kımseler yokmu.ben bır dusuk yaptım sımdı bebısım olsun ıstıyorum.tıroıd hastasıyım da
kızlar selam, ben hala malesef regli olmadım bat 19 nisandı... Malesef diyorum çünkü dün beta hcg yaptırdım sonuç 2, yani negatifilk defa da gecikiyorum çok canım sıkkın
Arkadaşım daha önce böyle gecikmediyse ve hamilelik yoksa belki mevsim geçişlerinde gecikmiş olabilir.Bende de kıştan bahara geçerken şubat mart, sobahardan kışa geçerken de gecikmeler oluyor.Belki seninde böyle olmuş olabilir.
yok canım daha önce hiç gecikmem olmadı mevsimler değişirken de... Sanırım stresten ve bebişi çok istemekten takıntı yapmaktan bu hale geldim.. Bide 19 unda kahverengi bi akıntı geldi ve bitti gitti ,geldi yavrum ,gidelim kan testi yaptıralım da sevincimizi herkesle paylaşalım derken hüsrana uğradım. Gebe kalamadığıma değil şimdide adet olamadığıma üzülüyorum. offffffffff
kızlar selam, ben hala malesef regli olmadım bat 19 nisandı... Malesef diyorum çünkü dün beta hcg yaptırdım sonuç 2, yani negatifilk defa da gecikiyorum çok canım sıkkın
kız sen yine iyisin benim batım 10 nisandı hala gelen giden yok 5. gün test yapmştım çıkmamıştı öle bekliyorum hayırlısı artık ya:.)
ben de yeni düşünmeye başladım bebiş :) inşallah hayırlısıyla kısa zamanda olur. geçen ay korunmasız bi ilişki yaşadık, hamile kalma ihtimalim yoktu gerçi çünkü tahminlerime göre vumurtlama zamanından baya sonraydı ilişki. ama şöyle bi sorun oldu, olmam gerekenden 5 gün kadar önce adet oldum. normalde hiç olmazdı. zamanı hiç şaşmaz hep 28 günde bir olurdum. bi de garip bi şekilde koyu renk akıntım var. bu düzensizlik yumurtlamayla ilgili bi sorun olduğunu mu gösterir acaba o takıldı kafama?? bi paylaşiym dedim
ben de bu ay çok ümitlenmiştim sonuç negatif çıktıki dr rahim duvarı kalınlaşmış bebek olabilir demişti
merhabalar çookkkk kötü bir nöbetin ardından nihayet evdeyim bugün mens ünüm gelmesini bekliyorum sizler neler yaptınız ben yokken
sadece emeklerin boşa çıkmasın diyebilirim canım ben daha gecmedim o testlere bilmiyorum..
canım kızlık zarı yapısı itibariyle üzerinde delikler olan bi zardır. regli kanamasının dışarıya atılması için. zaten tamamen kapalı olsa adet kanını nasıl atıcaz dışarı dolayısyla elbette gebe kalabilir. doğumdada ona bir müdahalede bulunulmasına gerek yok kendisi yırtılır zaten önemli bir olay değil yani . ilşkinin olup olmaması zarla alakalı değilki canım. ilişkinin nasıl olduğunu biliyor zaten değilmi tam anllamıyla birleşme olmuş olması gerekir.
kız o yerleşme kanaması olmasın çok gecikmiş. bidaha test yap hadi heber bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?