bebek yapmaya karar verenler,yeni üyeler buraya :))

• Konu Sahibi Konu Sahibi _alya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dün sabah idrar testi yaptım çift çizgi çıktı hemen ve belirgin bir sekilde,sonra hastaneye gittim kan testi yaptırdım hamileyim...canım sanada sunu söyleyeyim; canını sıkmamak ve biraz zaman gerekli,senin daha zamanın var serbest bırak test falan yapma (ovulasyon testleri).. biliyosun gecen ay kan testi yaptım hamilelik yoktu.. ben doktora 2-3 ay önce gitmiştim sadece ultrasondan yumurtalıklarıma bakmıstı,benimde içimde bir şüphe vardı test yapmadı alttan muayene etmedi acaba rahimde birsey varmıdır diye tekrar gidecektim,reglim bittiği hafta gitmeye karar verdim,sonra sebebsiz birsey oldu ben esimi aradım gitmekten vazgectiğimi daha erken oldugunu ve o psikolojının benı daha cok gerecegini söyledim,iki ay sonra abim evleniyor,düğünü rahat gecireyim acele etmeyelim dedim eşimde tamam dedi,çok ilginçtir hiç gidesim yoktu....yani biraz o fikri geriye attım belki ondan bilmiyorum,ama sundan eminim her ezan saati dua ettim Allah'a sagliklı hayırlı evlat nasip etsin bize diye.....Allah bize nasip etti...... sana ve isteyen gerçekten yürekten isteyen herkese nasip etsin inşallah....

Son düzenleme:
slm kızlarr bnm 2 çocuqum var 15 yaşında bir kızım 12 yaşında birde oqlum var..çalışmayı çok isteyen biriyim..çocuklar büyüdüler artık kendilerini idare edebiliyorlar diye bu yıl bikaç yere cv bıraktım..ama eşim bir bebek daha istiyor..geçen yılda konusu olmuştu hevestir diye oralı olmadım..bı yıl tekrardan gündeme geldi..ben çalışmak istiyorum bebeqim olursa onu başkalarına bırakıp çalışamam yaşımda 36..yaşımında geçtiqini bebeqe bakarken zorlanıcamı düşünüyorum..işe girip hayatın farklı yanlarını tatmak istiyorum..eşimde çocuklar gençken oldu nasıl büyüdüler anlamadık doya doya bebeqimizi sevip büyütelim diyor..arada kalıyorum kızlar..bebek herşeyimi kısıtlıcak yaşta ilerledi diye düşünüyorum..sizin düşüncelerinizi almak istedim..paylaşırmısınız bnmle..

Son düzenleme:

Çok sevindim canım senin adına :)) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Stresle çok ilgisi olduğunu düşünüyorum bende, tam kafamdan attım hamile kaldım diyen o kadar çok kadın var ki.. Herşeyin bi zamanı var. Tabi insanın kafasından çabucak çıkarılacak bişey değil.. İnş bizleri çok bekletmeden gelir bebişler :)

Yazılarından seninde sanki hevesin var ama yaşından dolayı istemiyormuşsun gibi bişey sezdim ne kadar doğrudur bilmem ama :)) Bence yaşında bişey yok, bir kaç sene sonra fikrin değişse istesen o zaman gerçekten geç kalmış olacaksın. Bende Allah nasip ederse ikinci çocuğuma 30 yaşımdan sonra doğurmak isterim ( önce ilkini bi doğurmam lazım o ayrı) tekrar yeniler insanı diye düşünüyorum.
Ben çalışmayı çok seven biriyim ama yinede anne olmak, çocukları için çalışmak yapılan en kutsal iş.
Yinede o senin bileceğin iş, ona bişey diyemem ama yaşın için endişelenme derim. Eğer seninde hevesin varsa :) Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım

slm kızlar bende bebiş istiyorum artık ama bi türlüde karar veremiyorum korkuyorum aslında.çok büyük sorumluluk bide çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum valla.yaşım 29 4 senelikte evliyiz hep erteledik ama zamanı geldi artık.rahatada o kadar alıştımki

tebrik ederim meryemmm darısı başımıza belirtiler varmıydı hayırlı olsun inş

kızlar herkese slm uzun zaman oldu görüşmeyeli alya taşınmışsın güle güle otur evinde inş...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ MERYEM OLDU rabbim hepimize nasip etsin inş

slm arkadaşım bencede zamanı gelmiş daha fazla ertelememek gerek zaten hemen olacakmı olmayacakmı o bile belli değil inş sizin bebiş çok bekletmez....

kıızlar benimde adetim yaklaştıı her an adet olacakmışıım gibi sancım var göğüslerim şişti ve ağırıyolar....umarıım adet olmam

