bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
napim canım çalışmalara devam. bat 9 yada 10 mayıs gibi son aylarda sarkmalar falan oldu tam bilemiyorum ne olacak. sen nasılsın canım ne durumdasın

benim bat 3 mayıs daha erkende olabilir gecen ay 28 di,ama bu ayda regl olcam gibi hissediyorum kasıklarıma arada bir agrı giriyor adet olcakmısım gibi olursam muhakkak oluyorum...öyle yani reglim yaklastıgı için çalışmalara suan ara verdik,

ay ne olacak bu halimiz :)))) benim daha çok dün salladım valla inş. yumurtlamam değildi amaan napim sıkıldım valla gün takip et öylemi oldu böylemi oldu. biz çalışmalara ara verince benim kocada kızıyo bebek içinmi yani herşey sen hamile kalsan yanıma bile yaklaşmıcan diyo yazık adamlara :))

Zaten ilk olarak senin şahsına sormamıştım ben soruları,hatta sizin konunuz olduğunu da fark etmemiştim,her neyse sorun değil,misafirperverliğiniz böyleymiş demek...teşekkür ederiz,rahatsız etmeyiz bir daha merak etmeyin..son mesajımdır...

ne kadar ayıp ediyosunuz ben herkese cevap veriyorum hatta bilmediğim bir konuysa netten araştırır öyle cevap veririm. misafirperverlikle bi ilgisi yok şurda kaç sayfa olmuş şimdiye kadar bir problem yaşamadığıma göre sorun bende değil demekki. ve evet topiği ben açmıştım kimsenin siz dahil varlığından rahatsız değilim aksine güzel paylaşımlar yaşıyoruz bunun için mutluyum.ama kimseyede allahaşkına gel demem isteyen gelir yazar istemeyen gelmez. son mesajınız olması yada devam etmeniz pekte umurumda olmayan bir konu ayrıca onuda belirtmeden geçemedim.

ben aldıgım cevapların gayet mantıklı oldugunu dusunuyorum,sahsen......üstelik ilgilenip ihmal etmeden verilen cevaplar bence.....misafirperverlikle alakasız,sorulan soruya karsı gayet güzel bir cevaptı.....niye bu kadar tepki verildiğini anlamadım acıkcası...

canım ben bu ay cok sıkmadım illada yumurtlama dönemi olsun demek gercekten eşimi yıpratıyor bir yerden sonra sadece o amaç ugruna olması benide üzen birsey.. reglim yaklasınca isteksiz olurum ben zaten cocuk istemeden öncede böyleydi.bir oğlum olsun böyle kamyonuyla oynasın istiyoruminşallah her isteyene Allah nasip etsin

valla tatlım ne mutlu sana herzaman stres yapmamak ek mümkün olmuyor malesef. bende geçen ay rahattım bu ay biraz stresim var. ve işler bir süre sonra sırf bebek için olmaya başlıyor kadınlar için. bu arada bende erkek çocuklarını çok seviyorum çok masum geliyorlar bana. belkide 2 erkek yeğenimden dolayı öyledir. ama kızlarda çok şirin elbiseleri tokaları tam yemelik. hiç önemli değil rabbim bize sağlıklı bebekler versin. geçen okul için otistik çocukların eğitim gördüğü okulları ziyaret ettik içim parçalandı. ve sonra birdaha dedimki cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı olsun yeterki ..

canım bendede gecen ay stres vardı test bile yapmıstım kan testi.. o yüzden umutlanmıcam dedim artık,dedigin gibi degişiyor...bir süre sonra evet hersey bebek için oluyor hersey boş geliyor o fikrin haricindeki ve yarımmıssın gibi oluyosun,geldiğinde butun bosluklar dolacakmıs gibi geliyor...ben erkek cocuklarına cok düskunum kız yegenlerim olmasına ragmen...bilmiyorum..ama en önemlisi ve önceliklisi saglıklı olması dediğn gibi.....amaaaaaan olsunda derlerya

