dün sabah idrar testi yaptım çift çizgi çıktı hemen ve belirgin bir sekilde,sonra hastaneye gittim kan testi yaptırdım hamileyim...canım sanada sunu söyleyeyim; canını sıkmamak ve biraz zaman gerekli,senin daha zamanın var serbest bırak test falan yapma (ovulasyon testleri).. biliyosun gecen ay kan testi yaptım hamilelik yoktu.. ben doktora 2-3 ay önce gitmiştim sadece ultrasondan yumurtalıklarıma bakmıstı,benimde içimde bir şüphe vardı test yapmadı alttan muayene etmedi acaba rahimde birsey varmıdır diye tekrar gidecektim,reglim bittiği hafta gitmeye karar verdim,sonra sebebsiz birsey oldu ben esimi aradım gitmekten vazgectiğimi daha erken oldugunu ve o psikolojının benı daha cok gerecegini söyledim,iki ay sonra abim evleniyor,düğünü rahat gecireyim acele etmeyelim dedim eşimde tamam dedi,çok ilginçtir hiç gidesim yoktu....yani biraz o fikri geriye attım belki ondan bilmiyorum,ama sundan eminim her ezan saati dua ettim Allah'a sagliklı hayırlı evlat nasip etsin bize diye.....Allah bize nasip etti...... sana ve isteyen gerçekten yürekten isteyen herkese nasip etsin inşallah....
slm kızlarrbnm 2 çocuqum var 15 yaşında bir kızım 12 yaşında birde oqlum var..çalışmayı çok isteyen biriyim..çocuklar büyüdüler artık kendilerini idare edebiliyorlar diye bu yıl bikaç yere cv bıraktım..ama eşim bir bebek daha istiyor..geçen yılda konusu olmuştu hevestir diye oralı olmadım..bı yıl tekrardan gündeme geldi..ben çalışmak istiyorum bebeqim olursa onu başkalarına bırakıp çalışamam yaşımda 36..yaşımında geçtiqini bebeqe bakarken zorlanıcamı düşünüyorum..işe girip hayatın farklı yanlarını tatmak istiyorum..eşimde çocuklar gençken oldu nasıl büyüdüler anlamadık doya doya bebeqimizi sevip büyütelim diyor..arada kalıyorum kızlar..bebek herşeyimi kısıtlıcak yaşta ilerledi diye düşünüyorum..sizin düşüncelerinizi almak istedim..paylaşırmısınız bnmle..
dün sabah idrar testi yaptım çift çizgi çıktı hemen ve belirgin bir sekilde,sonra hastaneye gittim kan testi yaptırdım hamileyim...canım sanada sunu söyleyeyim; canını sıkmamak ve biraz zaman gerekli,senin daha zamanın var serbest bırak test falan yapma (ovulasyon testleri).. biliyosun gecen ay kan testi yaptım hamilelik yoktu.. ben doktora 2-3 ay önce gitmiştim sadece ultrasondan yumurtalıklarıma bakmıstı,benimde içimde bir şüphe vardı test yapmadı alttan muayene etmedi acaba rahimde birsey varmıdır diye tekrar gidecektim,reglim bittiği hafta gitmeye karar verdim,sonra sebebsiz birsey oldu ben esimi aradım gitmekten vazgectiğimi daha erken oldugunu ve o psikolojının benı daha cok gerecegini söyledim,iki ay sonra abim evleniyor,düğünü rahat gecireyim acele etmeyelim dedim eşimde tamam dedi,çok ilginçtir hiç gidesim yoktu....yani biraz o fikri geriye attım belki ondan bilmiyorum,ama sundan eminim her ezan saati dua ettim Allah'a sagliklı hayırlı evlat nasip etsin bize diye.....Allah bize nasip etti...... sana ve isteyen gerçekten yürekten isteyen herkese nasip etsin inşallah....
slm kızlar bende bebiş istiyorum artık ama bi türlüde karar veremiyorum korkuyorum aslında.çok büyük sorumluluk bide çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum valla.yaşım 29 4 senelikte evliyiz hep erteledik ama zamanı geldi artık.rahatada o kadar alıştımki
hosgeldin ya sen yokken acayip sessiz buralar canımya...canın sıkılmasın tatlım ya,ben iyiyim hamd olsun,senin canın sıkkın nasıl söylerim bilmem...:96:
bitti canım çok şükür misafir bile ağırladım yatılıyerlestinmi yeni eve canım bittimi işlerin :126:
ben hep 3 çocuk istemişimdir. ama daha ilkini yapamadık biz :)) bende 3. çocuğum kendimden söyleyeyim anne babalar 3. çocukta çok rahat oluyorlar. ilk deneyimsizlikler korkulardan uzaklaşıp gerçektende doya doya anne babalığı yaşıyorlar.slm kızlarrbnm 2 çocuqum var 15 yaşında bir kızım 12 yaşında birde oqlum var..çalışmayı çok isteyen biriyim..çocuklar büyüdüler artık kendilerini idare edebiliyorlar diye bu yıl bikaç yere cv bıraktım..ama eşim bir bebek daha istiyor..geçen yılda konusu olmuştu hevestir diye oralı olmadım..bı yıl tekrardan gündeme geldi..ben çalışmak istiyorum bebeqim olursa onu başkalarına bırakıp çalışamam yaşımda 36..yaşımında geçtiqini bebeqe bakarken zorlanıcamı düşünüyorum..işe girip hayatın farklı yanlarını tatmak istiyorum..eşimde çocuklar gençken oldu nasıl büyüdüler anlamadık doya doya bebeqimizi sevip büyütelim diyor..arada kalıyorum kızlar..bebek herşeyimi kısıtlıcak yaşta ilerledi diye düşünüyorum..sizin düşüncelerinizi almak istedim..paylaşırmısınız bnmle..
saolasın canım çok ii oldu çıktı aradan gözüm korkuyodu ama oldu bitti çok şükür.sen nasılsın tatlım?kızlar herkese slm uzun zaman oldu görüşmeyeli alya taşınmışsın güle güle otur evinde inş...TOPİĞİMİZİN İLK HAMİŞİ MERYEM OLDU rabbim hepimize nasip etsin inş
merhabalar ben de aranıza yeni katıldım.. bu ay biz de çalışmalara başlamak istiyoruz bakalım artık hayırlısı..
kıızlar benimde adetim yaklaştıı her an adet olacakmışıım gibi sancım var göğüslerim şişti ve ağırıyolar....umarıım adet olmam
slm kızlar bende bebiş istiyorum artık ama bi türlüde karar veremiyorum korkuyorum aslında.çok büyük sorumluluk bide çalışıyorum nasıl olacak bilmiyorum valla.yaşım 29 4 senelikte evliyiz hep erteledik ama zamanı geldi artık.rahatada o kadar alıştımki
aaa inanmıyorumm canım öyle sevindimki kendim gebe kalsam bu kadar sevinirdim rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. ilk gebişimiz sen oldun dua et bizede
Çok sevindim canım senin adına :)) Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.. Allah isteyen herkese nasip etsin. Stresle çok ilgisi olduğunu düşünüyorum bende, tam kafamdan attım hamile kaldım diyen o kadar çok kadın var ki.. Herşeyin bi zamanı var. Tabi insanın kafasından çabucak çıkarılacak bişey değil.. İnş bizleri çok bekletmeden gelir bebişler :)
tebrik ederim meryemmm darısı başımıza belirtiler varmıydı hayırlı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?