bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu kafaya takma durumu bende dönem dönem oluşan birşey sürekli böyle değilim . geçen ay inanılmaz rahattım bu ay biraz düşünüyorum esasında forumda ne kadar vakit geçirirsem o kadar çok düşünüyorum kalan zamanlarda aklımda bile değil ovulasyon kullanıyorum ya bugün 9. gün ne hikmetse çift gibi çıktı baya koyu yani şaşırdım sanırım marka dandik çıktı ama yinede boş geçirmicem tabi değerlenidiricem ama şimdi okudum bi arkadasım arka arkaya 5 gün çift çizgi çıkmış

kımseler yokmu.ben bır dusuk yaptım sımdı bebısım olsun ıstıyorum.tıroıd hastasıyım da

canım hoşgeldin ve geçmiş olsun diyorum inş. çok beklemezsin bizde burda böyle bebiş isteyenler olarak birbirimize danışıyoruz paylaşıyoruz umarım sende hoşca vakit geçirirsin.

kızlar selam, ben hala malesef regli olmadım bat 19 nisandı... Malesef diyorum çünkü dün beta hcg yaptırdım sonuç 2, yani negatif ilk defa da gecikiyorum çok canım sıkkın

kızlar selam, ben hala malesef regli olmadım bat 19 nisandı... Malesef diyorum çünkü dün beta hcg yaptırdım sonuç 2, yani negatif ilk defa da gecikiyorum çok canım sıkkın

Arkadaşım daha önce böyle gecikmediyse ve hamilelik yoksa belki mevsim geçişlerinde gecikmiş olabilir.Bende de kıştan bahara geçerken şubat mart, sobahardan kışa geçerken de gecikmeler oluyor.Belki seninde böyle olmuş olabilir.

yok canım daha önce hiç gecikmem olmadı mevsimler değişirken de... Sanırım stresten ve bebişi çok istemekten takıntı yapmaktan bu hale geldim.. Bide 19 unda kahverengi bi akıntı geldi ve bitti gitti ,geldi yavrum ,gidelim kan testi yaptıralım da sevincimizi herkesle paylaşalım derken hüsrana uğradım. Gebe kalamadığıma değil şimdide adet olamadığıma üzülüyorum. offffffffff

canım böyle stres yaptıkça olacağı varsada olmuyo rahat olmaya bak biliyorum bunu yapması kolay değil ama yapmak zorundayız. benimde 2 adet öncesi gecikti 3 gün sonra siklusum 27 ye çıktı belki böylede olabilir . dur bakalım gelir bugun yarın

kız sen yine iyisin benim batım 10 nisandı hala gelen giden yok 5. gün test yapmştım çıkmamıştı öle bekliyorum hayırlısı artık ya:.)

ben de bu ay çok ümitlenmiştim sonuç negatif çıktı ki dr rahim duvarı kalınlaşmış bebek olabilir demişti

ben de yeni düşünmeye başladım bebiş :) inşallah hayırlısıyla kısa zamanda olur. geçen ay korunmasız bi ilişki yaşadık, hamile kalma ihtimalim yoktu gerçi çünkü tahminlerime göre vumurtlama zamanından baya sonraydı ilişki. ama şöyle bi sorun oldu, olmam gerekenden 5 gün kadar önce adet oldum. normalde hiç olmazdı. zamanı hiç şaşmaz hep 28 günde bir olurdum. bi de garip bi şekilde koyu renk akıntım var. bu düzensizlik yumurtlamayla ilgili bi sorun olduğunu mu gösterir acaba o takıldı kafama?? bi paylaşiym dedim

adetin tamamen normalmiydi? seninkide yerleşme kanaması olablir gibi geldi :)

merhabalar çookkkk kötü bir nöbetin ardından nihayet evdeyim bugün mens ünüm gelmesini bekliyorum sizler neler yaptınız ben yokken

merhabalar çookkkk kötü bir nöbetin ardından nihayet evdeyim bugün mens ünüm gelmesini bekliyorum sizler neler yaptınız ben yokken

gözünaydınmı diyelim nöbet bitmiş :) valla benim misafirlerim vardı annemler vardı bugün gittiler akşamda arkadaslarımız vardı şimdi oturdum pc ye. ovulasyon testleriyle uğraşıyorum bugün 11. gün. 8.den başlayarak çift çizgi çıkmaya başladı. bugün tek çizgiye doğru dönmeye başladı ahanda resmide linke ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...riniz-304231in-payla351305m-alan305-1595.html

bi yorum alayım :))

Ya sanırım boşalma üzerine oluyomuş arkadaşın,yani içeri hiç girmiyo spermler sanırım diyor,hep

vücudunun üzerine oluyomuş yani,ben de pek anlamadım da işte bi sor dedi tecrübeli arkadaşlara...:44:

Ben de randevu alıp doktora gitmeye karar verdim artık,burdan takip ediyorum sizi ayrıca...

kız o yerleşme kanaması olmasın çok gecikmiş. bidaha test yap hadi heber bekliyoruz

merhaba canım dün itibariyle kırmızı kartı görmüş bulunuyorum acaip ağrım var 2 hatfa gecikmişti ayyyyyy heryerim ağrıyo aman kız bu bebk işini oluruna bırakmak lazım ne kadar stressiz o kadar pozitif diyorum ama umudumumu hiiiiiiç kaybetmiyorum canım rabbim en iyi bilen hadi öptüm tatlım:)

sağol canım valla çok kötüydü ya şimdi işten geldim inanılmaz sinirliyim arabamı çizdim otoparkta kavga ettim of yaaa mensimde hala gelmedi onunda stresi var resimlere baktım canım çok anlamam ama 10.gün gibi geldi bana inş emeklerin boşa çıkmaz

arkdaşlar birşey soracağım
şimdi bebek yapmaya karar verince
gidip doktora hangi kontrollerden ve testlerden geçmek gerekiyor?????????
:97::97::97::97::97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…