aynen canım ya olsunda lız erkek ne olursa olsun
benimde ay ay değişiyo stres durumu mart ayında ilk defa geciktim 3 gün kesin hamileyim dedim kan testi yatırdı 0 çıktı ya bari 1 falan çıksaydı birde bile bile doktora sordum

bu arada kızlar biraz önce ev baktık taşınıcaz galiba şu anda 1. kattayız ve ısınma roblemimiz var bebekde olursa kesinlikle bu evde oturamayız o yüzden şimdiden halletmek istiyoruz. bizim yan blokta ara kat boşaldı oraya baktık kira bedeli aynı. sanırım kararı verdik ay birde ev taşıma derdi çıktı üfff yaaaa

bugün denk geldik galiba nasılsın tatlım ben çok yoğunum bu günlerde koçiş gelecek ya hazırlık var evde aaaa hadi ama üşenme eşin için yap bak çok mutlu olacak ben takvim işine başladım ama kötü haber var benim koca resim arşivimizi yanında götürmüş telefonuna yükleyecekmiş bendeki şansa bak elimdekilerde istediğim fotolar değil ne yapacam bilmiyorum bu arada hala mens olmadım 3 gün geçti vucudum inanılmaz şiş bekliyorum inş bebiş olayını etkilemez bu durum

bugün denk geldik galiba nasılsın tatlım ben çok yoğunum bu günlerde koçiş gelecek ya hazırlık var evde aaaa hadi ama üşenme eşin için yap bak çok mutlu olacak ben takvim işine başladım ama kötü haber var benim koca resim arşivimizi yanında götürmüş telefonuna yükleyecekmiş bendeki şansa bak elimdekilerde istediğim fotolar değil ne yapacam bilmiyorum bu arada hala mens olmadım 3 gün geçti vucudum inanılmaz şiş bekliyorum inş bebiş olayını etkilemez bu durum

sonunda denk geldik bende yoğunum malesef okulun bitmesine 6 hafta kaldı sınavlar vs. sıkıştık. çokta sıkıldım hergün sürünerek gidiyorum senin adet niye gelmedi acaba geçen ay kociş gelmemişti değilmi ? fotolar için bi bahane bulsan kargo yapsa eşin ? canım zaten hastanedesin bi görünsene doktora hem gebelik çalışmalarına başlamadan iyi olur hormon falan baktırırsın herşeye.bu arada o kadar yoğun vede yorgunumki valla bırak süprizi yemeği temizliği yetiştiremiyorum biraz önce yemek yedik mutfak toplanacak ben oturdum öyle. neyse birazdan toplar gelirim 15 dk olmazsam bilgin olsun canım

canım ya üzüldüm bak haline inşallah okulun sorunsuz biterde rahat edersin. benim koçiş geçen ay burdaydı ama o gidince ben mens oldum herhade stresten ama dediğin gibi doktora görünmekte fayda var.ya aaa hemen anlar ama gelmeme az kaldı ne yapacaksın felan dedi zaten sen işine bak canım ben burdayım süprizide rahatlayınca yaparsın artık

canım ya üzüldüm bak haline inşallah okulun sorunsuz biterde rahat edersin. benim koçiş geçen ay burdaydı ama o gidince ben mens oldum herhade stresten ama dediğin gibi doktora görünmekte fayda var.ya aaa hemen anlar ama gelmeme az kaldı ne yapacaksın felan dedi zaten sen işine bak canım ben burdayım süprizide rahatlayınca yaparsın artık

ee napıcaksın peki fotolar yok ??? aynen süpriz işini hazirana bıraktım okul bitince inşallah :)))
ben bi gideyim halledeyim geleyim canım

yinede evdeki fotolara bakacam canım olmadı ertelerim haziranda doğum günü var o zaman yaparım şimdi hediyesini alırım yeter ne yapimki başaka hadi bekliyorum ben kolay gelsin canım

yinede evdeki fotolara bakacam canım olmadı ertelerim haziranda doğum günü var o zaman yaparım şimdi hediyesini alırım yeter ne yapimki başaka hadi bekliyorum ben kolay gelsin canım

he iyi o zaman öyle yaparsın doğumgünüde varmış madem
şafak kaç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…