bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evlilik yıldönümü için almak istiyorum ve özel bişey olsun istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor ya ne yapsamki

evlilik yıldönümü için almak istiyorum ve özel bişey olsun istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor ya ne yapsamki

son ve geçmekk bilmeyen 12 gün için özel bi kayıt tut:)) nebileyim duygularını yaz özlemini yaz onun senin için ne ifade ettiğini yaz. ben şahsen bana yapılsın isterdim. çünkü hem emek hem kişiye özel hemde güzel bir anı. ilerde çocuklarına gösterebileceğin harika birşey. hatta daha sonrasındada defteri ortak kullanın. sen son sayfaya belirt bunu. sonrada bebek defteri olsun. bebeğine yaz nebileyim pozitif gebelik testini yapıştır sonra ilk ultrason görüntüsünü. onu ilk öğrendiğinde mutluğunuzu sevincinizi yazın. çok özel bi aile defteri haline gelsin.
çok uçtum galiba. ama bebek defteri yapıcam bende

aslında bebek defterini bebeğim için yapacaktım ben sadece onunla dolu bir defter olsun istiyordum onun doğum gününde vermek üzere yapılmış bir defter .bu arada eşim askere ilk gittiğinde ajanda almış kendine bişeyler karalamış bu gelişinde bana verdi ve seninde bişeyler yazmanı istiyorum edi ben hiç bişey yazmadım onu mu yazıp versem acaba ne dersin

bak gördünmü eşin özellikle istemiş senden bundan daha güzel bi hediye olamaz

ya birde anlamam diyorsun bütün güzel fikirler senden çıkıyor valla süpersin bu gece başlıyorum o zaman gerçi biraz geç kaldım ama olsun birde mens olsamda ağrılarımdan kurtulsam herşey daha da güzel olacak

canım bi dr.a görün ihmal etme olmadı söktürücü falan verir hadi bakalım eminin güzel şeyler çıkıcaktır hemen bu gece başla 12 den geriye doğru düş

valla çok heyecanlandım inş beyenir bu hafta randevu alayımda gideyim bakalım ne diyecek canım ben çıkıyorum bir ilaç alıp yatayım .yatmadanda ilk sayfaya başlayayım artık değilmi

valla çok heyecanlandım inş beyenir bu hafta randevu alayımda gideyim bakalım ne diyecek canım ben çıkıyorum bir ilaç alıp yatayım .yatmadanda ilk sayfaya başlayayım artık değilmi

:)) başla tabi canım geciktirme. ii geceler canım geçmiş lsun dr.a gidince haberdar et :80:

anca gelebildim :)) snavm var yarın yine valla çok yoruldum 6 hafta kaldı şafak sayıyorum bende

iyi akşamlar kızlar iki günlük acil macerasından sonra burdayım. dün sabah mens oldum herzamanki gibi ağrıdan acillik oldum işe bile gidemedim hala yatıyorum ilaçlar felan bıktım artık yaaaaa..hemen bebiş yapmam lazım inş bu ay şans bizden yana olur daha fazla bu ağrıyı çekmek istemiyorum. ee sizler ne yapıyorsunuz nasılsınız bakalım..

canım çok geçmiş olsun ya hep böylemi oluyor. benim de ağrılarım oluyor ama ilk gün 3 majezikle geçiştiriyorum sonra bi sıkıntı olmuyor. canım inş. ilk ayda kalırsın ama biliyosun baya zorlanıyoruz :)) sen kendini kurma daha şimdiden hayalkırıklığı zor oluyo sonra
bende ev taşıyorum aniden oldu. yarın evi temizliyorum pazar taşıma şirketiyle anlaştım pazar eşyaları taşıcaklar inşallah.

malesef caım her ay böyleyim ilaç etkilemiyor beni ağır analjezikler alıyorum .aslında bu ağrılardan biran önce kurtulma istiyrum o yüzden doktora gidip durumumu anlatmak istiyorum biraz hızlandırmasını rica edicem ilaç desteği felan ne dersin erkenmi acaba ama bu acıya dayanamıyorum artık gideyimmi doktora?ev taşımak çok zor canım çok iyi bilirim allah kolaylık versin sana yakın olsaydım yardıma gelirdim

alyacım kolay gelsin ev tasıyomussun hadi bitir işinide gir su topiğe kimse yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…