bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:))) ya olurmu öyle şey ilşkiye girebiliyorsa boşalmada içeri olabilirr tövbe estagfurullah yaa :)) kusra bakmada arkadasın evli ve bunlarımı soruyor :)))

aynen canım ama insanız işte ay ne zaman umurtladım ay ağrılarım var ay adetim gecikti engel olamıyoruzki

ay canım geçmiş olsun üzüldüm boşver takma kafaya sana geleceğine mala gelsin. benim 10. gün oldu galina bugün 12. gün tez çizgi çıkıyor artık

arkdaşlar birşey soracağım
şimdi bebek yapmaya karar verince
gidip doktora hangi kontrollerden ve testlerden geçmek gerekiyor?????????
:97::97::97::97::97::97:

canım sen dr. a git o seni yönlendirecek. hormon testleri yapacak kızamıkçık isteyebilir kamerayla alttam bakabilir ve birde folık asit verir. başladınmı çalışmalara

:))) ya olurmu öyle şey ilşkiye girebiliyorsa boşalmada içeri olabilirr tövbe estagfurullah yaa :)) kusra bakmada arkadasın evli ve bunlarımı soruyor :)))

Yeni evli ama bence normal böyle şeyler sorması,herkes cinsel yaşam dersi alıp evlenmiyor ki,

Bazı şeyler evlendikten sonra öğreniliyo,yani tecrübe ederek...

Yani spermler içeri girmiyosa,eşi dışarı boşalıyosa nasıl hamile kalınacak ki bilemiyorum,öyle değil mi?

Sanırım zar esnek diye içeri girmiyo diye düşünüyo,anladığım bu yani...
:44:

bu konu cinsel eğitim gerektirmeyecek kadar basit bir durum. ee heralde dışarı boşalırsa hamile kalamaz bunuda sormuyor artık heralde! benimde anladığım şu zar hala var olduğu için spermlere engel oluyor diye düşünüyor ee onunda söylemiştim ya zaten zarın delikleri var diye endişe etmesin. çok kadın var esnek zarla gebe kalan doğum yapan. yada arkadasın şayet gebe kalmaya çalışıyorsa ilşkiden bi süre sonra meni sıvısı dışarı aktığından öyle sanabilir. eğer öyleysede 20 dk yatsın kalkmasın zaten sperm dediğimiz şey hareketli bi hücre.yumurtaya doğru gidebiliyor.ama meni sıvısı hepimizde dışarı akıyor zaten. 20 dk yatsın yeter

Son düzenleme:

möerhabalar
uzuns uredır gıremıyordum
cnm sımdı bakdım fotolarına
9 10 11 valla kırmızı
super gecırdıysen hadı hayırlısı :)

möerhabalar
uzuns uredır gıremıyordum
cnm sımdı bakdım fotolarına
9 10 11 valla kırmızı
super gecırdıysen hadı hayırlısı :)

canım hoşgeldin nerelerdesin ne var ne yok bakalım. valla o günlerde günde bir kez olmak üzere boş geçirmedim hayırlısı bakalım. bugün silik çıktı 12. gündeyim. ama napayım bugünüde ihmal etmeyeyim diyorum hani çift çizgiden sonra 36 saate kadar çatlama oluyormuşya o yüzden bugünüde atlamayayım ama çok sıkıldım cidden. ah nazlı bebeklerimiz gelsinde ben herşeye razıyım

valla cnm ıs guc ıste
bende doktora bu ay gıodıcem dıye ıyıce saldım
Bu hafta gıdıp ılk rahım fılmı ıstıcem
emınım doktor bana cdelı gozuyle bakıcak
ama tatlı bır adam sanırım anlasırız dıye dusunuyorum
hayırlısı artık :)

ya canım rahim filminden önce yumurtlama takibi yaptırsaydın ondan sonra yaarsın film işini falan ????

evet bu arada dr. kaç ay denedin diyecek sonramı delirdinmi kızım otur oturduğun yerde diyecek. bende eşimi göndereceğim olmazsa

cnm mantıken bana once rahmıme bakması gelıyor
cunku dıyelımkı bır tıkanıklık soz konusu ve bosu bosuna ben klomen kullanmıs olucam
Burdan bır arkadasla tanısdım
ve kız bosu bosuna aylarca oyalanmıs
kendısı gıdıp kımse ıstemeden kendı basına rahım fılmı cekdırmıs ve rahım kısalıgı cıkmıs
bunu kendı ogrenmeseydı hamıs kalır kalmaz bebısı duscekmıs
hamıle kalınca dıkıs atılmıs narkoz verılerek dusun artık
yanı neler gelebılıyor basımıza
doktorlar rahım fılmını genelde amelıyat gecırmıs ınsanlarda yapısıklık olur dıye yaparmıs
ama bu anlattıgım arkadasın herhangı bır operasyonu yokmus
ayrıca bu arkadasımız gıbı bır cok kısınınde var bole hıkayelerı ne yazıkkı
bundan dolayı korkum
artık ılk fılm sonra ılac ıstıyorum

Teşekkürler,zahmet oldu,

Deneyimsiz bir insana yardım etmeye çalışıyoruz burda,bu kadar sert bi uslupla yazman gerekmezdi

ama yine de vakit ayırıp cevap yazdığın için sağol...

Teşekkürler,zahmet oldu,

Deneyimsiz bir insana yardım etmeye çalışıyoruz burda,bu kadar sert bi uslupla yazman gerekmezdi

konuya dahil değilim ama,sunu belirtmek istedim,alya sadece herkesin bilmesi gereken birsey oldugundan bahsediyor,sert bir üslup göremedim,evlendikten sonra özellikle cinsellik konusu gercekten bilinmesi gereken bir konu,kendimiz ve eşimiz acısından.....

Teşekkürler,zahmet oldu,

ben zaten sorduğunuz bütün sorulara cevap veriyorum arkadasım ayrıca doktorda değilim bilgim dahilinde yanıtlamaya çalışıyorum.hiç cevap yazmadığım biri olmaz herkese cevap veririm birşekilde. sert üsluba gelince inan bu benim sert üslubum değil. evli bir insan nasıl bebek yapılacağını biliyor olmalı öyle değilmi bunun tecrübeyle ne ilgisi var. diğer durumlarıda düşündüm ve onlarada cevap yazdım acaba öylemi sanıyor böylemi sanıyor diye. eğer tatmin olmadıysan soru sormazsın şahsıma yada topiğe olur biter. ve evet yinede rica ederim.

arkadaşlar bende yeniyim iyi paylaşımlar :)
hoşgeldin canım sende herzaman bekleriz.

hımm, alttan bakıolar mı ilk gittiğinde?

daha önce hiç muayane olmadıysan genelde bakıyorlar.

yine kimse yok ya ben kaçıyorum kızlar iyi geceler

tatlım bi türlü denkgelmedik. bu arada eşime süpriz hala yapmadım biliyosun üşeniyorum erteliyorum şimdilik sen ne yaptın geçen konuştuğumuz gibimi

sende haklısın canım doğru söylüyosun. ama ben yumurtlamayı kaçırdığımıza inanıyorum olumsuz durumda bikaç ay sonra yumurta takibi yaptırmak istiyorum bende. hayırlısı olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…