şafak 12 canım geçmek bilmeyen 12 gün.ama şimdide ne alacam diye düşünüyorum ne alabilirimki
evlilik yıldönümü için almak istiyorum ve özel bişey olsun istiyorum ama aklıma bişey gelmiyor ya ne yapsamki
aslında bebek defterini bebeğim için yapacaktım ben sadece onunla dolu bir defter olsun istiyordum onun doğum gününde vermek üzere yapılmış bir defter .bu arada eşim askere ilk gittiğinde ajanda almış kendine bişeyler karalamış bu gelişinde bana verdi ve seninde bişeyler yazmanı istiyorum edi ben hiç bişey yazmadım onu mu yazıp versem acaba ne dersin
ya birde anlamam diyorsun bütün güzel fikirler senden çıkıyor valla süpersin bu gece başlıyorum o zaman gerçi biraz geç kaldım ama olsun birde mens olsamda ağrılarımdan kurtulsam herşey daha da güzel olacak
valla çok heyecanlandım inş beyenir bu hafta randevu alayımda gideyim bakalım ne diyecek canım ben çıkıyorum bir ilaç alıp yatayım .yatmadanda ilk sayfaya başlayayım artık değilmi
şafak 12 canım geçmek bilmeyen 12 gün.ama şimdide ne alacam diye düşünüyorum ne alabilirimki
iyi akşamlar kızlar iki günlük acil macerasından sonra burdayım. dün sabah mens oldum herzamanki gibi ağrıdan acillik oldum işe bile gidemedim hala yatıyorum ilaçlar felan bıktım artık yaaaaa..hemen bebiş yapmam lazım inş bu ay şans bizden yana olur daha fazla bu ağrıyı çekmek istemiyorum. ee sizler ne yapıyorsunuz nasılsınız bakalım..
canım çok geçmiş olsun ya hep böylemi oluyor. benim de ağrılarım oluyor ama ilk gün 3 majezikle geçiştiriyorum sonra bi sıkıntı olmuyor. canım inş. ilk ayda kalırsın ama biliyosun baya zorlanıyoruz :)) sen kendini kurma daha şimdiden hayalkırıklığı zor oluyo sonra
bende ev taşıyorum aniden oldu. yarın evi temizliyorum pazar taşıma şirketiyle anlaştım pazar eşyaları taşıcaklar inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?