İnşallah hepimiz bebeklerimize kavuşuruz.Tabi biz daha deneme falan yapmadık ama inşallah istediğimiz aylarda olur.Bu adet düzenine falan bakmıyor.Benim en yakın arkadaşımın genç kızlığından beri adet düzensizliği vardı.Hep doğum kontrol hapı kullandı.Ama ilk denemede hamile kaldı.Bu işlere belli olmuyor.Doğum kontrol haplarından yana değildim.Sağolsun eşimde hap kullanmam taraftarı olmadı.
alya iyi gecelr çok sağol sohbet için ben çıkmalıyım malum yarın okul var artık burdan paylaşırız kib
selam kıslar siz beni pek tanımıyosunuz ,ama ben sizi takip ediyorum listeyede adım eklendi malum batım 10 nisandı ama ben henüz adet olmadım testte yapmadım bilmiyorum kafam çok karışık ne yapcam bilmiyorum 8 ay önce bi düşük yaptım-1 senelik evliyim ve 8 aydırda bebek istiyorum ama önce ALLAH istiycek yorucu bi 8 ay geçirdim adet düzensizliği falan derken bugüne kadar geldim şimdi adetim yine gecikti ama ben cesaret edip test yapamıyorum nasılsa adet düzensizliğindendir diye ya cayip de heyecan var ay ne yapsam bilemedim ya
bilemiycek ne var canım al bi idrar testi inş. görürsün çift çizgiyi... Bak 4 gün gecikmiş. Belkide bebişin seninle bunu bilmek sana mutluluk getir mezmi? Hadi bakalım bizide habersiz bırakma...
ya yabiiki çift çizgi beni çooooooooooook mutlu eder mirada ,ama o kadar çok test yaptım ki yine hüsran olcak diye korkuyorum ,negatif çıkarsa yine adeti bekliycem onun stresi falan gözüm korktu
selam kıslar siz beni pek tanımıyosunuz ,ama ben sizi takip ediyorum listeyede adım eklendi malum batım 10 nisandı ama ben henüz adet olmadım testte yapmadım bilmiyorum kafam çok karışık ne yapcam bilmiyorum 8 ay önce bi düşük yaptım-1 senelik evliyim ve 8 aydırda bebek istiyorum ama önce ALLAH istiycek yorucu bi 8 ay geçirdim adet düzensizliği falan derken bugüne kadar geldim şimdi adetim yine gecikti ama ben cesaret edip test yapamıyorum nasılsa adet düzensizliğindendir diye ya cayip de heyecan var ay ne yapsam bilemedim ya
stresten bence canım beklemdesin ya ondandır hangi markayı almaya karar verdn bu arada dün yine erken yattım ya ama ne yapayım dayanamıyorum anestezik gazlardan uykum geliyor
daha 10 gün var canım ya arkadaşın biri yumurtlama kanaması olabilir dedi bakalım inş öyledir eşimin gelmesine az kala sorun çıksın istemiyorum mens düzenimin bozulmasını istemiyorum yaa bu arada test idrarla mı yapılıyormuş anlamadım
kullanma talimatı vardır zaten inşallah olur canım ya bende takvim nasıl yapılr ona bakıyorum modellere felan aklıma yattı bu fikir çok güzel olacak bence inşallah benim beyde beyenir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?