:))) ya olurmu öyle şey ilşkiye girebiliyorsa boşalmada içeri olabilirr tövbe estagfurullah yaa :)) kusra bakmada arkadasın evli ve bunlarımı soruyor :)))Ya sanırım boşalma üzerine oluyomuş arkadaşın,yani içeri hiç girmiyo spermler sanırım diyor,hep
vücudunun üzerine oluyomuş yani,ben de pek anlamadım da işte bi sor dedi tecrübeli arkadaşlara...:44:
Ben de randevu alıp doktora gitmeye karar verdim artık,burdan takip ediyorum sizi ayrıca...
merhaba canım dün itibariyle kırmızı kartı görmüş bulunuyorum acaip ağrım var 2 hatfa gecikmişti ayyyyyy heryerim ağrıyo aman kız bu bebk işini oluruna bırakmak lazım ne kadar stressiz o kadar pozitif diyorum ama umudumumu hiiiiiiç kaybetmiyorum canım rabbim en iyi bilen hadi öptüm tatlım:)
sağol canım valla çok kötüydü ya şimdi işten geldim inanılmaz sinirliyim arabamı çizdim otoparkta kavga ettim of yaaa mensimde hala gelmedi onunda stresi var resimlere baktım canım çok anlamam ama 10.gün gibi geldi bana inş emeklerin boşa çıkmaz
arkdaşlar birşey soracağım
şimdi bebek yapmaya karar verince
gidip doktora hangi kontrollerden ve testlerden geçmek gerekiyor?????????
:97::97::97::97::97::97:
:))) ya olurmu öyle şey ilşkiye girebiliyorsa boşalmada içeri olabilirr tövbe estagfurullah yaa :)) kusra bakmada arkadasın evli ve bunlarımı soruyor :)))
Yeni evli ama bence normal böyle şeyler sorması,herkes cinsel yaşam dersi alıp evlenmiyor ki,
Bazı şeyler evlendikten sonra öğreniliyo,yani tecrübe ederek...
Yani spermler içeri girmiyosa,eşi dışarı boşalıyosa nasıl hamile kalınacak ki bilemiyorum,öyle değil mi?
Sanırım zar esnek diye içeri girmiyo diye düşünüyo,anladığım bu yani...:44:
gözünaydınmı diyelim nöbet bitmiş :) valla benim misafirlerim vardı annemler vardı bugün gittiler akşamda arkadaslarımız vardı şimdi oturdum pc ye. ovulasyon testleriyle uğraşıyorum bugün 11. gün. 8.den başlayarak çift çizgi çıkmaya başladı. bugün tek çizgiye doğru dönmeye başladı ahanda resmide linke ekledim
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...riniz-304231in-payla351305m-alan305-1595.html
bi yorum alayım :))
möerhabalar
uzuns uredır gıremıyordum
cnm sımdı bakdım fotolarına
9 10 11 valla kırmızı
super gecırdıysen hadı hayırlısı :)
canım hoşgeldin nerelerdesin ne var ne yok bakalım. valla o günlerde günde bir kez olmak üzere boş geçirmedim hayırlısı bakalım. bugün silik çıktı 12. gündeyim. ama napayım bugünüde ihmal etmeyeyim diyorum hani çift çizgiden sonra 36 saate kadar çatlama oluyormuşya o yüzden bugünüde atlamayayım ama çok sıkıldım cidden. ah nazlı bebeklerimiz gelsinde ben herşeye razıyım
valla cnm ıs guc ıste
bende doktora bu ay gıodıcem dıye ıyıce saldım
Bu hafta gıdıp ılk rahım fılmı ıstıcem
emınım doktor bana cdelı gozuyle bakıcak
ama tatlı bır adam sanırım anlasırız dıye dusunuyorum
hayırlısı artık :)
ya canım rahim filminden önce yumurtlama takibi yaptırsaydın ondan sonra yaarsın film işini falan ????
evet bu arada dr. kaç ay denedin diyecek sonramı delirdinmi kızım otur oturduğun yerde diyecek. bende eşimi göndereceğim olmazsa
canım sen dr. a git o seni yönlendirecek. hormon testleri yapacak kızamıkçık isteyebilir kamerayla alttam bakabilir ve birde folık asit verir. başladınmı çalışmalara
bu konu cinsel eğitim gerektirmeyecek kadar basit bir durum. ee heralde dışarı boşalırsa hamile kalamaz bunuda sormuyor artık heralde! benimde anladığım şu zar hala var olduğu için spermlere engel oluyor diye düşünüyor ee onunda söylemiştim ya zaten zarın delikleri var diye endişe etmesin. çok kadın var esnek zarla gebe kalan doğum yapan. yada arkadasın şayet gebe kalmaya çalışıyorsa ilşkiden bi süre sonra meni sıvısı dışarı aktığından öyle sanabilir. eğer öyleysede 20 dk yatsın kalkmasın zaten sperm dediğimiz şey hareketli bi hücre.yumurtaya doğru gidebiliyor.ama meni sıvısı hepimizde dışarı akıyor zaten. 20 dk yatsın yeter
Teşekkürler,zahmet oldu,
Deneyimsiz bir insana yardım etmeye çalışıyoruz burda,bu kadar sert bi uslupla yazman gerekmezdi
ama yine de vakit ayırıp cevap yazdığın için sağol...
Teşekkürler,zahmet oldu,
Deneyimsiz bir insana yardım etmeye çalışıyoruz burda,bu kadar sert bi uslupla yazman gerekmezdi
ama yine de vakit ayırıp cevap yazdığın için sağol...
hoşgeldin canım sende herzaman bekleriz.arkadaşlar bende yeniyim iyi paylaşımlar :)
hımm, alttan bakıolar mı ilk gittiğinde?
yine kimse yok ya ben kaçıyorum kızlar iyi geceler
alyacım merhaba nasıl giyor ne yaptın senin bat ne zamandı
cnm mantıken bana once rahmıme bakması gelıyor
cunku dıyelımkı bır tıkanıklık soz konusu ve bosu bosuna ben klomen kullanmıs olucam
Burdan bır arkadasla tanısdım
ve kız bosu bosuna aylarca oyalanmıs
kendısı gıdıp kımse ıstemeden kendı basına rahım fılmı cekdırmıs ve rahım kısalıgı cıkmıs
bunu kendı ogrenmeseydı hamıs kalır kalmaz bebısı duscekmıs
hamıle kalınca dıkıs atılmıs narkoz verılerek dusun artık
yanı neler gelebılıyor basımıza
doktorlar rahım fılmını genelde amelıyat gecırmıs ınsanlarda yapısıklık olur dıye yaparmıs
ama bu anlattıgım arkadasın herhangı bır operasyonu yokmus
ayrıca bu arkadasımız gıbı bır cok kısınınde var bole hıkayelerı ne yazıkkı
bundan dolayı korkum
artık ılk fılm sonra ılac ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?