bak onda karasızım siyah ve kırmızı istemiyorum çok var zaten ama morda güzel olur çok güzel olmasını istiyorumaklımda bir sürü şey var ama bakalım nasıl olacak sen ne yaptın süpriz işini mensin bitince yapacakmısın kocişe
24 günümüz kaldı biraz daha araştıyaım bakalım sende de güzel fikirler varmış ya birde anlamam diyorsun yaparsın yaparsın üşenmezsin merak etme onu mutlu edeceğini bilmek yeter sana
sende daha ne fikirler vardır biraz kafan rahatlasın okul bitsin kendine zaman ayır bak neler yaparsın neler
canım ben seni hatırlıyorum listede adın var evet. bence hiç durma test yap varsa ne güzel olur yoksada kafandan atmış olursun önüne bakarsın böylede heyecan yapıyosun dahamı iyi ne kadar geciktirirsen o kadar büyük olur hayalkırıklığın. inş. hamişsindir hadi bakalım haberlerini bekliyoruz
slm canım dün sizden aldığım gazla istemeyerek te olsa testi son anda eczane kapanmadan aldım akşam eve gidincede yaptım ama tek çiiiiizgiiiiiii çıktı haliyle biraz moralim bozuldu ama hemen toparlandım,henüz adet olmadım bugünle beraber 5 gün geçmiş olcak belki bikaç gün sonra yine yaparım hayırlısı artık:)
Hayırlısı tabii tatlış bu ay olmazsa bidahaki ay. Allah biliyo çalışmalara son sürat devam.
slm canım dün sizden aldığım gazla istemeyerek te olsa testi son anda eczane kapanmadan aldım akşam eve gidincede yaptım ama tek çiiiiizgiiiiiii çıktı haliyle biraz moralim bozuldu ama hemen toparlandım,henüz adet olmadım bugünle beraber 5 gün geçmiş olcak belki bikaç gün sonra yine yaparım hayırlısı artık:)
bravo arkadasım negatif çıkınca insanda ister istemez bi hayal kırıklığı olur ama umudunu yitirmemen çok güzel. bu ay olmazsa öbür aya oda olmadı öbür aya,,, şükür yaşadığımız çağda tıp gibi bir alternatifimiz var ben inanıyorum güzel bebbeişlerimiz olacak
bekle bakalım gelmezse adetin 2 gün sonra tekrarla geç döllenme olmuş olabilir
sağol canım,hayatta o kadar üzücü şeyler var ki böyle konularda biraz sabırlı olmak gerektiiğine inanıyorum,seninde dediğin gibi alternatiflerimiz çok rabbimiz de dilerse vakti zamanı gelince bizde anne oluruz inşaALLAH
ben 2 gün önce test yapmştım bugün yine yaptım ama tek çizgi çıktı eşimde gidelim bi poliklinikte bari yaptıralım bu testlere pek güven olmaz diyo henüz adet olmadım ama zaten düzensizdi o yüzden ben bu aydan bi sürpriz beklemiyorum bari adetim çabuk gelse
canım stresten de olabilir adet gecikmesi benim 10 gün geciktiğini bilirim biraz rahat bırk kendini olmadı kan testi yaptırırsın hakkında hayırlısı olsun hoşçakal
Merhaba arkadaşlar,
İnanın yazdıklarınızdan hiçbişey anlamıyorum,:44:
Hamile kalmak çok zor hale gelmiş,tek anladığım bu oldu,
Bu yumurtlama zamanı,ovulasyon testler falan ne oluyo,nasıl oluyo bi açıklar mısınız?
Çok istemesem de mecburen çocuk yapmamız lazım bu dünyada malesef,
Yani açıkcası korkuyorum ben nasıl büyütürüm,yapabilir miyim diye ondan...öfff bilmiyorum işte
kararsızım... :26:
niye zorunlu olsunki istemiyorsan zorla olacak birşey değil bu ayrıca anneliği gerçekten çok istemek lazım çünkü çok fedakarlık ve özveri istenen bir durum
sen karar ver canım önce biz açıklarız sonra ovulasyon falan
Ya ben korkuyorum işte nasıl büyütücem,o zorluklara nasıl göğüs gericem bilemiyorum,zorunlu derken
eşim de ister yani ısrar etmiyo ama eh torun isteyen büyükler var malum,
Ben de anneliği tatmak yaşamak istiyorum ama o derece büyük bi sorumluluk ağır geliyo nasıl baş
ederim diye düşünüyorum,o nedenle kararsızım yani... yaş da gelip geçiyo,bi yerden başlamak gerek sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?