bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eğer bebekleri seven bir yapın varsa büyütürsün korkma eminim allah onun sabrını sevgisini veriyor.
kaç yaşındasın ? ne kadarlık evlisin bunlarda önemli tabi.

Üç buçuk yıllık evliyim,ve 27me yaklaşıyorum...evet yeğenlerim var çok seviyorum ama iş kendi

çocuğunu doğurup büyütmeye gelince değişiyo...sorumluluk yükü biniyo omuzlarına...

kendimizi zorunlu hissedersek bu işin altından kalkmak daha da zor olur die düşünüorum. bir bebek sahibi olmak kendi canından ve canından daha çok sevdiğin insandan bir parça doğurmak ne büyük mutluluktur kimbilir. ben çok istiyorum ve allah isteyen herkese versin inşallah diyorum.

kızlar nerdesinizzzzzzzzz
bugün itibariyle ovulasyon testine bailamış bulunmaktayım. internetten sipariş verdim laboquıck marka içinde 30 adet ovulasyon kiti 10 tane de gebelik testi var. akşam 6 da yaptım ilk testim negatif :))) muhtemelen adete yakın yumurtlama olacak bakalım göreceğiz

kızlar nerdesinizzzzzzzzz
bugün itibariyle ovulasyon testine bailamış bulunmaktayım. internetten sipariş verdim laboquıck marka içinde 30 adet ovulasyon kiti 10 tane de gebelik testi var. akşam 6 da yaptım ilk testim negatif :))) muhtemelen adete yakın yumurtlama olacak bakalım göreceğiz

nerden ne kadara aldın bilgi verebilir misin............

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/412295-laboquick-testlerim-regliykende-pozitif-cikiyor.html buraya bi bakar mısın çok şikayet etmişler o testi.....

biz de bebek istiyoruz artık önce bi doktora gitmeyi düşünüyorum ama genetik olaylar filan incelensin diye. bebek kararı aldıktan sonra doktora gittiniz mi sizler de, faydası oldu mu, ne gibi bi yok izliyolar ne tip testler tahliller yapılıo, yardımcı olursanız sevinirim Allah isteyen herkese nasip etsin bebişini kucaklamayı

nerden ne kadara aldın bilgi verebilir misin............
gittigidiyordan aldım 32 tl kampanyası var normalde bu fiyata 30 kit olmuyor

gebeyken bütün ovulasyonlar pozitif çıkar zaten hormon salınımından dolayı normal yani. onun dışında bikaç kullanan arkadasa sordum memnun olduklarını söylediler. tabi doğru kullanımda çok önemli zaten yazıyor prospektüste. ben memnun kalırmıyım bu ay sonu belli olur bakalım inş. güzel haberlerle memnun kaldığımı iletebilirim

canım dr. git tabi ama genetik olaylar falan incelenmiyo öyle birşey yok yani bazı testler yapılıyor hormon testleri kızamıkçık testi gibi kan uyuşmazlığı varsa hemoglabin gibi. birde ultrasonla içeriden kamerayla bakılır. rahimde yada yumurtalıklarda normalmi diye. birde folıc asit kullanman gerekkir 3 ay öncesinden

İyi geceler arkadaşlar doktora gittim.Demir,b12 tahlilleri yaptırdım.Ama sonucu daha almadım yarın alcam.Kızamıkçık yaptırmadım çünkü bizim burda özel hastane 1 tane var oda tahlilleri ankaraya gönderiyo pek güvenilir değil.Doktor folik plus verdi günde 2 tane içiyorum.Ama folik asitten mi bilemedim hiç iştahım yok hiç bişey yemek istemiyorum.Hep su içmek istiyorum nerdeyse 5 lt su içiyorum.Sizde de böyle bir etki varmı?

ya inanırmısın biraz önce eşime diyodumki ben hiç su içmezdim son zamanlarda çok su içiyorum bide mide bulantılarım oluyo ara ara ama hiç ona yormamıştım sebeb arayıp duruyodum :) demekki folıc asit yapıyo yalnız benimki folbiol sana niye plus verdiki o gebelikte veriliyormuş diye biliyorum. gerçi hepsi aynıda

Doktora bende sordum hangisi iyi diye farketmez dedi.Benim hemşire arkadaşlar folik plus al demişlerdi.Hamilelikte 3 tane içiliyo sanırım.Ben şimdilik 2 tane içiyorum.İçerğinde kalsiyum ve d vitaminide var.Folbiolde sadece folik asit var.Ben öncedende çok su içerdim günde 3 lt falan ama şimdi resmen içim yanıyor.Canım sadece su içmek istiyor.İştah durumun nasıl?

canım doktor sana günde 3 tane mi iç dedi aynısından bende de var. 3 cok gibi geldi bana sanki.

Hayır canım ben günde 2 tane içiyorum sanırım hamilelikte 3 tane içiliyor.Ben daha hazırlık aşamasındayım

eskiden hiç su içmediğim günler oluyordu çaydı kahveydi meyve suyuydu susamıyodum. bu aralar 2 lt içiyorumdur heralde. iştahım yok yediğim zaman midem bulanıyo. 1 ay oldu başlayalı ama ara ara unuttum almayı

slm kızlar peki bu folik asit ne işe yarıyor hamile kalmaya yardımcımı oluyor yoksa bebek için hazırlıkmı

Hayır canım ben günde 2 tane içiyorum sanırım hamilelikte 3 tane içiliyor.Ben daha hazırlık aşamasındayım

canım ben de hazırlıktayım :) ben sağlık ocagında yazdırdım o ilacı günde üç tane dedi içtigin tarihi not al gebe kalınca doktorun ona göre ayarlar miktarını dedi. bi arkadaşımada 3 tane iç hamile kalınca bire düşücen duruma göre demişte ondan sordum.

slm kızlar peki bu folik asit ne işe yarıyor hamile kalmaya yardımcımı oluyor yoksa bebek için hazırlıkmı

canım folik asit bebek için hazırlık.Bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için çok faydalı olduğunu biliyorum.Ayrıca bebeğin bi hastalık var adını şimdi hatırlayamadım ona yakalanmasını önlüyormuş.Kullanılmasında fayda olduğuu düşünüyorum.Doktor zaten yazıyor.

:)) canım folıc asit b grubu vitaminlerinden yaza yaza bir hal oldum hamileliği kolaylaştırıcı birşey değil. besinlerdede olan bi vitamin. gebelilkten önce alınması gerekiyor ki vucut depolarını doldursun gebelikte çok ihtiyaç var çünkü ilk üç ayda bebeğin organ oluşumu döneminde merkezi sinir sistemine ve omurilikte etkin bir madde

aynı şeyleri yazmışızzz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…