bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tmm cnm çok sağol bu arada bende 20aylık evliyim 1senedir korunmuyoruz ama bebek olmadı her şeyede dikkat ediyoruz ama olmadı.9 ay doğum kontrol hapı kullandım henüz doktor kontrolüne de gitmedim smear yaptırmaya gitmiştim o zaman 1 sene olsun öyle gel dedi doktor.daha önce gidenler ne gibi tetkikler yapılıyor??

canım bana günde 2 tane yazdı.Başka bişey demedi.Ama bu aşamada forumdan takip ettiğim kadarıyla günde 2 tane hamilelikte 3 tane alınıyor diye okudum.Sen tekrar sor.Bende aile hekimine yazdırdım.

1 sene olduysa dr. gidin arkadasım geç bile kalmışsın ben evlenir evlenmez rutın kontrollere başladım. illa gebelik içinde değil 6 ayda gidilmesi gerekir. yumurtlama günlerini biliyomusun? gün aşırı ilşkin oldumu hep bunlarda önemli hem eşinde gitmeli genel testleri yaptırmalı

slm ayşecim ben geldim yine nöbet vardı hadi bakalım inşallah memnun kalırsın bende bu haftasonu mens oluyorum artık siparişini vereyim diyorum mens bitince hemen başlıyormusun teste zamanı varmı

hımm teşekkür ederim bilgiler için. ben bi doktora görüniym en iisi

slm ayşecim ben geldim yine nöbet vardı hadi bakalım inşallah memnun kalırsın bende bu haftasonu mens oluyorum artık siparişini vereyim diyorum mens bitince hemen başlıyormusun teste zamanı varmı

canım nerelerdesin ya merak ettim. ovulasyonu aldım bakalım göreceğiz iyi yorumlarda var kötülerde var yalnız baktımda her marka için bu böyle neyse deneyip göreceğiz. canım adet siklusuna göre değişiyor ne zaman başlayacağın prospektüste var tablo zaten ona göre yapıyosun. ben iki gün oldum 6. günde başladım tabi şimdilik negatif

Arkadaşlar doktora sadece kendimiz mi gideceğiz hormon testleri falan için,yoksa eşimizin de yaptırması

gerekiyor mu?

Bir de başka ne gibi konulara dikkat etmemiz gerekiyo hamile kalmadan önce biraz anlatır mısınız,ben

çok bilgi sahibi değilim bu konuda...
:44:

canım gebe kalmadan senin mutlaka gitmen gerekli eşininkiyse tercih meselesi. mesela benim bu ay 4. denemem olacak eğer bu ayda olmadı eşimi göndereceğim çünkü hiç gitmedi ama eğer bir problem varsa gecikmeden öğrenmek isteriz tabi. gebe kalmadan önce mutlaka folık asit almalısın onun dışında testlerini yaptıracaksın doktor seni yönlendirecek

Çok teşekkür ederim alya ilgilendiğin için,

Bir de bi arkadaşım bi soru sormamı istedi,yeni evli,evinde neti yok,

Arkadaşımın ilk gecesinde kan olmamış,kendisi merakından doktora gitmiş,esnek zar demiş

doktor,ama hamile kalabilirsin adetlerin düzenliymiş madem demiş,

Arkadaşım soramamış ama diyoki,nasıl çocuk olacak ben anlayamıyorumki ilişkinin tam anlamıyla olup

olmadığını,giriyomu anlamıyorum diyo,

Bir de doğumda keserler mi eğer esnekse zar çok mu yırtılır diyo,

Ben de tecrübe sahibi olmadığım için bişey diyemedim açıkcası...
:44:

canım kızlık zarı yapısı itibariyle üzerinde delikler olan bi zardır. regli kanamasının dışarıya atılması için. zaten tamamen kapalı olsa adet kanını nasıl atıcaz dışarı dolayısyla elbette gebe kalabilir. doğumdada ona bir müdahalede bulunulmasına gerek yok kendisi yırtılır zaten önemli bir olay değil yani . ilşkinin olup olmaması zarla alakalı değilki canım. ilişkinin nasıl olduğunu biliyor zaten değilmi tam anllamıyla birleşme olmuş olması gerekir.

Alya merhaba.epeydir yoktum muhabbet güzelmiş,cok rahatsızım gribim,bir haftadır falan ovulasyon dönemimdi aynı zamanda,hastalıgıma denk geldi,öyle yani... bu ayda gebelik isteyen arkadaşlara, güzel haberler duymak nasip olur cabaları bosa cıkmaz inşallah,mutlu haberler çok olumlu geliyor,sende bir test kullanıyormussun inşallah faydasını görürsün

canım çok geçmiş olsun önce sağlık. evet bu ay ovulasyona başladım bugün 3. günüm daha yumurtlama olmadı tabi geç olacak diye tahmin ediyorum. inşallah bu sefer tuttururum insan ister istemez yıpranıyo tabi bu süreçte. bu ayda olmazsam hayal kırıklığı yaşayacağım malesef ,hayırlısı olsun ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…