eğer bebekleri seven bir yapın varsa büyütürsün korkma eminim allah onun sabrını sevgisini veriyor.
kaç yaşındasın ? ne kadarlık evlisin bunlarda önemli tabi.
kızlar nerdesinizzzzzzzzz
bugün itibariyle ovulasyon testine bailamış bulunmaktayım. internetten sipariş verdim laboquıck marka içinde 30 adet ovulasyon kiti 10 tane de gebelik testi var. akşam 6 da yaptım ilk testim negatif :))) muhtemelen adete yakın yumurtlama olacak bakalım göreceğiz
kızlar nerdesinizzzzzzzzz
bugün itibariyle ovulasyon testine bailamış bulunmaktayım. internetten sipariş verdim laboquıck marka içinde 30 adet ovulasyon kiti 10 tane de gebelik testi var. akşam 6 da yaptım ilk testim negatif :))) muhtemelen adete yakın yumurtlama olacak bakalım göreceğiz
gittigidiyordan aldım 32 tl kampanyası var normalde bu fiyata 30 kit olmuyornerden ne kadara aldın bilgi verebilir misin............
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/412295-laboquick-testlerim-regliykende-pozitif-cikiyor.html buraya bi bakar mısın çok şikayet etmişler o testi.....
biz de bebek istiyoruz artıkönce bi doktora gitmeyi düşünüyorum ama genetik olaylar filan incelensin diye. bebek kararı aldıktan sonra doktora gittiniz mi sizler de, faydası oldu mu, ne gibi bi yok izliyolar ne tip testler tahliller yapılıo, yardımcı olursanız sevinirim Allah isteyen herkese nasip etsin bebişini kucaklamayı
İyi geceler arkadaşlar doktora gittim.Demir,b12 tahlilleri yaptırdım.Ama sonucu daha almadım yarın alcam.Kızamıkçık yaptırmadım çünkü bizim burda özel hastane 1 tane var oda tahlilleri ankaraya gönderiyo pek güvenilir değil.Doktor folik plus verdi günde 2 tane içiyorum.Ama folik asitten mi bilemedim hiç iştahım yok hiç bişey yemek istemiyorum.Hep su içmek istiyorum nerdeyse 5 lt su içiyorum.Sizde de böyle bir etki varmı?
Doktora bende sordum hangisi iyi diye farketmez dedi.Benim hemşire arkadaşlar folik plus al demişlerdi.Hamilelikte 3 tane içiliyo sanırım.Ben şimdilik 2 tane içiyorum.İçerğinde kalsiyum ve d vitaminide var.Folbiolde sadece folik asit var.Ben öncedende çok su içerdim günde 3 lt falan ama şimdi resmen içim yanıyor.Canım sadece su içmek istiyor.İştah durumun nasıl?
Doktora bende sordum hangisi iyi diye farketmez dedi.Benim hemşire arkadaşlar folik plus al demişlerdi.Hamilelikte 3 tane içiliyo sanırım.Ben şimdilik 2 tane içiyorum.İçerğinde kalsiyum ve d vitaminide var.Folbiolde sadece folik asit var.Ben öncedende çok su içerdim günde 3 lt falan ama şimdi resmen içim yanıyor.Canım sadece su içmek istiyor.İştah durumun nasıl?
Hayır canım ben günde 2 tane içiyorum sanırım hamilelikte 3 tane içiliyor.Ben daha hazırlıkaşamasındayım
slm kızlar peki bu folik asit ne işe yarıyor hamile kalmaya yardımcımı oluyor yoksa bebek için hazırlıkmı
slm kızlar peki bu folik asit ne işe yarıyor hamile kalmaya yardımcımı oluyor yoksa bebek için hazırlıkmı
canım folik asit bebek için hazırlık.Bebeğin beyin ve omurilik gelişimi için çok faydalı olduğunu biliyorum.Ayrıca bebeğin bi hastalık var adını şimdi hatırlayamadım ona yakalanmasını önlüyormuş.Kullanılmasında fayda olduğuu düşünüyorum.Doktor zaten yazıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?