bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.Tabi biz daha deneme falan yapmadık ama inşallah istediğimiz aylarda olur.Bu adet düzenine falan bakmıyor.Benim en yakın arkadaşımın genç kızlığından beri adet düzensizliği vardı.Hep doğum kontrol hapı kullandı.Ama ilk denemede hamile kaldı.Bu işlere belli olmuyor.Doğum kontrol haplarından yana değildim.Sağolsun eşimde hap kullanmam taraftarı olmadı.

aynen öyle bu iş adet düzensizliğine bakmıyo. sende inşallah istediğin ay kalabilirsin bu işlere hiç belli olmuyo kimisi ilk aydan kalıyo kimisi uğraşıyo kısmet işi valla

alya iyi gecelr çok sağol sohbet için ben çıkmalıyım malum yarın okul var artık burdan paylaşırız kib

selam kıslar siz beni pek tanımıyosunuz ,ama ben sizi takip ediyorum listeyede adım eklendi malum batım 10 nisandı ama ben henüz adet olmadım testte yapmadım bilmiyorum kafam çok karışık ne yapcam bilmiyorum 8 ay önce bi düşük yaptım-1 senelik evliyim ve 8 aydırda bebek istiyorum ama önce ALLAH istiycek yorucu bi 8 ay geçirdim adet düzensizliği falan derken bugüne kadar geldim şimdi adetim yine gecikti ama ben cesaret edip test yapamıyorum nasılsa adet düzensizliğindendir diye ya cayip de heyecan var ay ne yapsam bilemedim ya

bilemiycek ne var canım al bi idrar testi inş. görürsün çift çizgiyi... Bak 4 gün gecikmiş. Belkide bebişin seninle bunu bilmek sana mutluluk getir mezmi? Hadi bakalım bizide habersiz bırakma...

bilemiycek ne var canım al bi idrar testi inş. görürsün çift çizgiyi... Bak 4 gün gecikmiş. Belkide bebişin seninle bunu bilmek sana mutluluk getir mezmi? Hadi bakalım bizide habersiz bırakma...

ya yabiiki çift çizgi beni çooooooooooook mutlu eder mirada ,ama o kadar çok test yaptım ki yine hüsran olcak diye korkuyorum ,negatif çıkarsa yine adeti bekliycem onun stresi falan gözüm korktu

ya yabiiki çift çizgi beni çooooooooooook mutlu eder mirada ,ama o kadar çok test yaptım ki yine hüsran olcak diye korkuyorum ,negatif çıkarsa yine adeti bekliycem onun stresi falan gözüm korktu

hepimiz aynıyız canım benim evet insan ister istemez hüsrana uğrar tek çıktığında ama kendimizi toparlayıp biran evvel mayısa hazırlamamız lazım. Malum umut dünyası bu dünya, yılmamak gerek. Bebişlerimizi kollarımıza alacağımız günler çok yakında. Ama çift çıkarsa :) ,sonuçta bilmek ve ona göre hareket etmek gerek bence canım

canım ben seni hatırlıyorum listede adın var evet. bence hiç durma test yap varsa ne güzel olur yoksada kafandan atmış olursun önüne bakarsın böylede heyecan yapıyosun dahamı iyi ne kadar geciktirirsen o kadar büyük olur hayalkırıklığın. inş. hamişsindir hadi bakalım haberlerini bekliyoruz

kızlar regl oldum dün itibariyle bu seferde 26. gün oldum. normalde 24 geçen ay 27 bu sefer 26 oldu şaşırdı benim reglilerde
bu akşam ovulasyon sipariş ediyorum gg den hadi hayırlısı bakalım inş. bu sefer olur

mrb aramıza hoşgeldin aslında bütün değerlerine baktırman gerekiyor demir,b12,t4,gibi hepsine baktırırsan için rahat eder ve folbiol hamileleik için olanı diğerini hemileleikte alman gerekiyor zaten doktorun söyler sana hayırlısı bakalım

stresten bence canım beklemdesin ya ondandır hangi markayı almaya karar verdn bu arada dün yine erken yattım ya ama ne yapayım dayanamıyorum anestezik gazlardan uykum geliyor

stresten bence canım beklemdesin ya ondandır hangi markayı almaya karar verdn bu arada dün yine erken yattım ya ama ne yapayım dayanamıyorum anestezik gazlardan uykum geliyor

selam canım hoşgeldin şimdi almaya çalışıyorum laboquıck marka 30 kit var içinde

içinde[/Qhoşbulduk canım sen alda bakalım nasılmış ya benim canım sıkkın kasıklarımda ağrı vardı birkaçgündür bugün çok az kan geldi akıntıyla birkte neden olduğunu anlamadım ne yapmalıyım bilmiyorum biraz daha bekleyip devam ederse dra gideyim diyorum of ya nerden çıktı şimdi bu

aldım canım içinde 30 kit var birde 10 tanede gebelik testi var . bunu almamın nedeni birincisi aynı gebelik testleri gibi kaset tip ben tğkürük yada ince kitlerden istemiyordum ikincisi içinde 30 tane olması güzel birde sordum kullananlara memnun kalmışlar hadi hayırlısı .
canım senin neden kanaman olduki bende anlamadım adetine ne kadar var

daha 10 gün var canım ya arkadaşın biri yumurtlama kanaması olabilir dedi bakalım inş öyledir eşimin gelmesine az kala sorun çıksın istemiyorum mens düzenimin bozulmasını istemiyorum yaa bu arada test idrarla mı yapılıyormuş anlamadım

bende yumurtlamadan şüphelenmiştim

idrarla yapılıyomuş canım aynı gebelik testi gibi kullanımı ben bi yere yazmıştım memnunmusunuz diye bi tanesi memnunun demiş aldım baktım tekrar başka biride yanıltıyo demiş
aman neyse ne aldım artık kullanımıda önemliymiş ama ilk idrarla yapılmayacakmış ben akşam 5 te yapıcam 3 ten sonra sıvı alımını azaltıcakmışım

kullanma talimatı vardır zaten inşallah olur canım ya bende takvim nasıl yapılr ona bakıyorum modellere felan aklıma yattı bu fikir çok güzel olacak bence inşallah benim beyde beyenir

kullanma talimatı vardır zaten inşallah olur canım ya bende takvim nasıl yapılr ona bakıyorum modellere felan aklıma yattı bu fikir çok güzel olacak bence inşallah benim beyde beyenir

senin bey beğenir beğenmesinede öle kuru kuru takvimle olmaz biliyosun söylemiştim sana koncepti mor rengi tercih et derim çok sexiiii

bak onda karasızım siyah ve kırmızı istemiyorum çok var zaten ama morda güzel olur çok güzel olmasını istiyorum aklımda bir sürü şey var ama bakalım nasıl olacak sen ne yaptın süpriz işini mensin bitince yapacakmısın kocişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…