Son düzenleme:
merhabalar ben de aranıza yeni katıldım.. bu ay biz de çalışmalara başlamak istiyoruz bakalım artık hayırlısı..

hosgeldin ya sen yokken acayip sessiz buralar canımya...canın sıkılmasın tatlım ya,ben iyiyim hamd olsun,senin canın sıkkın nasıl söylerim bilmem...:96:

aaa inanmıyorumm canım öyle sevindimki kendim gebe kalsam bu kadar sevinirdim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. ilk gebişimiz sen oldun dua et bizede

yerlestinmi yeni eve canım bittimi işlerin :126:
bitti canım çok şükür misafir bile ağırladım yatılı bu haftada bir sınavım var bu aralar rahatım

ben hep 3 çocuk istemişimdir. ama daha ilkini yapamadık biz :)) bende 3. çocuğum kendimden söyleyeyim anne babalar 3. çocukta çok rahat oluyorlar. ilk deneyimsizlikler korkulardan uzaklaşıp gerçektende doya doya anne babalığı yaşıyorlar.

kızlar herkese slm uzun zaman oldu görüşmeyeli alya taşınmışsın güle güle otur evinde inş...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ MERYEM OLDU rabbim hepimize nasip etsin inş
saolasın canım çok ii oldu çıktı aradan gözüm korkuyodu ama oldu bitti çok şükür.sen nasılsın tatlım?

merhabalar ben de aranıza yeni katıldım.. bu ay biz de çalışmalara başlamak istiyoruz bakalım artık hayırlısı..

hoşgeldin canım herzaman bekleriz ben hep buralardayım :))

kıızlar benimde adetim yaklaştıı her an adet olacakmışıım gibi sancım var göğüslerim şişti ve ağırıyolar....umarıım adet olmam

ay bende anladım zaten geliyo dedim benim adetim inşallah seninki gelmez. dün canım baya sıkıldı ama bugün gayet iyiyim 1 gün sürdü karamsarlığım çok şükür ay valla böyle uzun zaman sürerse psikoloji dayanmaz buna en sonunda ee yeter be diye bırakıcam o olacak

canım hoşgeldin dünya işleri bitmez boşver ee yaşında olmuş bende 28 yaşındayım. daha yeni evli olmama rağmen hemen başladım çalışmalara 2. bebeği düşündüğüm için geç kalmak istemedim. hem bu ha deyince olmayabilir benim içinde aynı şey geçerli belki olmayacak belki tedavi ile olacak ee malum bu tedavi süreçleri uzun zaman alan şeyler. bi gün bi bakmışsın kaç yaşına gelmişsin hiç erteleme arkadasım

tesekkür ederim canım,suan sadece saglıgı için dua ediyorum...sende istiyosun sanırım Allah nasip etsin gönlüne göre versin inşallah

tebrik ederim meryemmm darısı başımıza belirtiler varmıydı hayırlı olsun inş

tesekkur ederim insallah sizede nasip olur.... bu duyguyu tatmanızı dilerim....belirtiler varmış,ama ben psikolojik sanmıştım,10 gün önceden adet belirtileri kendini gösterir benim 15 gün önceden belirtiler vardı adet olcam sandım,hatta erken olucam sandım..kasıklarıma sancı giriyordu ve belim agrıyordu benim adet olmadan önce belim ağrımazdı,bu değişiklikti....en belirgin sey;adet tarihimden 3-4 gün önce sık idrara cıkmaya basladım gece adet olacakmış gibi sancıyla uyanıyordum idrara cıkınca rahatlıyordum,geceleri 15 dakika arayla lavaboya gittiğimi biliyorum,şimdi biraz daha az gidiyorum adet sancılarımda geçti,koku hassasiyeti oluyor,çok acıkıyodum,doyana kadar yiyodum,sonra hiç yemek yememişim gibi tekrar acıkıyodum,öğrenmeden bir gün önce bir kilo erik yedim herkes sok olmustu eşim annem falanşuanda parfüm kokusu çok ağır geliyor,miğdem çok kötü değil,ama daha erken tahminen 3,5 haftalık falan yarın doktora gideceğim belli olacak net ne kadarlık,dua edin bana.....

birde yerleşme kanaması,akıntı,lekelenme gibi şeyler olmadı kupkuruydum,adet olacakmıs gibi belirtiler aynı,, ama dediğim gibi ufak tefek farklılıklar oluyor,anlıyosun yani,ben hep diyodumki,gariplik var ama yok ya değildir diyodum sonra üzülmemek için,ama farkediyor insan...Allah sizede nasip etsin dua ediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…