göre kullanmaya devam etmiş daha sonrasında atak neyin olmamış ne bi dr gitmiş ne ilacı bırakmış şimdide ilacı bırakınca ay bana bişey olursa ay kalbim çarpıyo ay şöyle ay böyle eşide kalkmış psikiyatriste götürmüş prof.muş adam buna bi kızmış sen bana hastalık ispat etmeye çalışıyosun doktor olan benim bi zahmet susta teşhisi ben koyayım demiş sende hastalık falan göremedim ben böyle bi tanı koyamam 3 senedir boşyere ilaç kullanmışsın demiş

İyi akşamlar arkadaşlar,bende aranıza katılmak istedim. 1,5 yıllık evliyim.Artık bizde çocuk istiyoruz fakat mayıs, haziran gibi denemelere başlamayı düşünüyoruz.Bakalım ne zaman olur.İnsan sanki hemen hamile kalacakmış gibi düşünüyor ama...Sizlere şunu sormak istiyorum hamilelik öncesi testler yaptırdınız mı hangi testleri yaptırdınız?Ben kızamıkçık testini düşünüyorm

canım hoşgeldin. sen dr. git o zaten yapman gerekenleri söyleyecek sana kızamıkçık var smear testi var kan uyuşmazlığı varsa hemoglabin var vs. dr seni yönlendirir ancak şu önemli gebe kalmadan 3 ay öce folık asite başlasan iyi olur onu bi an önce al

Bende dr.gitmeyi düşünüyorum aynen geçen gün burda folik asitleri inceledim sanırım en iyisi folikplus siz hangilerini kullanıyorsunuz tavsiye edersinizBide kızamıkçık testi sanırım devlette olmuyormuş bilginiz varmı yaşadığım yerde özel kadın doğum hastanesi 1 tane bakalım onlara sorucam.

folıkplus gebelikte kullanılır. folbiol var gebelikten önce kullanılan. ben folbiol alıyorum. kızamıkçık devlet yapıyormu bilmiyorum özelde yaparlar ama sen bi sor bakalım bu arada yaşın kaç arkadasım ne kadarlık evlisin

Son düzenleme:
biraz önce hoşbulduk demedim kabalık oldu canım ben 27 yaşındayım 1.5 yıllık evliyiz.İlk günden beri eşim korunuyorArtık bi bebişimiz olsun diyoruz inşallah.Adetlerim falan çok düzenlidir ama buraları okuyorum siz ne zamandır deniyorsunuz?

bende 28 yaşındayım bu ay 4. denemem olacak canım yeni evliyiz hiç korunmadık diyebilirm. bu arada eşinin korunmasıda iyi olmuş ben doğum kontrol ilaçlarına pek güvenmiyorum hormon sonuçta.benimde adetlerim geçen aya kadar düzenliydi 24 günde bir olurdu ama bu ara 27 ye geçtim bu ayda 26. gün oldum bugün hatta. ovulasyon testi alıcam bu hafta hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…