bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aa valla mor al bu aralar favori rengim siyah kızrmızı demode oldu artık
ay ben çok üşeniyorum yaaa dur bakalım bitsinde bakarrım psikolojime göre

24 günümüz kaldı biraz daha araştıyaım bakalım sende de güzel fikirler varmış ya birde anlamam diyorsun yaparsın yaparsın üşenmezsin merak etme onu mutlu edeceğini bilmek yeter sana

24 günümüz kaldı biraz daha araştıyaım bakalım sende de güzel fikirler varmış ya birde anlamam diyorsun yaparsın yaparsın üşenmezsin merak etme onu mutlu edeceğini bilmek yeter sana

benim kendime hayrım yok yoksa baya fikirler varmış bende :)))

sende daha ne fikirler vardır biraz kafan rahatlasın okul bitsin kendine zaman ayır bak neler yaparsın neler

ay bi bitse valla devamsızlıktan kalıcam bu gidişle sınıfta rekor bende çok az kaldı :))))) canım ben kaçar ya film izlicem yada yatayım diyorum bugün işim gücüm yok şükürrr sanada ii gecelr canımmmm:79::79::79:

slm canım dün sizden aldığım gazla istemeyerek te olsa testi son anda eczane kapanmadan aldım akşam eve gidincede yaptım ama tek çiiiiizgiiiiiii çıktı haliyle biraz moralim bozuldu ama hemen toparlandım,henüz adet olmadım bugünle beraber 5 gün geçmiş olcak belki bikaç gün sonra yine yaparım hayırlısı artık:)

Hayırlısı tabii tatlış bu ay olmazsa bidahaki ay. Allah biliyo çalışmalara son sürat devam.

Hayırlısı tabii tatlış bu ay olmazsa bidahaki ay. Allah biliyo çalışmalara son sürat devam.

aynen öyle umut hiç bitmiyo bitmesinde inşaALLAH bebiş yoksa inş. tez zamnda adet olurum da bari böyle rahatlarım neyse sanırım bu işler hesap kitapla olmuyo ama en azından çaba sarfetmek istemek de güzel diye düşünüyorum ya annelerimiz hemen doğuruvermişler azıcık onlara çekseydik ya:)

bravo arkadasım negatif çıkınca insanda ister istemez bi hayal kırıklığı olur ama umudunu yitirmemen çok güzel. bu ay olmazsa öbür aya oda olmadı öbür aya,,, şükür yaşadığımız çağda tıp gibi bir alternatifimiz var ben inanıyorum güzel bebbeişlerimiz olacak
bekle bakalım gelmezse adetin 2 gün sonra tekrarla geç döllenme olmuş olabilir

sağol canım,hayatta o kadar üzücü şeyler var ki böyle konularda biraz sabırlı olmak gerektiiğine inanıyorum,seninde dediğin gibi alternatiflerimiz çok rabbimiz de dilerse vakti zamanı gelince bizde anne oluruz inşaALLAH

ben 2 gün önce test yapmştım bugün yine yaptım ama tek çizgi çıktı eşimde gidelim bi poliklinikte bari yaptıralım bu testlere pek güven olmaz diyo henüz adet olmadım ama zaten düzensizdi o yüzden ben bu aydan bi sürpriz beklemiyorum bari adetim çabuk gelse

canım stresten de olabilir adet gecikmesi benim 10 gün geciktiğini bilirim biraz rahat bırk kendini olmadı kan testi yaptırırsın hakkında hayırlısı olsun hoşçakal

kimsecikler uğramıyo artık sıkılıyorum güzel haberlerinizi verinde kendimize gelelim kızlar....

kızlar özledim siziiiiiiii görüşemiyoruz bi türlü...inş hepimiz mayısta güzel haberler alırız....çalışmalara devammmm

merhaba kızlar evet son zamanlarda bir türlü konuşamıyoruz. bende bu aralar yoğunum sürekli. çok sıkıldım. bu ay adetim geldi malesef 13 martta başladı. ovulasyon testi aldım yarın elimde olacak. bu ayda öyle denicem aynı anda ateşte ölçsemmi acaba diyorum ona karar vermedim daha. birdahaki reglim 8 mayıs gibi inş. gelmez :))) sizlerde durum nedir anlatın bakalım

canım stresten de olabilir adet gecikmesi benim 10 gün geciktiğini bilirim biraz rahat bırk kendini olmadı kan testi yaptırırsın hakkında hayırlısı olsun hoşçakal

ewt canım ya bugün 8 gün oldu ve hala beklenen misafirim gelmedi neyse dediğin gibi kendimi rahat bırakıyorum, olabilir belki kan testi yaptırabilirim

hoşçakal canım sağol

Merhaba arkadaşlar,

İnanın yazdıklarınızdan hiçbişey anlamıyorum,:44:

Hamile kalmak çok zor hale gelmiş,tek anladığım bu oldu,

Bu yumurtlama zamanı,ovulasyon testler falan ne oluyo,nasıl oluyo bi açıklar mısınız?

Çok istemesem de mecburen çocuk yapmamız lazım bu dünyada malesef,

Yani açıkcası korkuyorum ben nasıl büyütürüm,yapabilir miyim diye ondan...öfff bilmiyorum işte

kararsızım... :26:

niye zorunlu olsunki istemiyorsan zorla olacak birşey değil bu ayrıca anneliği gerçekten çok istemek lazım çünkü çok fedakarlık ve özveri istenen bir durum
sen karar ver canım önce biz açıklarız sonra ovulasyon falan

Ya ben korkuyorum işte nasıl büyütücem,o zorluklara nasıl göğüs gericem bilemiyorum,zorunlu derken

eşim de ister yani ısrar etmiyo ama eh torun isteyen büyükler var malum,

Ben de anneliği tatmak yaşamak istiyorum ama o derece büyük bi sorumluluk ağır geliyo nasıl baş

ederim diye düşünüyorum,o nedenle kararsızım yani... yaş da gelip geçiyo,bi yerden başlamak gerek sanırım...

eğer bebekleri seven bir yapın varsa büyütürsün korkma eminim allah onun sabrını sevgisini veriyor.
kaç yaşındasın ? ne kadarlık evlisin bunlarda önemli tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…